25.-26.2.23 LUOMISEN VOIMA - INTUITIIVINEN MAALAUS - KOHTUHOITO - HUNAJAHIERONTAKURSSI

10.01.2023

Ilmoittaudu 10.2.23 mennessä. Voit ilmoittautua yhteen päivään, tai molempiin.

LAUANTAI

Ihana pikku retriitti, jossa pääset pysähtymään, hiljentymään ja hoitumaan. Ihana ohjattu kohtumeditaatio ja kehoon hengittely, kundalin -luomisen energian nosto, ohjaa syvästi intuitiivisen maalauksen vapauttavaan energiaan.

KLO 10-11.OO KOHTUMEDITAATIO, KEHO, HENGITYS, KUNDALIN

KLO 11.00-13.00 INTUITIIVINEN MAALAUS

LOPPUPIIRI KESKUSTELU PÄIVÄSTÄ JA EVÄSTELY KLO 14.00 SAAKKA

Kurssin hinta 65 e sis. alv 24 &

Sakraalichakra avautuu kohdun alueella (myös miehillä), ja vaikuttaa meillä lantion alueella vahvasti. Chakra edustaa iloa ja aistillisuutta, eloisuutta, luovuutta ja seksuaalisuutta. Tukossa ollessaan tämä chakra saa meidät jotenkin kadottamaan luomisen ja elämän ilon. 

Kohtuhoito on energeettinen hoito, jolla tätä chakraa tasapainotetaan ja avataan. Tällä kertaa energiana on vahvasti Kundalinin voima, joka tukee hengittämistä ja kehon avautumista. 


 SUNNUNTAI 

Hunajahieronta kurssilla pääset oppimaan tehokkaan ja silti rentouttavan hieronnan. Pääset myös itse hoitoon. Hunajaa käytetään myös selluliitin- sekä ihon- ja  tulehdusten hoitoon. Voit tulla oppimaan iloksesi, tai jos kaipaat hoitajana tämän ihanan hoidon oppeja.

10.00-12.00 HUNAJAHIERONTA

12.00-13.00 EVÄSTELYÄ

13-15.00 HUNAJAHIERONTA

Kurssin hinta 139 e sis. alv 24 %


Olen niin onnellinen, että saamme jakaa nämä hetket yhdessä ja saan tuoda tilaan ohjauksen, joka auttaa sinua antautumaan omaan tilaasi. Olisi ihanaa, jos saisin jättää jotain sellaista rauhaa sinulle mukaasi, että voisit sen kautta rakastua joka hetkii enemmän elämääsi ja itseesi. Sydämellisesti tervetuloa kokemaan ja nauttimaan hetkistä sinussa.

Sinulla on mahdollista varata majoitusta 3 km päästä. Mm. Rantapurolassa on mahdollisuus talvella yöpyä yläkerrassa, jossa parisänky sekä yksittäinen sänky. Alakerrassa on makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Kurssilaiset voivat siis halutessaan jakaa tämän paikan yhdessä, ja näin majoittuminen on edullista. Pääset tästä tutustumaan majoitukseen https://majoitukset.webnode.fi/