13.-14.5.23 AURINGONVOIMA - ÄÄNIHOITAMINEN - ÄÄNENVÄRÄHTELY - AROMA/METSÄHOITO

10.01.2023

Ilmoittaudu 1.5.23 mennessä. Voit ilmoittautua jompaan kumpaan päivään, tai molempiin. 

LAUANTAI

Ihana pieni retriitti, missä pääset avautumaan omalle äänellesi ja äänihoidoille. Vapauttava hengittely ja omalle äänelle avautuminen, auttavat kehoa purkautumaan stressistä ja jumeista. Ääni on valtavan hoitavaa, ja sen avulla hoitaminen on aivan ihanaa. Sinun ei tarvitse osata laulaa, siitä ei ole suinkaan kyse. Ääntä avatessamme emme tee sitä perinteisesti, kuten lauletaan, vaan autamme ääntä tulemaan syvemmältä. Loitsut ovat olleet aikoinaan hyvinkin ääneen lausuttuja ja teemmekin äänellä hauskasti erilaisia loitsintoja.

KLO 10-11.00 OMAN ÄÄNEN KÄYTTÖÄ JA VÄRÄHTELYN AISTIMISTA KEHOSSA, HYRÄILYPALLO ETÄHOITO

KLO 11.0-13.00 LAULUPIIRI, RUMPUPIIRI, ÄÄNEN VÄRÄHTELY HOITONA -LOITSIEN VIELÄ VAHVEMMIN

LOPPUPIIRI KESKUSTELU PÄIVÄSTÄ JA EVÄSTELY KLO 14.00 SAAKKA

Hinta 65 e sis. alv 24 %

SUNNUNTAI

Metsähoidon kurssilla pääset oppimaan rentouttavan hoidon, jossa käytämme luonnon ääniä apuna rentoutumisessa, sekä kerron miten valmistan havupuupalat, millä teemme hieronnan.  Pääset myös valmistamaan metsäjalkakylvyn ja tutustumaan kuusenkerkkä teehen. 

 Voit tulla oppimaan iloksesi ja hoitumaan, tai hoitajana voit laajentaa osaamistasi ja saada tämän ihanan hoidon valikoimaasi. 

10.00-12.00 AROMAHIERONTA/METSÄHOITO,

12.00-13.00 EVÄSTELYÄ

13.00-15.00 AROMAHIERONTA/METSÄHOITO

Hinta 139 e sis. alv 24 %


Sinulla on mahdollista varata majoitusta 3 km päästä. Mm. Rantapurolassa on mahdollisuus talvella yöpyä yläkerrassa, jossa parisänky sekä yksittäinen sänky. Alakerrassa on makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Kurssilaiset voivat siis halutessaan jakaa tämän paikan yhdessä, ja näin majoittuminen on edullista. Pääset tästä tutustumaan majoitukseen https://majoitukset.webnode.fi/