Unelmat todeksi - vapaudu rajoitteista

13.03.2023

Olen ollut maailman taitavin rajoittamaan itseäni ja minulla on siihen aina hyvä syy ja isoin niistä on - mitä muut ajattelee. Ns harmiton ihminen, joka elää omalla tavallaan, ei saisi olla muille se kummajainen, vaan koen, että juurikin omanlaisena me haastamme muita näkemään itsensä. Se, että olemme omanlaisia, aitoja ja sydämellisiä omanpolun kulkijoita, voi ärsyttää ja triggeröidä valtavasti muita, koska he eivät itse vielä pysty siihen. Tämä saa meistä monet luopumaan unelmistamme, koska emme halua elää ristiriidan ja yleensäkään riidan energiassa ja tunteessa. 

Sydämellä on asiaa

Jos saisit tehdä ihan mitä vain. Ihan mitä vain saisit tehdä. Mitä tekisit?

Poista kaikki esteet mielen tasolta, nyt ei mitään selityksiä itsellesi, tai muille, vaan jos olisi vain se hurjinkin toive tai ajatus mahdollista toteuttaa mitä tekisit? Miltä se tuntuu kehossasi. Ilo kuplii, alat innostua eikö niin. Jokainen kerrankin elämässään rakastunut tietää, että valtava ilon ja onnen energiatila saa kehonkin voimaan hyvin. Mihinkään ei satu, ainakaan paljon ja idea virtaus on rajaton.

Nyt ajattele, että jos jätät sen unelman toteuttamatta, miltä se tuntuu sinussa -kehossasi. Ajattele kaikkia niitä "esteitä" mitä mielesi on luonut. Miltä se tuntuu kehossasi?

Uskon, että suurin sairastuttaja elämässämme on se, että elät jonkun muun kuin omaa elämääsi. Ja kyllä, olen kokenut tämänkin oman kantapään kautta moneen kertaan. Niin helppo itselleen selitellä kaikkea. Mutta, kun tulee aika jolloin sinun tulee edetä jonnekin suuntaan, niin alkaa tulla mitä erilaisempia ongelmia matkanvarrelle, jos et mene oikeaan suuntaan. Yksi valitettava ongelma on usein sairastuminen. 

Olet kuullut ihmisestä, tai kokenut itse sen, että ensin esim. tulee flunssa, sitten keuhkokuume. Kohta murtuu jalka, sitten oletkin jo kolarissa. Sinut pysytetään niin rajusti, että et voi enää juosta karkuun sitä mikä sinulle on tarkoitettu. 

Jos siis millääntavoin tunnet, että suunta on toinen tai että näistä sinun unelmistasi voisi tulla totta, niin tee niille jotain.

Vähin askelin

Kehoitan monesti ihmisiä ottamaan edes pieniä askelia unelmiaan kohti, jos liian isot pelottaa. Eikä isot ole monesti tarpeenkaan. Kun annat energiaa sille missä energiasi nousee ja sydämesi laulaa, niin se kutsuu puoleensa lisääntyvästi uutta samankaltaista energiaa. Samoin, jos päätät jäädä siihen jumittavaan tilanteeseen, niin aivan varmasti saat myös sitä.

Ihmisillä on monesti kummallisia esteitä luotu, että en voi koska yhteiskunta, perhe, suku, naapuri, raha, aika yms yms. Mutta meillä on mahdollisuuksia niin monintavoin tehdä asioita, kunhan vaan annamme itsellemme luvan siihen.

Kerron tähän tarinan

Olin ollut pitkään väsynyt ja kaipasin vapaata. MInulla oli aina hyviä selityksiä. En voi koska lapset tarvitsee. En voi koska mieheni pääse. En voi koska se maksaa. En voi koska minulla ei ole aikaa.

Sitten kuitenkin yksi päivä hiljennyin, ja pyysin - haluaisin hetken itselleni, olisi ihana päästä jonnekin mökille yksin hetkeksi. Voisiko aika järjestyä ja mökki, sekä raha siihen.

En ollut uskoa todeksi koko asiaa, kun asiakkaat alkoivat perua aikojaan parin viikon päästä. Kerroin yhdelle heistä tästä toiveestani, ja hän sanoi, että mene pohjoiseen hänen mökilleen ja mieheni lupasi maksaa reissuni.

No mitä minä tein, melkein sanoin -että en minä kehtaa. Mutta sitten ajattelin, että miten mieletön tarjous ja tilanne -kiitos,kiitos, kiitos. Ihmeitä todellakin tapahtuu koko ajan.

Tee tilaa

Monesti kun jäämme kiinni vanhaan, niin uutta ei voi tulla. Pidämme epätoivoisesti kiinni jostain vanhasta asiasta ja miten siihen sopisikaan mitään, jos se ei jostain luovu. Usein ajattelemme, että tässä pitäisi tehdä hyppy tuntemattomaan ja lähteä suhteesta tai töistä kerta lennolla. Joskus on hyvä suurille muutoksille kerralla, mutta on myös olemassa pienempiä. Siivoa koti ja heitä kaikki ylimääräinen pois, jätä harrastus mikä ei anna sinulle enää mitään yms. Ja ennenkaikkea usko, että tilaa järjestyy, aikaa on. 

Kaikki mitä ajattelet, on manifestiointia

Kiinnitä huomiota siihen mitä ajattelet ja millainen tunne sinulla on pinnalla. Jos ajattelet negatiivisesti, niin todellakin saat sitä. Jos olet jäänyt negatiivisen energian kierteeseen, niin muuta se tietoisesti. Aina kun saat itsesi kiinni negatiivisista ajatuksista, ajattele -vedän takaisin tuon. Ja käännä ajatus toisinpäin.

Kääk, se loppuu

Sitten kun sitä uutta tulee siihen eteen ja tarjotaan, niin älä ainakaan tee niinkuin minä tein tuolla mökki esimerkissä ekana. Ole kiitollinen siitä mitä tapahtuu. Joskus, kun esim. menetämme työpaikan, niin koemme sen todella raskaana, vaikka olisimme olleet tyytymättömiä työhön pitkään. Entä jos sanoisit, -kiitos, olen valmis uudelle. Alkaisit kääntää ajatukset uuteen. Jos mieli jää vanhaan, niin sinä jäät vanhaan energiaan, ja saat sitten sitä samaa, koska tilaat.

Puhdista energiasi  ja tee suunnitelma

Luo aarrekartta, johon luot unelmasi näkyville tai tee unelmasuunnitelma. Haaveile suuresti ja laita niitä ylös paperille, piirrä tai kirjoita. Mantraa. Puhdista energiasi ja tasapainota ne. Lepää. Pyydä. Kuuntele. Luota. 


Sivustolta energiahoitojen osuudelta löytyy useita etähoitoja. Tähän voit käyttää esim. chakrojen peruskurssia apunasi, jossa pääset lyhyllä harjoitteilla hoitamaan chakroja, niin usein ja niin kauan kun haluat. Sieltä löytyy myös puhdistus-, päivitys- ja tasapainotus hoito kaikissa energiakentissä, kehoissa, chakroissa ja auroissa. Energian kohotushoitona on siellä Kristallisade hoito. Myös henkilökohtainen energiakonsultaatio aika on mahdollista varata.


Ihanaa unelmien toteuttamisen aikaa sinulle <3 Kaikki tapahtuu aina kaksi kertaa, ensin energioissa ja sitten maallisessa elämässä.