Hierojakoulutus 2021-2023

Lempeä kosketus hieronta- koulutus

Lempeäkosketus hieronta -koulutus pohjautuu hermoratahieronnan ja jäsenkorjauksen oppeihin pääasiallisesti. Yrttiapujen ja energiahoitamisen perusteita sivutaan myös koulutuksessa.

Asiakkaani ovat olleet vuosia tyytyväisiä tähän tapaani tehdä hoitoja, ja se oli kimmoke haluun opettaa myös muille osaamistani. Niinpä syntyi Lempeäkosketus hieronta, johon on koostettu ensimmäiseen jaksoon perushoitamisen tiedot ja myöhemmin voit syventää kiinnostuksesi mukaan koulutusta erilaisin kurssiviikonlopuin.

 Mukavassa pienessä ryhmässä opettelemme tunnistamaan oman hoitajuuden vahvuudet ja antautumaan hoitamiselle niin, että asiakas kokee olevansa hoidon tähti ja hoitaja saa nauttia työstään. Pääsemme myös itse nauttimaan hoidoista ja opettelemme itsenhoitamista matkanvarrella joka kerta. 

Koulutus pohjaa paljolti myös siihen, että hyvin alussa pääset jo hoitoharjoittelemaan. Piakkoin koulutuksen edetessä, voit tehdä erilaisia hoitokokonaisuuksia ja hoitoharjoitteilla voit myös maksaa koulutusta. Lisäksi harjoittelun myötä voit kartuttaa tulevaa asiakaskuntaa halutessasi. Koulutus lähtee ajatuksesta, että voisit halutessasi työllistyä sen kautta. Hoidon ei tarvitse olla kivuliasta, vaan se on rauhoittavaa, rentouttavaa ja lempeää ja siksi juuri niin tehokkaaksi koettu. Monenlaisia hoitotapoja omaava hoitaja löytää lopulta jokaiselle asiakkaalle sopivan keinon hoitaa asiakasta huomioiden ja hoitajan vahvuuksia mukaillen. 

Lempeänkosketuksen hoito, on aina kokonaisvaltaista hoitoa huomioiden jokaisen asiakkaan yksilönä.Stressiltä ei kukaan voi tässä maailmassa välttyä ja pysähtyminen tuntuu aina vain olevan tärkeämmässä roolissa, joten tällaisille kokonaisvaltaisesti huomioiville hoidoille tuntuu olevan yhä enemmän tarvetta. 

Lisäksi, olen kiitollisena saanut huomata, että asiakkaat kokevat saaneensa apuja ja pitävät tästä tavasta hoitaa..Tätä on ihana opettaa ja ihana nähdä hoitajien kasvu itsessään koulutuksen aikana.

Mikäli tulet kauempaa, niin kysy ihmeessä yöpymismahdollisuutta. 

Jos paikkakunnallesi kaivataan ryhmää, niin tulen kyllä Ryhmät 4-8 opiskelijaa

Jokainen koulutusviikonloppu Viitasaarella nyt 220 e (sis. alv 24 prosenttia) Maksetaan aina koulutukseen saapuessa. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos tahdot jutella esim. koulutuksesta, voimme sopia puhelin ajan 

Luonnollisesti jokaisessa koulutus viikonlopussa on mukana jonkin verran lihas- ja kalvo sekä terveysoppia, ensisijaisesti käytännön kautta, mutta luonnollisesti myös teoriaa. 

Opettelemme tietenkin hoitajan vastuut ja velvollisuudet, hoitojen kontraindikaatiot eli vasta-aiheet, asiakkaan kohtaamisen ja hoidon seurannan. 

Koulutuksen ajatuksena on, että hoitaja pystyy työskentelemään täydentävien hoitojen osaajana ammatillisesti ja turvallisesti. Oikein tehtynä perushoito on aina turvallinen, sillä kontraindikaatioita on vain: syöpä, raskaus, elintensiirto, vaikeat sydänongelmat, tulehdukselliset tilat, vaikeat verisairaudet, leikkauksesta tulee olla 3 kk. Joissakin hoitojen osioissa, voi olla kontraindikaatioita enemmän, mutta perushoidossa nämä. Lisäksi energiatyöskentelyn kautta voidaan helpottaa kaikkien oloja tasapainottamalla asiakkaan kehoa lempeillä venyttävillä otteilla.

Et tarvitse koulutuspohjaa ja voit tulla viikkonloppuihin mukaan oppimaan hoitamista ja hoidettavaksi samalla, vaikka et tekisi työksesi hoitoja tämän jälkeen. Viikonloput toteutuvat myös hoitajien omankasvun päivinä ja ovat hyvin käytännönläheisiä. 

-Huomioi, että koulutus on vaihtoehtois- ja täydentävienhoitojen koulutusta, kuten esim. myös jäsenkorjaus, hermoratahieronta, intialainenpäähieronta, turvehoitaja, kuumakivihieroja, energiahoitaja, jne.  Suomessa on virallisesti hyväksyttyjä hierontakoulutuksia Klassinen hieroja ja Urheilu hieroja mm. Tämän koulutuksen käynyt ei saa siis alv vapautusta, eikä tähän koulutukseen saa rahoitusta, vaan koulutus on vapaaehtoista. Tämä koulutus ei johda myöskään ns. viralliseen ammattinimikkeeseen, eikä oikeuta potilasvakuutuksen suojaan. 

Vaihtoehtois- ja täydentävienhoitojen koulutukset ovat vapaaehtoisia ja perustuvat usein opitun tiedon siirtämiseen sen vastaanottajille, eli opiskelijoille. Vaihtoehtois- ja täydentävienhoitojen saralta löytyy paljon ammattitaitoisia osaajia, jotka saavat tuottaa apua ja iloa monille asiakkaille.

 Tämän koulutuksen hoitajan hoito on Lempeä Kosketus hieronta. 

Tule oppimaan uusi ammatti, tai oppimaan iloksesi rentoutuen ja saaden itsekin hoitoa ja vinkkejä omaan hoitoon.