Minuudenoppi 1

Hoitojen vastaanotto, tärkeää!!! Lue tämä ensin

Olet sydämellisesti tervetullut tänne. Tämä alkoi niin, että ajattelin että nää chakrat on pelkästään tämän elämän tietoa. Ajan myötä kuitenkin huomasin, että tämä on kaikkea. Tämä on energiakurssi, minuuden opit, chakrat, oppipolku yms. Mutta on erittäin tärkeää ymmärtää, että kaikki on turvalilsta, koska me olemme täälä yhdessä kulkemassa matkaa. Tämä sivusto on syntynyt sinulle avaamaan ymmärrystä ja koska olet täällä, olet tarkoituksella täällä. On tärkeää muistaa, että me olemme henkiä kehossa. Kaikki on meissä, joka hetki. Se mitä koemme ei poistu meistä, on tärkeää ymmärtää mitä koemme.

Nämä sivustot sisältävät paljon hoitoa. Kun avaat sivut, alkaa jo hoito. Sinä et tullut lainkaan sattumalta tänne, ja vaikka et tekisi mitään, niin saat hoidot. Sinun ei tule kiirehtiä oman kasvusi kanssa, vaan anna itsellesi aikaa. On tärkeää, että kuuntelet intuitiota. Hoidot ja kasvu avautuu aina kerroksissa, eikä sitä voi kiirehtiä. Kaikki -ovat oikeassa kohdassa juuri tässä kohti! Jos tulee huono olo, niin ota tauko. Liika energia voi tuntua siltä, että tulee huono olo, kun energia ei ehdi tasaantua kehossasi. Käy luonnossa ja pidä taukoa <3 sinä olet tärkein aina <3

Unohda kiire! Sulla ei ole mitään kiirettä tällä matkalla. Elämä on tehty nautittavaksi, ei kiirehdittäväksi. Hyvää maadoitusta on kaikki tekeminen, syöminen, itku, kiukku, liikunta, ulkoilu, suklaa tai tuhti syöminen, yms. Energia ei ole tarkoitettu hajoittamaan, vaan juurikin rauhoittamaan ja purkamaan, sitä mikä on valmis menemään.

Tärkeintä on hoitojen vastaanotossa kuunnella omaa sydäntä ja omaa totuutta. Kaikki ei sovi kaikille, ja etenemistahti tulee olla rauhallinen. Tämä paketti sisältää niin paljon hoitoja, että voit ihan hyvin matkustella sen kanssa kuukausia. Joten älä kiirehdi mitään ja ota kaikki sun parhaaksi ja juuri sopivana, että kaikki ehtii sinuun tasoittua. Tämä on tukipaketti matkallesi, ei hajottamaan lisää. Parhaiten purat itseäsi, kun annat aikaa sille. Aina kaikki tapahtuu ensin energiassa ja sitten sen jälkeen elämässäsi. Sinun ei tarvitse yrittää mitään, kuuntelet vain sisintä <3 ja valitset sen mikä sulle resonoi.

Meille on tärkeää, että muistamme maadoittua korkeiden energioiden kanssa. Me saamme jatkuvasti hoitoa kenelle se on tarkoitettua, olen tässä matkalla kanssasi ymmärrystä laajentamassa, kanavana. Olet turvassa ja maadoitettu. Kuuntele sydäntäsi aina <3 Unohda kiire. Elämä on matka. Jos tuntuu, että olet liian flow, niin käy luonnossa ja tee asioita, jotka muistuttavat sinua siitä, että elät maassa <3 Elämä on maassa! ja sitä paitsi, pääset korkeammalle energioissa, kun juuret on syvästi maassa.

Kaikki medit on luotu ihan arjessa, kun hoito on kutsunut, eli taustalla voi olla ääniä tms. ja tämä on yksi mun ajatus täällä, koska olemme osa kaikkeutta.

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Kun päätät nauttia hoidoista, ja ottaa niitä tietoisesti vastaan, niin se tapahtuu niin, että etsit rauhallisen tilan, käyt maate tai istumaan, ja avaat hoidon sanoilla, mitkä olen jakanut tuonne tai videoiden kautta. Muista juoda hoitojen jälkeen vettä ja kiittää hoidosta.

ON erittäin tärkeää, että elät tätä eläämää istellesi sopivana Aina hoitojen välissä maadoitut oikein kunnolla, tekemällä kotiaskareita, käyt metsässä jne. Mitä enemmän kanavasi avautuvat, sitä vahvemmin ne vaikuttavat suhun ja anna lupa kaikille tuntemuksille. Voi itkettää, naurattaa, näkyä värejä, tuntua kehossa juttuja. Hoidot jatkuvat yleensä myös useita päiviä niiden ottamisen jälkeen. Ja vaikka et tuntisi mitään, niin hoito tulee perille. Usein emme huomaa sitä, koska arki on kiireistä, mutta hoidot käynnistävät sinussa prosesseja elämässäsi ja itsessäsi. Jossain kohti alat tulla tietoisemmaksi näistä ja huomaat eri hoitojen eron. Hoitoja voit ottaa vastaan toistuvastikin ja jättää ne välistä mitkä ei resonoi tässä hetkessä. Saatat nukahtaa hoidon aikana, mutta hoito tulee aina perille <3 Ihanaa matkaa <3 Olen täällä kun tarvitset <3

RUMPUHOITO MAADOITUS

Minuuden oppi 1

Meillä jokaisella on menneisyydessä asioita, jotka ovat aiheuttaneet monenlaisia tunteita. Jotkut kokemukset ovat voineet aiheuttaa myös kärsimyksen ja pettymyksen tunteita. Mutta kaikki kokemasi on sinun elämääsi ja ilman niitä kokemuksia et olisi sinä.Kaiken opitun kautta sinulla on mahdollisuus nyt tulla näkyvämmäksi itsellesi ja sen kautta eheyttää ja hyväksyä kaikki, osaksi elämääsi. Voit todeta tällä sivustolla jossakin kohti, että tuo olikin uutta ja toisessa kohti, että niin tuttua ja käytyä jo. Polkuamme kuvataan spiraaliksi. Lähdemme liikkeelle keskustasta, ja laajennamme ja laajennamme. Kaikki opittu on aina pohjana, sillä mitään laajempaa ei voi oppia ilman pohjaa. Tällä sivustolla on siksi monenlaisen energian kohtia, ja voit valita ne niinkuin sinulle resonoi.Ole itsellesi armollinen, olet matkalla. Kukaan meistä ei tule tässäkään elämässä valmiiksi, vaan me voimme avata vain niitä ovia mitä saamme tässä ja se riittää. Kun ymmärtää, ettei sateenkaaren päässä ole aarretta, vaan se aarre on itse sateenkaari jota pitkin voit kulkea, niin vapautuu valtava määrä energiaa käyttöösi. Ja siksi, on ihanaa, että olet kanssani matkalla.Aika pakata matkalaukku, ja katsoa mitä sinne laitat, mitkä on ne evääsi mitkä tuovat rauhan kaaoksenkin keskellä. Tämä on minuuden oppimatka, tee se omassa tahdissasi. Tee tästä sun matka, annan vain sulle työkaluja ns kokemusten kautta, sekä tietoa minkä olen vuosien varrella kerännyt. Pääjuttu on täällä se, että jokainen teksti , video ja kaikki täällä sisältää energiaa ja muista, että työ itsessä on se, joka tuo avun kaikkeen. Ei mitään kiirettä <3 Voit palata tänne aina uudelleen ja uudelleen.
VIESTI TÄHÄN HETKEEN

