Konsultaatio aikoja selvätietoisiin katselmuksiin ja etä energiahoitoihin on  saatavilla

09.09.2022

Täältä pääset lukemaan enemmän ja ostamaan hoidon https://www.satuna.fi/selvatietoisuus-mediusmi/

ETÄ ENERGIAHOIDOT JA SELVÄTIETOISET KATSELMUKSET

Etäenergiahoito; Etä energiahoito sisältää yleensä tasapainotusta, puhdistusta, maadoitusta. Energiahoito saattaa tuntua rentouttavana ja tasapainottavana. Saatat nukkua paremmin, ja saada selkeyttä elämääsi. Hoito saattaa myös avata sinun omaa polkuasi, ja ymmärrystäsi itseesi.
Etäenergiahoito toteutuu niin, että kun olet maksanut, sovimme ajan. Hoito lähetetään sovittuna aikana ja teen 60 min hoidosta palautteen hoidossa nousseista asioista piilotettuna äänivideona. 30 min hoitoon ei tule palautetta.

Puhelintulkinnat/konsultaatiot/korttikatselmukset; Puhelintulkinta on ns. konsultaatio, jossa saan tuoda energiakentästäsi vahvistusta ja ohjausta. Saat myös energiahoitoa, joka saattaa auttaa sinua eteenpäin tilanteessasi. Tulkinnoissa en luonnollisesti päätä puolestasi, enkä ennusta tulevaa, vaikka joskus näytetään suuntia syklin sisällä. Konsultaatio on sinun tueksesi, selkiyttääksesi ja avataksesi itsessäsi ja elämässäsi asioita ja ohjausta miten voit tässä hetkessä toimia saavuttaaksesi parhaimman tuloksen.
Puhelintulkinta toteutuu niin, että kun maksat hoidon, sovimme ajan. Voit soittaa minulle silloin sovittuna aikana.


Huomaa, että sinä olet itse vastuussa aina elämästäsi ja päätöksistä. Tulkinnan tekijän ja energiahoitajan ei kuulu sanoa sinulle mitä sinun tulee tehdä, eikä hän voi ottaa vastuuta elämästäsi, tai siitä miten tulkitset asioita. Sinä päätät siitä otatko tulkinnan tai energiahoidon vastaan.