15.-16.4.23 SYDÄMENVOIMA - RUMPUKURSSI

10.01.2023

Ilmoittaudu 1.4.23 mennessä. Rumpumateriaalit 130 e maksetaan heti, ja loput kurssille saapuessa. Voit ilmoittautua jompaan kumpaan päivään, tai molempiin.

LAUANTAI

Ihana pikku retriitti, jossa pääset pysähtymään, hiljentymään ruusun voimaan ja hoitumaan. Ruusulla sanotaan olevan sydäntä avaava vaikutus ja valmistammekin käyttöömme ruusuisen tuotteen (saat sen mukaasi päivän jälkeen).

KLO 10-12.00 RUUSUTUOTTEEN VALMISTUS, RUUSUN MERKITYS, RUUSU

KLO 12.0-13.00 SYDÄNMEDITAATIO, SYDÄMEN AVAUSTA JA YHTEYDEN SYVENTÄMISTÄ HENGITYKSEN AVULLA, RUUSU

LOPPUPIIRI KESKUSTELU PÄIVÄSTÄ JA EVÄSTELY KLO 14.00 SAAKKA

Hinta; 65 e sis alv 24 %

16.4. SUNNUNTAI 

KLO 10-16.00 RUMPUKURSSI

Kurssin alussa johdattelen sinut rummun energiaan RUMPUHOIDON kautta. 

Rumpukurssilla pääset valmistamaan Navajon sidonnalla valmiiseen 45 cm koivukehykseen rummun poronnahasta, sekä rumpukapulan huovuttamalla luonnon oksaan. Rummun voit maalata, tai jättää puun väriseksi.

Rummun valmistukseen olen varannut aikaa reilusti, että saat ihan rauhassa kuulostella sen synnytystä, ja voit myös pysähdellä päivän aikaan omassa tahdissasi. 

Hinta 240 e sis. rumputarvikkeet, sekä ohjauksen, hoidon. Sis. alv 24 %


Sinulla on mahdollista varata majoitusta 3 km päästä. Mm. Rantapurolassa on mahdollisuus talvella yöpyä yläkerrassa, jossa parisänky sekä yksittäinen sänky. Alakerrassa on makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Kurssilaiset voivat siis halutessaan jakaa tämän paikan yhdessä, ja näin majoittuminen on edullista. Pääset tästä tutustumaan majoitukseen https://majoitukset.webnode.fi/