ALUKSI

*JOKAINEN LÖYTÄÄ ITSELLEEN SOPIVAN MUODON. MATERIAALIA ON SIITÄ KOHDASTA, ETTÄ ALAT VASTA MIETTIÄ NÄITÄ USKOMUKSIA ELÄMÄSSÄSI, JA MYÖS JO PIDEMPÄÄN KULKENEILLE TÄLLÄ POLULLA. JOKAISESSA MATERIAALISSA ON ERILAINEN VÄRÄHTELY, JOS JOKU EI TUNNU SINUSSA HYVÄLTÄ, EIKÄ RESONOI, ÄLÄ LUE TAI KUUNTELE.

*EHDOLLISTA KAIKKI. NÄMÄ OVAT HYVIN PITKÄLLE KANAVOINTEJA, ELETTYJÄ TARINOITA JA KERTOMUKSIA, JOISTA TOIVON, ETTÄ SAAT OIVALLUKSIA. Videot ovat kotikutoisia ja tehty silloin, kun hoidot ja asiat ovat kanavoituneet läpi. Arvostan itse sitä, että olen kanava. Tarkoitukseni ei ole suorittaa teille tätä materiaalia, vaan olen saanut välittää sen teille sellaisena, kun ohjattu.

*ENERGIAHOITO ON MONELLE JUURI SE MERKITYKSELLINEN NÄILLÄ MATKOILLA.VAIKKA ET LUKISI YHTÄÄN TEKSTIÄ, ETKÄ KUUNTELISI YHTÄÄN TARINAA - NIIN SAAT AINA HOITOA TÄMÄN SIVUSTON KAUTTA -pelkkä mukana olo, hoitaa jo sinua, se riittää <3

Ehdollistaminen ja ohjautuminen

Koska itse olen jo vuosia kulkenut tätä polkua intensiivisesti ja antautunut ohjaukselle, on jotkut sivuston kohdat puhdasta valon virtausta ja jotkut hyvinkin maahan sitoutuneita. Elämme maassa ja mikään ei ole täällä liikkumatonta, eikä muuttumatonta. Mutta yksi asia on vahvasti täällä meidän mukanamme koko ajan, eli tietoisuus siitä, että olemme tulleet tänne tuomaan ns. taivaan maahan. Kaikki eivät tähän kohti yllä omalla polullaan tässä elämässä, ja niin se kuuluukin olla. Me olemme matkalla itsessämme ja teemme suurimman kollektiivisen työnkin itsessämme.

Ihmisellä on taipumus jäädä kiinni flow tilaan ja hän alkaa etsiä sitä. Flow syntyy kuitenkin parhaiten ja syvemmin sen kautta, että ehdollistaa kaiken ja käy itsessään läpi kaikkea -ymmärtääkseen lopulta, että mikään ei tule hänen ulkopuoleltaan. Olemme henkiä maallisesssa kehossa. Kaikki, täällä värähtelee. Kaikki on täällä tarkoitettua ja kulkee omalla painollaan. Minä tai kukaan muu, emme voi avata sinun polkuasi. Emme voi kiirehtiä, emmekä hidastaa. Sinä olet elämäsi kulkija. Jos sinut on tarkoitettu ymmärtämään jotain, se varmasti tapahtuu. Tämä sivusto on syntynyt tueksesi.

Kun aloin tätä kokonaisuutta työstää, huomasin, että mieli oli se joka työsti. Joka hetki kun aloin päästämään yhä enemmän irti yrittämisestä millään tavalla, niin huomasin, että olin sitä enemmän perillä niinsanotusti. Mutta koska tiedostan, että olemme hyvin mielellä ohjautuvia ja on luonnollista, että koemme juurikin nyt tässä kohti eritoten juurikin sitä mielellä ohjautumisen tarvetta, jos on matkan alkupuolella itsessään ja tullut tähän kohti, haluten avautua tälle maailmalle enemmän -on normaalia, että moni juttu kolahtaa ja triggeröityy itsessä. Ja se onkin valtavan hienoa, ymmärtää sen kautta myös, että miten loistavaa on olla koko ajan ehdollistamassa kaikkea kuulemaansa ja todeta lopulta, että kaikki on minussa itsessäni.

Muutama asia, jotka saattaa nostaa sinussa triggetöitymisestä. Meissä on mm. uskomuksia uskonnosta. Käytän itse sanoja, kristusvalon tietoisuus, pyhänhengen siunaus ja suojaus yms. Koska meille on istutettu matkojen varrella valtava määrä uskomuksia näistäkin asioista, oletamme usein mielellämme, että ei- ei tätä- eimitään uskonto juttuja. Kyse ei ole kuitenkaan muusta kuin sanoista. Ihminen on se, joka niihin on liittänyt mitään juttuja. Eli aina kun joku sana sinussa kolahtaa, vie se syvemmälle ja tunnustele itsessäsi, miksi sitä nimittäisit tai mkä kohta sinussa saa sinut triggetöitymään tästä asiasta. Tai mikä kohta sinun energiassa saa tämän kutsuman luokseen.

. Irrota siis uskomus siitä, että nämä sanat määrittelisivät sinulle yhtään mitään. Näe sanojen, asioiden, ihmisten taakse. Joku on keksinyt, että punainen on punainen nimeltään. Samoin, joku on keksinyt, että kristus on kristus nimeltään. Mitä liität punaiseen väriin tunnepuolella, koska ihmiset väittävät, että se liittyy -ferrariin, ruuassa antioksidanttisiin ainesosiin, seksuaalisuuteen, lämpöön yms. ihan mitä haluat uskoa. No, sitten Kristus -kirkko, ylösnousemus, uskonlahkot ja uskonnot yms.

