Kokemukselliset palvelut

Kokemukselliset palvelut ovat palveluita, joissa pääset kokemaan erilaisia asioita ja tunnustelemaan niitä itsessäsi.  

Mitä sinä kaipaat?

Haluaisitko hetken pysähtyä, jutella, käydä metsäkävelyllä. Päästä kokemaan luontoyhteyttä...

Haluatko ohjausta hetkeesi korttien avuin, ehkä lempeää energiahoitoa avaamaan sinua, sanoitusta tilanteeseesi.Regressiohoitoa ehkä.

Tahdotko rumpu-ääni matkalle öönimaljojen myötä, monipuoliseen äänimaailmaan tai ehkä tarinan kera tasapainottavaa shamanistista hoitoa.

Ehkä kaipaat lempeää kosketusta, ihanin aromaattisin yrttiöljyin hierontaa, tai lempeää Energiaratoja ja lihaksia avaavaa energybalancea.

Tai haluatko ehkä keskustella ja oppia energioista? Oppia tunnistamaan itsessäni näitä yms.

Kaipaatko vapauttavaa maalausta, että löytäisit oman itsesi värit uudella tavalla. Tämä on aina yhtä positiivisesti yllättänyt.

Haluaisitko tehdä oman unensiepparin, voimaesineen koristeeksi tai rummun jolla hoitaa itseäsi. Tulla neulomaan kanssani ja ystävien kanssa pitää pikku retriitin.

Tahdotko ehkä kokea kaakaoseremonian?

Tule pysähtymään, aikaa sinulle tarjoan, hetkiä. Luodaan yhdessä sulle paketti näistä tai ota ylläripaketti, jonka suunnittelen sinulle. Voit myös ehdottaa jotain muutakin, katsotaan miten voimme sen toteuttaa.

Tähän päivään on mahdollista myös yhdistää lähialueen yrittäjien palveluita.

Laita viestiä, jos tunnet tarvetta pysöhtyä, niin katsotaan yhdessä sulle sopivaa pakettia.

Esimerkkejä paketeista ryhmille

Kaakaoseremonia äänimatkan kera;

Kaakaoseremoniassa saat nautittavaksi Guatemalalaista raakakaakaota. Kaakao edesauttaa rentoutumisessa ja äänimatka (koshi, rumpu, äänimalja, parantava laulu) luo tunnelman, jossa voit matkailla itsessäsi.

Rumpumatka meditaatio;

Shamanistinen rumpumatka. Rumpumatkassa pääset rummun hoitavaan syleilyyn. Rummun äänen väreily kulkee kehossasi ja tasainen rytmi sekä ohjaava tarina vie sinut meditaatiomatkalle.

Kotailtama -shamanistinen neljän elementin siunaus. (Maa, ilma, vesi ja tuli)

Shamaani ohjaa tarinan avulla neljän elementin siunauksen (kiitoksen luonnolle). Jokainen pääsee osallistumaan pienin elein tapahtumaan. Sisältää myös rumpuhoidon.

Ruususeremonia

Ruususeremoniassa saa jokainen käyttöönsä pienen ruusuvoiteen (saa lopun muistoksi kotiinsa). Ruusulla uskotaan olevan sydäntä avaavaa vaikutusta. Teemme kohtu- ja sydänmeditaatio matkan. Lopuksi saat ruusuteetä.

Valoilta

Keskustelua henkisyydestä ja energioista. (tähän voidaan halutessa lisätä henkiökohtainen katselmus korteistaI

Intuitiivinen maalaus

Minulla on erilaisia teemoja millä ohjaan maalauksen pariin. Sinun ei tarvitse osata maalata, vaan pääset fiilistelemään ja kokemaan. Maalaamme myös välillä käsin ja teemme erilaisia kivoja juttuja värien valinnoissa. Kyse on kokemuksellisuudesta ja antautumisesta. Tarjoan teetä maalauksen aikana. Kovasti tykätty tämä, joten rohkeasti vain.

Lempeä seremonia

Seremoniat ovat juhlahetkiä. Pääset valitsemaan sinulle sopivan jalkakylpysuolan, ja jalat lämpöisessä yrttisuolavedessä ohjaan sinut rentouttavalle matkalle tarinan, rummun ja parantavan laulun avuin. Lopuksi voimme jakaa kokemuksen.

Rummun synnytys päivä

Pääset synnyttämään ihan oman rummun rauhassa. Rumpu tehdään 45 cm valmiiseen koivukehään ja punotaan navajon sidonnalla poronnahasta. Voit halutessasi maalata rummun. Hinnat 220-260 e, riippuen tuletko tekemään itse vai ryhmässä rummun vai tulenko luoksesi pitämään rumpukurssin.

NimiPuhelinnumeroSähköpostiViestiLähetä© 2022 Satuna / Kasvatetetaan rakkaudella, kaikki oikeudet pidätetään

Kaikki on kokemuksellisia tapahtumia, missä pääset syventymään oman kehon ja aistien kuunteluun ja kokemaan erilaisen tavan tulla läsnäolevaksi itsellesi.