Kuka olen

Hei, olen Satu ja olen toiminut yrittäjänä useita vuosia. Käännekohtana toimi aikoinaan sisäilmasta sairastuminen ja sen kautta myös kemikaaliherkistyminen. Toimin tuolloin lähihoitajana ja lähdin opiskelemaan vanhaa perinnehoitoa jäsenkorjausta. Olin aiemmin jo opiskellut Hermoratahierontaa, koska olin kiinnostunut hoitamisesta ja olin saanut nähdä ja kokea tämän hoidon tuovan apua moniin pulmiin -masennuksesta kipuihin -koko kehon tasapainotukseen. 

Päättäessäni ryhtyä yrittäjäksi opiskelin vielä thai-jooga-, suklaa-, hunaja-, intialainenpää-, kuumakivi-, shitatsu 1- ja turvehieronnan. Tämän lisäksi olin käynyt Reikikurssit 1 ja 2 aiemmin, sekä opiskelin luonnontuotealaa jonkin aikaa. Luonnontuotealan opiskelun lopetin, kokien minulle  kertyneen tietoa riittävästi yrteistä ja niiden tuotteistamisesta.

Minut otettiin hoitajana heti hyvin vastaan, erityisesti kokonaisvaltaisen ajatteluni vuoksi.  Varmasti siihen vaikutti myös se, että olen halukas koko ajan kehittymään ja oppimaan ja kohtaan asiakkaan aina yksilönä -haluten tuoda avun hänelle niin hyvin kuin osaltani voin. Ja eritoten se, että teen kaiken Satuna -aidosti omana itsenäni, nöyryyden ja kiitollisuuden kautta.

Matkalla minuun

Tuli kuitenkin elämässä tilanteita, joissa oli mietittävä taas uudelleen suuntaa. Olin huomannut tekeväni liiaksi työtä ja unohtaneeni itseni ja muun elämän. Työ alkoi olla suorittamista, eikä se kertonut minusta enää yhtään mitään. Opinkin hyvin pian, että en ole työni, vaan minä luon sen työn.

Oli levon aika ja päätin lopettaa hieromisen, jonka aikana syntyi ajatus opettaa sitä muille. Olen pitänyt tärkeänä, että hoitamista tehdään aina -oli kyse mistä hoitamisesta tahansa kyse- ilon, innon, palon ja rakkauden kautta.

 Tämä hieronnan pois jättäminen tarjosi minulle mahdollilsuuden syventyä enemmän energiatyöskentelyyn, sekä kaikkeen mahdolliseen, kuten yrttituotteisiin, perinnehoitoihin, energiahoitoihin, hoitaviin käsitöihin, maalaamisen terapeuttiseen vaikutukseen, äänihoitamiseen jne. Huomasin, että kokonaisvaltainen hyvinvointi sai aivan uuden ulottovuuden.

Etähoitaminen lisääntyi, sekä olin matkalla saanut todeta, että minulla on mediusmin lahja , sekä parantavan energian, fyysisen kehon  hahmottamisen sisäisin silmin, sisäisen yrttitietämisen, sekä äänihoitamisen, reggression ja energiakentästä luvun lahjat mm. Kaikki oli ja on minulle aina yhtä ihanaa sekä ihmeellistä. Palautteiden kautta sain ymmärrykseni siitä, että juuri tämä kokonaisvaltainen ajattelu on se, joka tuo sen parhaan tuen milloin missäkin tilanteessa.

Kaikki kokemus elämässäni omien haasteiden, sekä pohjattoman kiinnostuksen ja kanavointien mahdollisuuden kautta, olenkin saanut mahdollisuuden nähdä asiat eritavoin. Harrastuksenikin ovat saaneet uuden sävyn, kaikki tapahtuu oman rauhantilan ja sydänkeskuksen kautta ohjautuen ja antautuen. Tämä kaikki luo niin suurta harmoniaa elämääni -etten olisi osannut siitä aikoinaan edes uneksia, ja sen haluan jakaa kanssasi.

Ja nyt jos minulta kysytään mitä teen

Teen kaikkea mitä rakastan. Olen saanut mahdollisuuden omantilan kautta luoda kokemuksellisen maailman ja aistihoidot sekä kohtaavan hieronnan, sekä välittää hoitoja ja kanavointeja ihmisille. Kaikki se kiitos ja palaute on  mahdollistanut sen, että olen yhä enemmän laajentanut kuvaani kaikesta ja alkanut myös kouluttamaan sekä kurssittamaan muita. En koe kuitenkaan olevani opettaja, vaan mukana kulkija, joka saa jakaa tietonsa ja kasvaa myös mukana -löytää jokaisesta omat lahjat ja mahdollisuudet. Rakastan ajatusta perinnehoitamisesta, jossa on siirretty tietoa sukupolvilta toisille, mutta jokainen on voinut itsensä yksilöllisen osaamisen kautta tehdä siitä oman näköisensä. Tämä perinnehoitamisen malli taas osaltaan tuo mahdollisuuden nähdä ihminen kokonaisvaltaisesti ja pysähtyä kuulemaan kunkin omaa kohtaa, että mitä kukin tarvitsee missäkin hetkessä. Oma itsensä hoitaminen ei aina tarkoita toistuvia liikesarjoja, vaan se on parhaillaan lepoa ja pysähtymistä itsensä äärelle.  Näin ollen yksi palveluni on, auttaa sinua näkemään omat kasvunpaikkasi ja mahdollisuutesi ja löytämään niihin ratkaisut itsesi kautta.

Lapset ja perheet

 ja heidän hyvinvointinsa, uudenlainen näkemisen tapa kasvuun ja kasvatukseen, ovat hyvin lähellä sydäntäni. Olen saanut oppia lasten hoitamista monintavoin, ja nähdä sen miten mm. hoitaminen ja hierominen auttavat lapsiakin. Perheiden tukeminen ja heidän kanssaan ajatuksen avartaminen uudenlaiseen ajatteluun, on avautumassa yhä enemmän, jo pelkästään sen kautta, että saan kokea lastenlasteni kautta uudenlaisen tavan nähdä maailmaa. Yhteisöllinen tukeminen synnytyksen jälkeen ja lasten kasvaessa, on herättäneet Doula ajatuksen myös, mutta hieman eritavoin kun se nykyään ymmärretään -tästä lisää tulossa myöhemmin.

Eläimet

haluan myös mainita lopussa, sillä voimme auttaa myös elämiä monintavoin eri hoitamisen tavoilla. Nämä upeat "tyypit" tuo meille elämäämme paljon iloa ja rakkautta, enkä halua heitä unohtaa millääntavoin. Olen nähnyt omakohtaisesti miten koira mm voi hoitaa ahdistusta, työuupumusta, kipuja ja opettaa hellyyttää sekä lempeyttä. Pidämmehän mekin heistä näin huolta, kuin he meistä. Etä energiahoitamisella olen saanut esim. paukkuherkän koiran ottamaan vastaan ilotulituksen ilolla ja "puhunut" kissan kotiin ns.  Jäsenkorjauksella olen hoitanut mm. nöffiä, jonka selässä ilmeni kuluma. Eli kaikkea mahdollista voimme ajatella heidän edukseen myös. 

Erilaisista palveluista löydät tietoa enemmän täältä sivuilta.


Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan, rentoutumaan ja hoitumaan <3 

- fyysinen - emotionaalinen - mentaalinen - henkinen - kokonaisvaltainen kehonhoito - 

Heräsikö sinulle ajatuksia tai kysymyksiä tästä tekstistä? Voit jättää minulle viestiä halutessasi, alhaalla olevan lomkkeen kautta.