Yksi asia minkä olen itse aikoinaan tehnyt, on Isämeidän rukouksen uudelleen aukaisu tämän elämän tasolle ja jaan tähän alle nyt viedoon linkin, jossa ymmärrät miksi. Menemme tässä kohti jo enemmän henkien maailmaan. Meidän on tärkeää ymmärtää alusta lähtien miten työskentelemme henkien kanssa ja kaikki lähtee ensin meistä itsestämme. Tämä kurssi ei tarkoita sitä, että sinun tulisi koskaan työskennellä millään tavoilla energiahoitajana, mutta on hyvä ymmärtää asioita mitä elämässänne on tapahtunut ja tapahtuu. Kaikki asiat on olemassa, kävit tai et mitään kurssia tai polkua tms. Kaikki tulee niinkuin pitää. Tämän polun tarkoitus on pyrkiä puhtaaseen pyyteettömään rakkauteen ja ymmärrykseen laajemmassa kuvassa <3 Yksi valotyöntekijä vastaa valtavaa määrää varjomaailmaa <3 Autan ymmärtämään suojauksia, maadoitusta ja löytämään elämääsi tasaisempaa polkua <3

NÄKYMÄTÖN MAAILMA, KANNATTAA KUUNNELLA TÄMÄ

Sinä olet vastuussa omasta matkastasi, ja se on suuri oikeus olla sitä mitä on. Ehdollista aina kaikki itsesi kautta.

Tässä osiossa

Juurichakra, maadoitus ja suojaus, sukulinjojen puhdistushoito, sydämeen paluu meditaatio ja hoito. Sekä 8.8. klo 21.00 live leijonanportti

JUURICHAKRA OMIN SANOIN KERROTTUNA

Kerron vapaasti sielunpimeistä öistä, mitä ne on ja tämä liittyi yhteen ryhmään aiemmin, ja tunsin tarpeelliseksi jakaa myös tänne lisäämään ymmärrystä matkastasi. Sielunpimeät yöt, ovat meidän oman itsen tarkastelu kohtia. Ne ovat sellaisia kohtia, joissa käyt syvemmin itseäsi ja asioitasi lävitse. Et kuitenkaan koskaan mene alemmas, vaikka se voi tuntua siltä. Energiannousu on kuin trampoliini, mutta et enää putoa trampoliinin pohjalle, vaan jäät aina ylemmäs ja ylemmäs. Sielunpimeissä öissä se ei kyllä tunnut siltä. Etsin tälle normaalia sanaa :D mutta en löydä sitä nyt, sillä sanastoni on tainnut muuttua niin tuonne shamanismin puolelle jo :D

SIELUNPIMEÄT YÖTSIELUNPIMEÄT YÖT 2MAADOITTAVA VESIHOITO

Minä olen

Voit lukea tämän tekstin, niinkuin se kertoisi sinusta ja ajatella samalla miltä näyttäisit;

Katso minua hetki ihmisenä, ihmisenä jolla on menneisyys. Älä näe lapsiani, älä näe puolisoani, älä ystäviäni, näe minut. Näe se sielu joka on tullut tänne oppimaan. Se sielu joka on syntynyt useisiin elämiin yksin yhdessä. Valinnut perheensä, ystävänsä, oppinsa.

Näe minut alasti pienenä lapsena.

Näetkö, olen samanlainen kuin sinä. Jokainen lähtee samasta kohdasta. Syntyy tänne paljaana, ilman kokemuksia.

Ajan myötä, jokaiselle kertyy menneisyys, jokaisella on asioita joita heidän tulee puhdistaa tullakseen jälleen itsekseen, muuttaakseen maailmaa itsensä kautta.

Katso varpaitani, eivätkö ne ole pienet ja täydelliset.

Katso ihoani, kuinka pehmeä se on.

Onko minulla tukkaa.

Katso minun valoani, se on puhdas, enkä ole muutakuin olen.

Tämä hetki;

Kun katsot silmiäni, voit nähdä menneen, voit nähdä myös itsesi, jonka tulen jälleen kohtaamaan. Olen valinnut perheeni. Olin päättänyt oppia asioita mitä tarvitsen nostaakseni valoani, valoamme. Tullakseni minuksi, tarvitsen kaikkea tätä.

Annoin syntymäperheeni, sukulaisteni hoitaa minua ja he oppivat siinä samalla.

Annoin anteeksi sen kaiken kivun mitä he minulle tuottivat, sillä he eivät tiedä mitä tekivät. He tekevät juuri sen mitä tarvitsen.

Kiitän hellyydestä minkä olen saanut, mutta kiitän myös kivusta, opin siitä.

Annan anteeksi itselleni, kun en kokiessani ymmärtänyt mitä teen.

Kiitän siitä, että saan kokea ja kokemuksista oppia, löytää itseni.

Pyydän anteeksi ja nöyrryn, näen miten en voi enää elää niin kuin olin elänyt. Muutun, etenen, antaudun.

Myöhemmin ymmärsin kokemusten viisauden.

Välillä minusta tuntui, etten kestä.

Unohdin ajan myötä kuka olen, olen se sama viaton lapsi kuin muutkin tänne syntyessään.

Lopulta tulee ymmärrys ja uskon, että olen syntynyt tähän nähdäkseni paremmin kaiken.

Huomaan olevani yksi tätä koko suunnitelmaa, suurta valoverkkoa ja ymmärrän pienuuteni, silti suuruteni. Olen ihmisvalomeressä se pieni kuitu, yksi heistä, mutta ilman minua se kuitu katkeaisi, eikä yhteys toimisi. Olen pieni suuri, niinkuin jokainen meistä.

Katson itseäni peiliin.

Iho ei ole enää yhtä sileä, kuin syntyessä. Varpaatkin ovat isot ja elämää jo jonkin verran nähneet.

Mutta silmät, ne on tutut. Ne eivät ole nähneet joka hetki tätä elämää tarkasti, mutta ne kätkevät alleen yhtä paljon viisautta kuin silloin, kun tulin tänne maailmaan jälleen. Ne tietävät, että olen tullut tänne löytääkseni itseni jälleen, nostaakseni valoani, valoamme."

