Keijujen äänihoito

Keijujen äänihoito alkaa ihanalla mieltä rentouttavalla koshi musiikilla. Tämän jälkeen teen sinulle energiahoitoa, jossa ohjaudun intuitiivisesti soittamaan myös äänimaljoja päälläsi ja lähelläsi. Saat myös hoitavia kiviä päällesi ja lähellesi. 

Äänihoito sisältää pienen korttikatselmuksen lopuksi. 

Hoidon kokonaisaika 60 minÄänimaljoja käytetään syvärentouttavana hoitona ja värähtely hoitaa kehoa, mieltä sekä sielua. Ääni värähtelee taajuuksilla, johon hierojan sormet eivät pääse.

Äänimaljahoidon vaikutus tapahtuu monella eri tasolla; kuuloaistin kautta, anatomisesti, energiatasolla sekä aivojenkautta. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ääniä, joita voimme aistia kehossamme.

Äänimaljahoidon vaikutuksia voi olla myös verenpaineen lasku sekä hengityksen syveneminen, rentoutuminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainon lisääntyminen, sekä kehon lihasjännitysten helpottuminen.

Energiatasolla äänimaljahoidon ajatellaan vaikuttavan auran värähtelytasoa kohottavasti, sekä stimuloiden energioiden virtausta niin energiakanavissa (meridiaaneissa). Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia.