Hermoratahieronta


Alkuperältään Kiinalainen Hermoratahieronta on lempeää, mutta tehokasta hoitoa. Siinä käsitellän, kalvoja, lihasalueita, akupisteitä. Hoito aloitetaan päästä ja koko keho hoidetaan. Minun tekemäni hoito ei saa sattua, vain tuntua. Kun kudosnestekierto pysyy eheänä, niin hoito poistaa myös hyvin nesteitä ja moni yllättyykin siitä miten kuonat lähtee liikkeelle ja lihasjumit, sekä kivut helpottaa.

OHoidon kokonaisaika 120-150 min


Ote on tehokas, mutta silti niin rauhoittava, että moni nukahtaa pöydälle ja ihmetteleekin miten se silti toimii. Hoidolla pyritään tasapainottamaan koko keho jolloin keho itsessään jo hoitaa itseään hoidon päätyttyäkin. Hermoratahieronta on fysiologiaan perustuvaa hoitoa, joka vaatii oman aikansa ja jokaisella hoitokerralla keho palautuu lähemmäs alkuperäistä olotilaansa. Hermostojen kuntoutus on perusteellista ja vie joskus aikaa.

Hoito suositellaan aloittamaan säännöllisesti toistuvilla kerroilla, että saadaan käynnistymään kehon oma paraneminen. Lihakset rentoutuvat, liikkuvuus lisääntyy, keho puhdistuu ja kehon tasapaino alkaa palautua. Itsekin apua saaneena uskallan suositella suurella sydämellä kokeilemaan tätä hoitoa, tämä onkin hoidoistani suosituin -kun kaivataan kehollista hoitoa.

Mihin on saatu apua

allergiat

astma

diabetes

halvaantuminen

hormonaaliset häiriöt

ihottuma

kolmoishermovaivat

lapsettomuus

migreenipäänsärkyniska- ja hartiakipu

reuma , fibromyalgia

ruoansulatus- ja imeytymishäiriöt,vatsavaivat

selkäkivut

sydän-, maksa- ja munuaisvaivat

unettomuus

vauvan koliikki

määrittelemättömät kivut tai vaivat joita koululääketiede ei ole tunnistanut

Vasta-aiheet;

raskaus

akuutti tulehdustila

tarttuvat taudit

yleinen huonokuntoisuus

syöpä

leikkauksesta tulee olla 2 kk

elinsiirtopotilaat

Hoidon kesto n. 2,5-3 h