MUUTOS ITSESSÄ- TARINOINTIA ELÄMÄSTÄ

Aikajana


Erittäin avaava ja ymmärrystä laajentava harjoite on Aikajana elämästä. Piirrä isolle paperille tai (teippaa papereita yhteen) pitkä viiva. Laita toiseen päähän 0 vuotta ja toiseen päähän se ikä minkä ikäinen olet nyt. Kirjoita paperille kaikki ne iät mistä sinulle nousee muisto, hyvä tai ikävä. Käy näin ikävuosittain läpi asioita ja aina, kun tulee lisää jotain niin vedä viiva ikävuodesta ylöspäin ja tee vaikka kupla mihin lisäät asioita. Tehtyäsi aikajanasi tarkastele sitä. Ensisijainen ajatus tässä aikajanassa ei ole kauhistella mennyttä. Mutta voit todeta esim, että ymmärrät miksi on ollut kiirettä. Voit ymmärtää yht äkkiä syvemmin, että esim. miksi olet toiminut tietyllä tavalla. Esim itse ymmärsin, että halutessani rakastaa, on minulla vuosiin mahtunut paljon lapsia ja eläimiä. Säilytä aikajana tämän matkan ajan vähintään, sillä voit katsella sitä jatkossa, joka chakran kohdalla, että mitä sinulle on tapahtunut missäkin kehitysvaiheessa. Nyt on Juurichakra 0-7 vuotta. Tutkailua aikajanalle;Miten olen kokenut asioita ja mitä ne ovat mahdollisesti opettaneet minulleVaikuttavatko nämä tapahtumat vieläkin elämässäniNäkyykö koko janalla esim. läheisriipuvuus, mistä asti se on alkanutMikä on mahdollisesti vaikuttanut toimintamalliinMitä mahdollisuuksia näen tapahtumista ja miten positiivisesti ne vaikuttavat tähän hetkeen, kokemukset, ammatit yms. Huomaatko yhtenäisyyksiä kaikessa mitä olet tehnyt, onko niiden taustalla joku sama tekijä -tämä usein kertoo sieluntehtävästäsi (On normaalia, että toistamme samoja kaavoja usein ja opimme niiden kautta itsestämme. Usein porhaltaessamme eteenpäin, emme huomaa sitä kaikkea mitä olemme oppineet, tai mikä siellä pohjalla on.)

Mallit ja uskomukset

Tässä elämässä, niinkuin muissakin on ollut malleja, jotka ovat haastaneet ja opettaneet asioita. Eri aikakausissa on aina eri malleja ja joka aikakaudessa on tunnusmerkkinä se, että nuoria tai kaavoista poikkeavia ihmisiä on pidetty haasteellisina, koska he ehdollistavat näitä malleja.

Joka aikakaudelle on syntynyt aina tietty määrä ihmisiä, jotka ovat vieneet meitä kohden alkuperäisempää energiaa, mistä olemme lähtöisin. He ovat osaltaan auttaneet meitä nostamaan valoamme. Olemme menossa koko ajan monella tapaa parempaan päin. Me tarvitsemme ympärillemme ihmisiä, jotka ovat energiassa samassa kohdassa kanssamme. Ihmisiä, jotka löytäneet itsestään ne tuhoavat ajatusmallit ja uskomukset, poistaakseen kaiken sen mikä heihin ei enää kuulu. Näin maailma muuttuu, askel kerrallaan rakkaudellisemmaksi.

Haastamme siis toisiamme oppimaan ja näkemään omat toimintamallinsa, muuttaakseen sen mikä ei tässä maailmassa ole enää tarpeellista ja hyväksi. Kaikella ja kaikilla asioilla on siis täällä oma paikkansa ja aikansa. Mitään ei voi vauhdittaa, kaikki tapahtuu juuri siinä kohti oikein, niinkuin kuuluukin. Ihminen haluaa mielellään nimetä asiat synniksi, tuomita toimintoja, hallita kaikkea. Kuka on sanonut, että olisimme tässä maailmankaikkeudessa ainoita eläviä olentoja? Miksi ihminen haluaa hallita kaikkea?

Uskomuksia ja malleja

Esim. naisia kohtaan on ollut vuosituhansia erilaisia alistamisen malleja, joita valitettavasti vieläkin on. Kuitenkin femiinienergian nousu tukee tässä vuosituhannessa nyt hyvinkin sitä ajatusta, että olemme syntyneet tänne yhtä tasa-arvoisena ja olemme yhtä arvokkaita ihan kaikki juuri sellaisina kuin olemme, olemme miehiä, naisia, lapsia, rikollisia, rikkaita, köyhiä jne. Tässä onkin sitten monelle pureskeltavaa, että pystyy kaikki hyväksymään itsenään, sellaisena kuin he ovat. Meihin on iskostettu erilaisia malleja, kuten homot, huorat, köyhät, ulkomaalaiset jne, ovat huonompia. Kaikki mallit lähtevät jo useiden sukupolvien takaa, isältä ädille, äidiltä tyttärelle, tyttäreltä pojalle.

Suomessa esim. erilaisia malleja naisten kohdalla on ollut, ns. naistentyöt, nainen hoitaa kodin ja lapset, naiset eivät voi käydä töissä, naiset eivät voi saada samanlaista palkkaa kuin miehet ja naiset eivät voi tehdä miesten töitä mm.

Osan olemme jo tässä ajassa saaneet käsiteltyä, mutta vielä on matkaa mm. siinä, että moni nainen kokee vieläkin sukupolvien takaa vastuuta olla se joka kantaa vastuun sekä lapsista sekä kodista "rasittamatta" miestä.

Naiset jotka alkavat katkoa näitä malleja, tunnetaan joissakin ryhmittymissä (suvun, perheen, ystävien piireissä) hankalina. Jokainen on kuitenkin valinnut tähän elämään juuri ne opit mitä on tarvinnut. Kaikki kulkee suuremman suunnitelman mukaisesti. Naiset ovat kantaneet vastuuta suurelta osin myös muiden puolesta, koska hoivaava feminiini on ollut valloillaan. Kuitenkin siitä on lopulta tullut helposti suorittavaakin, sillä kaikesta on pitänyt selvitä. Tämä nyt näin esimerkkinä, mutta tätä tapahtuu monessa muussakin kuin sukupuolirooleissa, jotka nekin ovat luojan kiitos ehdollistuman alla, sillä kysehän on rakkaudesta. Jos rakkaus on puhdasta toista arvostavaa ja kunnioittavaa, ei siinä voi olla mitään pahaa. Meissä kaikissa on feminiini ja maskuliinienergia, joiden tasapainottaminen on tärkeää voidaksemme elää tasapainossa. Olla lempeitä ja rakkaudellisia ja toimia tarvittaessa ottaen vastuuta itsestään ja myös muista.

Millaisia malleja sinulle on kotona luotu?

Miksi kannat niitä vielä mukanasi?

Oletko oppinut jo luopumaan mistä malleista?

Uhrautuminen ja miellyttäminen

Kun tunnemme herkästi toisten tunteet, niin pienestä lapsesta lähtien jo koemme tarvetta miellyttää vanhempia, että saisimme hyväksyntää. Mikäli lisänä on vielä kasvatuksessa tiukka arvostelu, odotus ja arviointi ulkoisin perustein, esim. tekemisten kautta - niin helposti muodostamme jo lapsena kuvan siitä, että meidän tulee toimia tietyllä tavalla tullaksemme hyväksytyksi.

Ymmärtäessäni lopulta, että olin aina tiennyt vain rakkaudesta ja että olin yrittänyt kaikin tavoin tuoda rakkautta muille saadakseni heidätkin näkemään sen kauniin minkä näin. Lopulta se rakkaus minkä jaoin, oli muuttunut ajan myötä yrittämiseksi, sillä kadotin sen puhtaan sydämentiedon yrittäessäni kaikin tavoin olla niin hyvä, ettei kukaan vain kärsisi tai voisi huonosti. Se, että tunsin kaiken mitä muut ajatteli ja tunsi, sai minut myös yrittämään saada heidät onnellisiksi ja rauhallisiksi, että itse voisin hengittää. Tämä johti siihen, että muut oppivat näkemään sen, että autoin heitä aina ja heidän ei tarvinnut itse kantaa omaa kuormaansa eikä ottaa vastuuta omasta elämästään tai saatika omasta kasvustaan. Kevensin aina vain muita, mutta jossain kohtaa se kuorma alkoi painaa liikaa.

Alkuun syytin toisia siitä, että en ollut saanut vapauttani kulkea. Syytin siitä, että minä jouduin aina, enkä saanut ikinä. Kunnes ymmärsin yksi päivä, etten ollut edes osannut vaatia mitään itselleni. En ollut osannut pitää puoliani enkä asettaa rajoja, enkä rakastaa itseäni. Huomasin myös, etten osannut ottaa enää edes vastaan. Olin hukannut itseni kaiken sen alle mihin uskoin, minkä todeksi tunsin. Samaan aikaan muut näyttivät minulle usein monin tavoin omalla käytöksellään, että minun tuli joka hetki enemmän valita itseni, löytää rajat mitkä sopivat minulle, oppia arvostamaan myös itseäni.

Usealla erilaisella polulla kulkevat ihmiset syyttävät elämässään sitä tunnetta ja tapaa, mikä heille on opetettu. On helppo ulkoistaa oma toiminta ja tunne, ja olla kohtaamatta sitä itsessä.

Minut oli opetettu tässä elämässä niin, että yksi mies, yksi liitto -tuli mitä tuli, niin minun tuli tulla vastaan ja noudattaa näitä opittuja mies-nais kaavoja palvoen häntä, uskoen että se on rakkautta. Vaikka olen kohdannut usein muilta ikävää käytöstä minua kohtaa, on heti kun pienikin hetki on tullut, jossa toinen on antanut minulle vähänkin huomiota -olen taas ollut valmis rakastamaan toista. Tämä oli joidenkin sanojen mukaan läheisriippuvuutta. Minusta se on ollut rakkaudetta jäämistä. Vuosien jälkeen olen ymmärtänyt, että kyse on siitä, että kun löydän rakkauden itsestäni, voin sitä vasta sen jälkeen jakaa muille. Syytin itseäni myös siitä, etten voi olla enää muille sitä mitä he odottivat. Mutta kaikkein eniten koin syyllisyyttä siitä, että en ollut asettanut rajoja ja olin kantanut niin paljon toisia, etteivät he osanneet enää kantaa itseään. Olin suuressa rakastamisen halussani pyrkinyt auttamaan kaikkia liikaakin. Lopulta aloin askel kerrallaan luopua tuosta kaikesta, ja annoin jokaiselle mahdollisuuden selvitä itse ja oppia. Toki myös vapauttava tekijä on muistuttaa itseään siitä, että myös toisella on valinnan vapaus. Eli toinen olisi minä hetkenä hyvänsä myös voinut ottaa oman vastuunsa. Mutta me olimme sopineet tällaisen polun oppiaksemme itsestämme ja kaikenlainen syyttely on myös uhriutumista, joten muistutan, että ei ole oikeaa eikä väärää - on vain kokemuksia joita olemme tänne tulleet kokemaan

"Tänään minä sen ymmärsin, en voi olla mitään muuta kuin olen ja se riittää. En osu enää muiden muotteihin. En pysty olemaan kuin minä. Ja niin minä ymmärsin olevani ihan hyvä tyyppi juuri tällaisena. Katselin siinä varpaitani ja päätin rakastaa niitä vaikka olin aina pitänyt niitä rumina. Ne on kuitenkin minun varpaat ja toimittaa tehtäväänsä mainiosti. Oi niin, semmoset varpaat. Olleet aina kestävät ja kivuttomat. Auttaneet pysymään pystyssä, jopa nostamaan esineitä lattioilta. Ja sääret. Melko paksut ja turvoksissa, mutta aivan loistavat. Noin ne vaan ovat kantaneet minua nämä vuodet ja toimittaneet tehtäväänsä.

Näin etenin itsessäni ylöspäin koko ajan ja kuulostelin kaikkea minussa ja ihastelin. Oikeastaan minä olen ihan simppeli nainen, tulin siihen tulokseen. Entä luonne. Tunnustelin luonteeni heikkouksia jotka huomasin olevan samalla myös vahvuuksia. Wau. Kylläpä on ihanaa olla minä vai mitä. Mitäs jos sinäkin kuuntelisit itseäsi. Uskon että huomaat saman kuin minä. Wau.

Minä olen tämmönen ja yhtä tärkeä kuin kuka tahansa. Upea minuna enkä enää kytke itseäni minkäänlaiseen häpeään tai yritä sovitella johonkin rooliin tai muottiin."

