11.-12.2.23 JUURTEN VOIMA - KAAKAOSEREMONIA -SUKLAAHIERONTAKURSSI

10.01.2023

Ilmoittaudu 25.1.23 mennessä. Voit ilmoittautua yhteen päivään, tai molempiin.

LAUANTAI

Ihana pikku retriitti, jossa pääset pysähtymään, hiljentymään ja hoitumaan. Seremoniakaakaolla on ihanasti rentouttava vaikutus ja se auttaa ihanaan meditaativiseen tilaan hoidon aikana. Alttarityöskentely johtaa sinut lempeästi pysähtymään ja hiljentymään hetkeen. Nostamme simulle myös kortit.

KLO 10-12.OO RAKENNAMME YHDESSÄ ALTTARIN, ALTTARIN SIUNAUS, ALTTARITYÖSKENTELY, ALTTARI RAUHOITTUMISEN PAIKKANA

KLO 12-13.00 KAAKAOSEREMONIA

LOPPUPIIRI KESKUSTELU PÄIVÄSTÄ EVÄSTELYN KUTVEESSA KLO 14.00 SAAKKA

Hinta;  65 e sis. alv 24 %

SUNNUNTAI

Suklaahieronta kurssilla pääset oppimaan ihanan lempeän ja rentouttavan suklaahieronnan ja pääset myös itse hoitoon. Voit tulla oppimaan iloksesi, tai jos haluat hoitaja tuoda valikoimaasi tämän hoidon.

10.00-12.00 SUKLAAHIERONTA KURSSI

12.00-13.00 EVÄSTELYÄ

13.00-15.00 SUKLAAHIERONTA KURSSI

Kurssin hinta 139 e sis. alv 24 %


Kaikki pikkuretriitit on luotu vahvassa ohjauksessa sinulle. Se ajatus mistä kaikki lähti, oli se, että olen saanut kokea ja ymmärtää syvemmin omantilan merkityksen.  Mikään ulkopuolellamme, ei tuo sinulle sitä mitä sisältäsi löytyy. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden pysähtyä niin syvästi, että voit kuulla oman äänesi selkeämmin ja palata siihen aina myös arjen keskellä yhä uudelleen ja uudelleen, niin että lopulta tämä kaikki jää sinuun olemaan ja elämään -ihana rakkauden ja rauhantila.

Alttarityöskentelyssä ei ole kyse millääntavoin uskonnollisuudesta, vaan siitä, että voit pysähtyä tähän tavallaan energiakeskukseen, minkä luomme. Tämä auttaa sinua ymmärtämään sen miten tällainen energiakeskus voi toimia kotonasi myös parantavana, puhdistavana ja avaavana voimana. Autan sinua ymmärtämään sitä miten voit ladata tähän energiaa, joka hohkaa sitä koko ajan ja hoitaa sinua. Pysähtymällä alttarin äärelle, voit käyttää sitä irtipäästämisen, toiveiden toteutumisen, sekä itsen hoidon lähteenä. Sinulla on mahdollista varata majoitusta 3 km päästä. Mm. Rantapurolassa on mahdollisuus talvella yöpyä yläkerrassa, jossa parisänky sekä yksittäinen sänky. Alakerrassa on makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Kurssilaiset voivat siis halutessaan jakaa tämän paikan yhdessä, ja näin majoittuminen on edullista. Pääset tästä tutustumaan majoitukseen https://majoitukset.webnode.fi/