Kaikki värähtelee, sinä olet universumi, osa kaikkea
Kaikki värähtelee, sinä olet universumi, osa kaikkea

Energiat


Energiahoidot

 Energiahoito on rentoutta ja selkeyttä tuova. Hoidot voivat sisältää, energeettistä jäsenkorjausta, intuitiivisia ohjaavia katselmuksia ja selkeyttävää keskustelua, energiajärjestelmien puhdistuksia. Koulutuksissa käymme läpi mm. asioita miten pitää puhtaana oma energia, miten hoitaa itsen energiaa, miten olla yhteydessä henkimaailmaan ja tunnustelemme omia lahjoja ja vahvuuksia. 

 Energiahoito on turvallista ja lempeää.

Kursseja  ja koulutuksia sekä hoitoja on lähellä, sekä verkossa.  Verkkokaupasta voit ostaa eetteristä otettavia hoitoja milloin sinulle sopii ja lisäksi sieltä löytyy henkiökohtaiset palvelut ja ryhmähoidot.

Mitä energiahoito on?

Kaikki on energiaa ja värähtelyä, sanoi jo aikoinaan fyysikko Albert Einstein. Näin ajatellen kaikki kehoissamme on energiaa, tunteet, ajatukset jne. Energiahoito vaikuttaa silloin kaikkeen tämän ajatusmallin mukaan. Hoitaja toimii ns. kanavana eli välittää korkeavärähteistäenergiaa, yleensä käsien kautta ja toimiessaan kanavana, hän ohjaa tarvittaessa mielellään tätä enrgiaa, jos tarvetta on -muutoin energia virtaa juuri sellaisena kuin on ja sinne minne kuuluukin. Energiahoito sopii kaikille, paitsi päihtyneet ja erittäin vahvojen mielialalääkkeiden vaikutuksen alaisena oleville. Energia ei ole siis hoitajan omaa.

Energiahoitoa voi tehdä ilmasta, tai koskettaen. Sitä voi tehdä etänä myös. Toisinaan hoidettava istuu, välillä on makuullaan, tarvittaessa hetken seisoen. Yleensä hoidettavalla on vaatteet päällään hoidon aikana ja hänet peitellään, mutta mikäli hoitaja tekee esim. kehon käsittelyä ohjautuen energiankautta, niin silloin saattaa olla hoidetaan iholle suoraan.

Energiahoidon toimivuudesta on olemassa tutkittua tietoa. Virallisetkin hoitotahot käyttävät maailmalla eri energiahoitomenetelmiä. Monet aikamme suuret tieteilijät ovat sanoneet, että terveyden ja sairauden juuret piilevät kehon energioissa.

Energiaparantamista on harrastettu eri kulttuureissa, esimerkiksi itämaissa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja intiaanikulttuureissa, jo tuhansia vuosia. Tulevaisuuden lääketieteenkin on povattu perustuvan energian hallintaan kehossa.

Ns. energeettinen järjestelmämme koostuu mm. energiakanavoista eli meridiaaneista. Näitä pitkin universaali elämänenergia virtaa meissä. Tämä energia on ollut meissä jo syntyessä. Kun koemme elämässämme traumaattisia ja tunneperäisiä kokemuksia, tai elintapamme ovat huonoja, niin nämä keskukset alkavat tukkiintua. Tieteessä on todistettu, että vaikeat elämänkokemukset jättävät jälkensä solumuistiimme. Solujen normaalintoiminnan häiriintyessä syntyy sairauksia, ja solut eivät saa riittävästi energiaa. Sairauksiin löytää aina joku syvempi syyllinen, stressiperäinen. Energiahoidoilla voidaan näitä tuhoisia energiavärähtelyjä, toisin sanoen energiatasoja hoitaa. Energiahoito on usein syvärentouttavaa ja tunnelukkojakin voi avautua, joten se osaltaan nostaa mielialaa ja positiivisuutta ja joka puolestaan rentouttaa kehoa. Hoitaja toimii yleensä katalyyttina sille, että hoidettava pystyisi parantamaan itse itsensä. Jokaisella meistä on kyky parantaa itsemme, ja lähtökohtaisesti jokainen solumme on terve. Paranemista ei voi taata kenellekään, se voi vaatia myös joskus pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Jokainen on yksilö.

Energiahoitaminen on rinnalla kulkija, eikä sulje pois länsimaisen lääketieteen hoitoja. Näitä voi käyttää yhtäaikaa. Lääkärin määräyksiä ei tule jättää noudattamatta.

Lähteet: Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen, Alexander Loyd ja Ben Johnson: Paranemisen avain, Suomen Energiahoitajat, sivustolta lottakvist.fi muokaten