SÄ OOT SOPIVA JUST SINUNA ♥️ TARINAKARHUNKAATAJA TARINA SYYLLISYYDESTÄ JA HÄPEÄSTÄ ADDIKTIOISTA TARINAA

Sukulinjojen puhdistus hoito

EGO JA SUKULINJAT TARINA JA PUHDISTUS IRTIPÄÄSTÄMINEN JA AKTIVOINTI HOITO

Sinä olet kaunis, rakas ja täydellinen sinuna

Muladhara -root-juurichakra

Muladhara tai juurihakra on yksi seitsemästä ensisijaisesta chakrasta Hindu-tantrismin mukaan. Sitä symboloi lootus, jossa on neljä terälehteä ja väri vaaleanpunainen tai punainen.

MULADHARA

Chakra: juuri

Väri punainen

Haaste: PELKO

Kristalli: RUBiini, PUNAINEN JASPIs

Elementti: MAA

Endokriiniset rauhaset: lisämunuaiskuoret

Eteeriset öljyt: MYRHA, BASILIKA, SETRIPUU

Ruoat: PUNAISET MARJAT, JUURIKASVAT

Sijainti: SELKÄRANGAN ALAOSA

Oikeudet: OLLA

Fyysinen assosiaatio: LUUSTO, VERI

Psykologinen toiminta: ELÄJÄ

Identiteetti: FYYSISYYS

Maapallo

Aisti: HAJU

Ääni: C/OOHM

Youtubessa on paljon erilaisia chakran tasapainotus musiikkeja. Tässä yksi juurichakran alueelle.

TÄSTÄ PÄÄSET YOUTUBE; MULADHARA CHAKRA MUSIIKKI

Kuvan linkki lähde https://www.zenzoneyoga.com/chakras/root-chakra

MAA, LUONTOYHTEYS, -MEDITAATIO JA MAADOITUS

Juurichakra 1


Juurichakralla on iso vaikutus meidän chakra järjestelmään. Niinkuin, jos jokin chakroista on epätasapainossa ja tukossa, se estää energian virtaamisen vapaasti. Mutta juurichakra sijaitsee selkärangan alaosassa ja on ensimmäisiä perusturvallisuuden chakroja.

Juurichakra on kuin ankkuri, joka ankkuroi meidät fyysiseen elämään ja tasapainoon vaikuttaa se, miten perustarpeemme ja turvallisuutemme ovat kunnossa. Materialismi ja maayhteys liitettään myös tähän chakraan, jonka värin sanotaan olevan punainen.

Juurichakra kehittyy ensimmäisen seitsemän ikävuoden aikana. Chakraan varastoituu kokemuksemme varhaislapsuudesta, biologisesta perheestämme. Siihen liittyy myös vahvasti perinteet ja uskomukset, erilaiset normit ja yhteiskunta käsitykset. Erilaiset ristiriidat ja käsitelemättömät asiat vaikuttavat myös juurichakran tasapainoon.

Juurichakran energiaan liittyy perusturvallisuuden lisäksi selviytyminen, elämän jatkuminen ja hengissä säilymisen fysiologiset tarpeet kuten ravinto, juoma, hengitysilma ja liikunta sekä perusterveys, sairauksista toipuminen ja fyysinen kunto.

Juurichakra hallitsee elinvoimaa ja energisyyttä. Asioiden alulle laittaminen ja niiden loppuun saattaminen, toimeentulo, raha ja päättäväisyys heijastavat juurichakran energiaa. Juurichakraan liitetään myös seuraavia asioita: pelot, luottamus, olemassaolon tarkoitus, syntymä, itsensä puolustaminen, suhde luontoon ja taikausko. Stressi poistuu kehosta juurichakran kautta.

JUURICHAKRA ELI MULADHARA PÄHKINÄNKUORESSA

  • Sijainti: selkärangan alaosa
  • Väri: kirkkaan punainen
  • Tehtävä: perustarpeiden tyydyttäminen
  • Ikä: 0-7 vuotta
  • Elimet: immuunijärjestelmä, tuki- ja liikuntaelimet, luut, jalat, lonkat, selkärangan tyvi, peräsuoli, lisämunuaiset
  • Fyysiset häiriötilat: krooninen selkäkipu, iskias, suonikohjut, peräsuoli, lonkkakipu, virtsatietulehdukset, sukupuolielimiin liittyvät ongelmat, masennus, anemia, ummetus, ylipaino, immuunijärjestelmän häiriöt, uupumus, luukipu, riippuvuudet
  • Elementti: maa
  • Aisti: haju

Kun juurichakra on tasapainossa

Juurichakrasi on todennäköisesti tasapainossa, jos sinulla on tunne, että elämä voi tarjota sinulle ihan mitä vaan ihanaa. Tunnet kiitollisuutta ja odotat innolla mitähän seuraavaksi tapahtuu.

Olet elinvoimainen, luottavainen ja tunnet olosi rakastetuksi. Turvallisuuden tunne on sisäinen, eikä turvaa tarvitse hakea ulkopuolelta, kuten materiasta tai menestyksestä. Kaaoksen keskelläkin on luottamus, että elämä kantaa ja antaa kaikkein parasta, että kaikella on tarkoituksensa aina. Vastoinkäymisten kohdatessa, on sydämessä vahva luottamus, että kaikki tapahtunut palvelee omaa kasvua ja kehitystä ja olet valmis näkemään mahdollisuudet. Mikään kaaos ei järkytä sinun oloasi, vaan mielialasi on tasainen ja energinen ja aikaansaava. Terveys on hyvä ja taloudellinen tilanne on vakaa, etkä elä puutteen energiassa.

Juurichakran ollessa epätasapainossa

Juurichakran epätasapaino voi ilmetä joko yli- tai vajaatoimintana tai tukoksina. On luonnollista, että juurichakra joutuu välillä koville elämäntilanteissa ja tukkiutuu tai menee epätasapainoon. Kaikkien elämässä on yleensä yllätyksiä ja joskus suuriakin muutoksia. Elämäntilanteessa tapahtuneet muutokset, niin positiiviset kuin negatiivisetkin, kuten avioero, muutto toiselle paikkakunnalle, lapsen syntymä, uusi työ, läheisen kuolema tai vaikkapa sairastelu horjuttavat herkästi perusturvallisuuden tunnetta ja saattavat hetkessä syöstä tasapainossa olevan juurichakran ali- tai ylikierroksille.

Juurichakran ollessa epätasapainossa elämä saattaa tuntua pelottavalta, ihmiset epäluotettavilta. Ajatuksissa saattaa olla selviytymisen pelkoja, epävarmuutta, hylätyksi tulemisen pelkoa tai jopa irrallisuuden tunnetta. Elämää hallitsee selviytymiseen liittyvät pelkotilat, epävarmuus, hyljätyksi tulemisen pelko ja irrallisuuden tunne.

