Äänihoidot

Äänihoitaminen

Ääni on värähtelyä. Se koskettaa lempeästi kehoamme ja liikkuu kehossamme veden avulla.

Ääni purkaa kehosta jännitteitä ja auttaa rentoutumaan. Jos meiltä jää sanomatta asioita joilla on tarvetta tulla ilmaistuksi, ne sanat kertyvät kurkun alueelle ja aiheuttavat ärtymystä ja turhaa stressiä.

Autan sinua tuottamaan ääntä, joka rauhoittaa värinällä kehoasi. Sinun ei tarvitse tuntea osaavasi laulaa, tai olla musikaallinen. Kyse on äänen värähtelystä, ei laulamisesta. Äänen käyttö auttaa myös vapauttamaan stressiä. Ääni on ihana energian nostaja, ja rauhoittaja tilanteessa kuin tilanteessa. Lapset rakastavat hyräilyä ja oppivat hyräilemään mukana.

Teemme myös muuta äänihoitamista, johon liittyy rumpu ja äänimaljoja yms. Äänenvärähtely toimii näissä kehossasi virraten kehon nesteissä. Rumpuhoidosta on tutkittu, että se laskee stressiä, verenpainetta mm.

Pidän rumpukursseja joissa voit valmistaa oman rummun itsellesi, tai vaikka hoitokäyttöön yritykseesi. Sinun on myös mahdollista tilata rumpu kauttani, tai voit tehdä sen verkkokurssia apuna käyttäen. Kysy  mahdollisuudesta tulla tekemään rumpu luokseni yksin tai yhdessä. Kurssille voi tulla 2-8 hlö ja sen kupeeseen voi sopia erilaisia muita palveluja.