Hoitamiseni on uudistunut <3

23.07.2022

Hei kaikki Mun hoitotyö on uudistunut itseni kautta. Ja isoimmat oivallukset ovat itseasiassa syntyneet nyt viimeisten viikkojen aikana. Joten nyt on ihana tästä jatkaa :)

 Aiemmin pidin merkityksellisenä pinnallista tarjontaa. Stressasin valtavasti koko paketista ja hoitaminen muuttui muuksi kuin kuuluu. Tämä matka minuun, aukaisi ihan eri tavan ajatella. Palasin takaisin tavallaan, mutta paljon syvemmin. 

Kerron tämän kahdesta syystä. Kerron palveluistani,. Mutta minulla on myös alkamassa -polku itseen koulutus, johon pidän 28.7. liven, jossa kerron enemmän. 


HOITAMISESTA

Minulla on aina ollut ajatus, että haluan hoitaa niin, että asiakas saa parhaan mahdollisen avun. Nyt olen ymmärtänyt, että se ei tarkoita suorittamista, vaan luottamusta. Olen saanut tehdä erilaisia hierontoja ja hoitoja. Moni kertoo, että on saanut apua ja se on työni paras palkka. Ei kaavoja, vaan kehon kuuntelua mitä se tarvitsee

.Kun Lempeä kosketus koulutus alkoi, valikoitui siihen melko lailla rentouttavat hieronnat pohjaksi.Nyt ymmärrän sen hyvinkin paljon syvemmin.Me voimme hieroa ja hieroa ja asiakas on samoin tein samassa jumissa. Kyse on palauttamisesta, itseen sitoutumisesta ja rentoutumisesta.

En tarkoita itseen sitoutumisella tässä kohti pakko liikuntaa, tiukkaa ruokavaliota jne. Vaan tarkoitan itsen kuuntelua, rentoutumista, itsen syklissä elämistä. Elämästä ja itsestä nauttimista.

Opetan asiakkaille irti päästöä. Miten kehosta saadaan hengitettyä jännitykset pois.

 Hermoratahieronnalla saamme käynnistettyä fyysisen kehon toiminnan. Lymfanestekierron aktivoituessa poistuu kuonajumit. Rentoutus hoidolla notkistetaan lisää, eritoten kalvot saa siinä kyytiä. Energiahoito menee syvemmälle, energeettinen jäsenkorjaus syviin lihaksiin. Rentoutuminen on ydin asemassa

.OMAN KEHON KAUTTA, MITES MUUTEN

Meille on opetettu täällä jo pienestä lähtien monia asioita, joissa toimimme vastoin omaa itseämme, omaa hyvinvointiamme. Olemme kaikin tavoin yrittäneet sopeutua odotuksiin, vaatimuksiin, mutta emme ole kysyneet itseltämme -onko tämä oikeasti sopivaa minulle? Näistä opitusta kaavoista irti päästö ja itsen uudelleen löytäminen on kuin seikkailu ihmemaassa. Niin kauan kun teemme sen ilossa, emmekä hammasta purren, tulee edistystä. Mikään, ei tapahdu suorittamalla, mutta myöskään harvemmin hetkessä.

KEHO MUISTAA KAIKEN

Kehossamme on hyvät muistijäljet, jotka voivat juontaa hyvinkin kauas. Reggressio hoidolla pääsen avaamaan tähän päivään linkittyen muistoja, jotka auttavat ymmärtämään kehon toimintaa ja vapauttamaan mieltä. Kerron tarinan menneestä, nostan siitä asiat tähän päivään ja saat ohjauksen miten voit konkreettisesti muuttaa asioita ja vapautua näin kauniilla tavalla tunnelukoista, jotka on kehossasi. Hiljalleen elämäsi muuttuu helpommaksi, kun sisäinen rauha valtaa enemmän tilaa. Tämän kaiken, teemme yhdessä. Joskus kipuja jää pöydälle yhdestä kerrasta, joskus tarvitsee enemmän työstöä. Pohjalla on aina luottamus siihen, että jokainen voi parantaa oman kehonsa, itsensä. Kaikkea emme voi poistaa, mutta usein voimme myös helpottaa edes, ainakin yrittää 

satuna.fi sivustolta löydät enemmän tietoa. Kaikki hoitoon pohjautuvat siihen, että saan auttaa sinua kohti tasapainoisempaa , kivuttomampaa elämää. Kiitos