Tämä johtaa helposti siihen, että yrittää kontrolloida elämäänsä, että kaikki pysyisi järjestyksessä. Pelko hallitsee varsinkin uusissa ja muuttuvissa tilanteissa.

FYYSISESTI

Voi aiheuttaa kipuja ja sairauksia jaloissa, lonkissa, immuunijärjestelmässä, peräsuolessa, luissa, lisämunuaisissa ja tuki- ja liikuntaelimistössä.

Juurichakran epätasapainosta johtuvia fyysisiä vaivoja voivat olla esimerkiksi krooninen selkäkipu, iskias, suonikohjut, peräsuolen syöpä/kasvaimet, virtsatietulehdukset, sukupuolielimiin liittyvät ongelmat, masennus ja immuunijärjestelmän häiriöt (Myss, 1997:81). Myös ylipaino, sekä syömishäiriöt voivat olla yhteydessä juurichakran toimintaan.

Juurichakran vajaa- tai ylitoiminta

Matala energiataso ja krooninen väsymys, uupumus, saamattomuus ja masennus, voi ilmetä mikäli chakra on vapaatoiminnassa. Elämä voi tuntua selviytymistaistelusta ja pelot, sekä itseluottamuksen puute ja epäonnistumisen pelko voi tuntua vahvoina.

Perusturvallisuuden järkkyessä tulevaisuus pelottaa ja ihmisellä voi olla tunne, että mitä tahansa kamalaa voi tapahtua millä hetkellä tahansa. Irrallisuuden ja ulkopuolisuuden tunne voi aiheuttaa kontrolloivaa käytöstä läheisiä kohtaan ja mieli voi olla kärsimätön, hermostunut, epäluuuloinen ja ahdistunut.

Vajaatoiminta voi ilmetä myös vaikeutena vetää rajoja ja ei-sanan sanominen voi olla mahdotonta.

Ihmisellä voi olla tunne ettei hän riitä omana itsenään vaan hänen pitäisi olla menestyneempi, kauniimpi, rikkaampi jne. Silti hänellä ei ole kuitenkaan voimia tehdä mitään muutoksia elämässään ja on yhä syvenevä tunne, että lipuu ohitse hänen käsistään.

Käytännönasioiden hoitaminen ja loppuunsaattaminen voi olla vaikeita, tai jopa hyvin ylitsepääsemättömiä. Painoa voi kertyä liikaa, koska ei itsekuria, eikä voimia hoitaa itseään. Myös talousasiat ja muut käytännön asiat voivat olla retuperällä.

Juurichakran toimiessa ylikierroksilla ihminen hakee turvallisuuden tunnetta ulkoisista asioista. Ihmisellä voi esiintyä liiallista keskittymistä ulkoisiin asioihin kuten ulkonäköön, materiaan ja menestykseen. Se voi johtaa liialliseen treenaamiseen, addiktioihin, syömishäiriöihin, yliseksuaalisuuteen, ahneuteen ja holtittomaan käyttäytymiseen. Mieli on kärsimätön, ahdistunut, hermostunut ja käytös voi olla yliampuvaa ja holtitonta.

Erilaisia keinoja tasapainottaa juurichakraa

Lemmikit ovat oiva apu rauhoittumiseen. Ystävien ja läheisten kanssa hyvät välit. Riitojen sopimiset tai niistä irtipäästäminen ja anteeksi anto sekä hyväksyminen, että asiat ovat menneet tarkoituksella niin.

Chakrameditaatiot ja chakrojen tasapainotus hoidot. Jooga ja liikunta. Paljain jaloin luonnossa käveleminen, hieronta, jalkakylvyt. Puutarhan hoito.

Kodin siivoaminen ja siistinä pitäminen. Punaiset vaatteet.

Terveellinen ruokavalio, punaiset ruuat. Inkivääri.

Alkuperäiskansojen musiikki

Eteeriset öljyt; patsuli, seetri, sypressi, rosmariini, ylang-ylang, santelipuu, vetiveria. Yleensäkin puu tuoksut.

JUURICHAKRA KORKEAMMAN TIETOISUUDEN CHAKRANA

Olen kanavoinut sinulle eetteriin juurichakran puhdistuksen sekä tasapainotuksen. Voit ottaa tämän hoidon vastaan, kun sinulle sopii. Se avautuu, kun ajattelet

-Otan vastaan Sadun kanavoiman juurichakran hoidon suoraan eetteristä, minun korkeimmaksi parhaakseni, juuri sopivana. Kiitos <3

JALKAKYLPY OHJEISTUS - läsnäolo harjoitus

Laita 4 dl kuumaa vettä kourallinen karkeaa merisuolaa.

Liota suola veteen ja lisää vettä vatiin niin, että nilkat peittyvät. Voit lisätä eteerisiä öljyjä tai yrttejä.

Ota viereen toinen vati, jossa on kylmää vettä, tai käy kävelemässä viileässä maassa ennen kylpyä.

Kävele tai kylvetä viileässä, niin että jalat tuntevat kirpeyttä.

Tämän jälkeen, upota jalat hiljaa lämpöiseen veteen ja tunne se nautinto mikä leviää lämpöisestä jalasta.

Kiitä siitä, että saat kokea tämän.

Ääri kokemukset saavat meissä kehon aistit heräämään ja pysähtymään tähän hetkeen hyvin vahvasti.

Erityisherkkyys tässä maailman ajassa

Kuinka moni meistä on niin herkkä, että saamme toisten tunteet koko ajan? Kaikki mitä ympärillämme tapahtuu, jää meihin niin kiinni, että lähes sairastumme ja sairastummekin siitä. On aika valita itsensä, ottaa tietoisesti omaa aikaa.

Meistä moni haluaa tässä maailmassa hävitä, lähteä muualle. Olemme saaneet takkiimme monta kertaa, koska olemme antaneet oman voimamme pois, ollessamme toisille ystävällisiä. Emme ole tajunneet, että tämä johtuu pitkälti siitä, että tunnemme koko ajan toisten tunteet ja kun tunnemme ne, niin meidän on vaikea olla siinä kohdassa. Omaan sydämen tilaan palaaminen on siksi erittäin tärkeä taito opetella.

