Lempeä kosketus hieroja ja hoitaja koulutus 2023

09.12.2022

Lempeä kosketus hieroja koulutuksen uusi ryhmä alkaa 2023, sekä myös hoitajakoulutus alkaa. 

Hieroja koulutus on enemmän fyysisen kehon käsittelyyn perustuva perinteisin menetelmin. Pohjautuu hermoratahieronnan ja jäsenkorjauksen oppeihin, höystettynä muutamilla muilla fyysisen kehon hoidoilla.

Hoitaja koulutus on enemmän rentoutushoitojen sarjaa, jossa menemme aistimisen, tunteiden, hoitoon antatumisen kautta. Hoitaja koulutus tukee kosketuksen tuomaa tunnetta vahvemmin, sillä on todettu, että hoitava kosketus voi vapauttaa meistä stressiä, pureutua traumoihin turvallisesti ja turvaa tuovasti, auttaa löytämään itsestään kehollisten tuntemusten kautta syvyyttä. Hoitaja koulutuksessa pääsemme itse aistimaan ja auttamaan asiakasta aistimaan oman kehon tuntemuksia. Kehoon piiloutuu vuosien tunteet ja ajatukset. Autamme lempeyden, rentouttavien ja hemmottelevien hoitojen avulla, tuomaan pintaan alitajuisia tuntemuksia ja vapauttamaan näitä. 

Hermoratahieronta on kokemukseni mukaan hoitoa, joka tukee ihmisen kehoa kokonaisvaltaisesti. Asiakaspalaute on paras mittari hieronnan toimivuudesta monellakin tavalla.

Hoitaja koulutuksen erilaiset hoidot perustuu kaikki asiakkaan syvempään kohtaamiseen. Siksi näen tarpeellisena varsinkin ensimmäisten alueiden opiskelun, ennenkuin pääsemme ihanasti höystämään koulutusta erilaisin hoitavin tavoin, kuten suklaa-, hunaja-, yrtti-, lämpö- ja kivihieronnat. Kaikissa koulutuksissa  hoitajat pääset kokemaan myös hoidossa ollessaan sen, mitä asiakas voi kokea ja tämä onkin ihana lempeä matka itseen myös. Sekä tämä koulutus antaa mahdollisuuden, kuten hieronta koulutuskin -päästä nauttimaan hoidoista. Lempeä kosketus hoitaja koulutuksessa on toinen päivä ns. retriittimäinen osio, eli vaikka syvennämme siellä hoidon asioita, niin pääsemme itsemme kautta kokemaan ja hoitumaan monintavoin. 

Hieroja koulutus vaatii jatkuvuutta, eli joka toinen kuukausi viikonloppu. Harjoittelutöillä voit.  maksaa koulutuksen.

Hoitaja koulutus on mahdollista käydä kokonaan, tai voit osallistua osioihin valintasi mukaan vaikka täydennyskouluttautua. Tai vain tulla oppimaan uutta ja nauttimaan viikonlopuista. Toteutus myös joka toinen kuukasi.

Molemmat koulutukset tukevat toisiaan, eli voit halutessasi matkata joka kuukausi viikonlopun, tai vaikka poimia hoitaja koulutuksen osioita hieronnan rinnalle.

Kumpikaan koulutus ei edellytä tietenkään, että koskaan tekisit tätä työtä. Voit tulla vain oppimaan uutta ja nauttimaan hetkistä yhdessä. Mutta, halutessasi tästä voi tulla uusi ammattisi ja olet tervetullut Lempeä kosketus hoitajien yhteisöön. 

Koulutuksen yhteydessä on mahdollista yöpyä kodinomaisissa tiloissa tai mökkimajoituksessa sopuhintaan. 


Lisää koulutuksista tulossa tietoa piakkoin <3