Sydänkeskuksen avaannuttua uudelle taajuudelle tämä herkkyys korostuu. Usein herkät ihmiset tiedostavat sen, että vain sillä on merkitystä miten ajattelemme toisista. Me tunnemme koko ajan sen mitä toinen tuntee, mutta emme aina muista sitä, ja se hajottaa meidät. Toisen tunne on ristiriidassa sen kanssa minkä itsessämme tiedostamme, kuten, että haluamme elää rakkaudessa.

Usein erityisherkät ovat luontaisesti maailmanmuuttajia. He eivät syö niinkuin muut, eivät nuku samoin kun muut jne. Kun heidät pakotetaan yhteiskunnassamme johonkin rooliin, he hajoavat. Tärkeintä heille on se, että he tietävät olevansa ihan normaaleja, mutta mikä on normaalia. Tässä maailmassa normaaliksi katsotaan se, että toimit niinkuin massa määrittelee. Entä jos et pystykään siihen?

Kun erityisherkkä aikansa yrittää taistella vastaan omaa luonnettaan ja olemuspuoltaan, niin hänen mielensä joko alkaa hajota, tai hän viisaa piupaut muille ja ottaa oman voimansa käyttöönsä. Joka tapauksessa selvitäkseen tässä elämässä päivät järjissään, on hänen pakko irrottaa itsestään ne uskomukset, että hän olisi jotenkin poikkeava. Erityisherkkä ymmärtää muita, mutta kuka ymmärtäisi heitä.

Erityisherkkyyden haaste on se, että he kokevat olevansa outoja, eivätkä viihdy muiden seurassa, koska saavat koko ajan toisten tunteet. Herkkien ihmisten luonne on mahdollista elää vain hyväksyvässä ilmapiirissä, joka saakin näissä ihmisissä nupun avautumaan täyteen kukkaansa, sillä järjestään heillä on mielettömän hyviä lahjoja juuri niissä asioissa mitkä heitä kiinnostaa. Kun herkät pääsevät yli peloistaan ja uskaltautuvat näkymään, tulee heille vahvuus tehdä asioita omalla tavallaan, on mielettömän upeita asioita tiedossa oli kyse mistä tahansa.

Kuka lohduttaisi nyytiä

Kuinka moni meistä herkistä on käynyt jossain kohtaa taistelun sen kanssa, että tuntevat olonsa kovin yksinäiseksi. Väärässä ilmapiirissä herkän itsetunto menee nollille ja käyttäytyminen vääristyy. Näin kauniin rakkauden ja lempeyden omaavat, eivät kertakaikkiaan voi sietää sitä, eikä ymmärtää sitä miten heidän tapaansa toimia ei hyväksytä. Mutta usein se, että he eivät jaksa muiden mollaamista, tai sitä, että tuntevat toisten ajattelevan jotain ikävää heistä, saa heidät koteloitumaan. He yrittävät ja yrittävät aikansa, olla mukavia ja miellyttäviä, mutta kun mikään ei riitä, eikä kukaan kysy, mitä heille kuuluu -tulee lopulta stoppi.

Tässä maailmassa on osalla meistä sellainen sielunpolku, että he pyrkivät hallitsemaan toisia. Herkät ihmiset alkavat yhdistyä ja löytää itsensä lopulta, koska samanlainen seura tukee heidän avautumistaan itselleen kaikkein parhaiten.

Emme voi vaatia ihmisiä, jotka eivät herkkyyttämme ymmärrä, ymmärtämään. Mutta voimme ymmärtää heitä, ja niinhän se yleensä meneekin. Silti, herkkien ihmisten on aika tulla esille piilostaan ja olla mitä on. On omanvoiman aika ja se miten sinä toimit nyt, on sinun elämässäsi juuri se oikea tapa.

Harjoittele sydämentilaan paluuta. Et voi välttää triggeröitymistä niinkauan, kuin olet päässyt omaan voimaasi täysin. On ymmärrettävää ja tarkoituksen mukaistakin, että tunteet kuohuvat tilanteissa missä koemme väärinymmärrystä ja huonoa kohtelua.

Uskon, että rajat tulevat sen kautta, että emme hyväksy enää käytöstä, joka ei anna meidän olla autenttisia itseämme. Luonnollisesti annamme muiden olla omia itsiään, mutta on tärkeää muistaa, että huonoa kohtelua ei tule sietää, vaan voimme aina poistua paikalta ja antaa jokaiselle tilan kasvaa itsessään.

Vaikka sydämentilaan paluu auttaa meitä arjessa, ei ole tarkoitus, että sulkisimme silmät oikeasti huonolta käytökseltä, jääden siihen tilaan ottamaan vastaan edelleen loukkauksia tms. Rajojen asettaminen ei ole väärin, vaan toisen rajojen ylittäminen ei ole oikein. Voimme aina valita omassa elämässämme sen miten haluamme elämämme elää. Toisen syyllistäminen ei siis auta, vaan rohkeutta keräten uutta kohti eteneminen niissä tilanteissa, kun hyvinvointimme kärsii. Elämä on lahja, ja tarkoitus on rakastaa kaikkia hetkiä elämässämme <3

RAKKAUDEN AVAUTUMINEN SYDÄMENTILAAN PALUU MEDITAATIO/HOITO

Pelasta mut

Viesti henkimaailmalta;

Vahvana on noussut se, että et voi mitenkään puhdistaa ja pysäyttää tätä kaikkea, ellet ota siihen aikaa. Aika käsite on myös noussut nyt huippuunsa, sillä sinä tarvitset tosi paljon mielen lepoa, että voisit luoda kaikkea sitä mitä tarkoitettu on. Sinut on puristettu nyt seinää vasten, että voisit luoda kaiken ulos mitä sinun kuuluu sielunopolullasi tehdä, eikä niitä mitkä on menneet jo.

Kaikella on aikansa ja paikkansa, nyt on aika luopua tästä ja siirtyä uuteen. On aika aloittaa ihan uusi, astua askel sitä kohti. Unohda se kaikki mitä olet tehnyt ja aloita uudesta. Ota ensimmäinen askel ja tee suunnitelma. Uudista, uudistu, nyt on sen aika.

Tarina;

Ja ymmärrän nyt, että vaikka ei saisi jostain asiasta iloa ja tyydystä, vaikka olisi kuinka taitava siinä, niin jos itsessä se ei tunnu hyvältä -on muutoksen aika. Toistuva saman kaavan suorittaminen ei sovi monellekaan täällä, meille on vain haluttu uskotella, että meidän tulee toimia tietyllä tavalla. Kaikessa on kuitenkin lopulta kyse siitä mitä sinä tunnet ja haluat.

Näin itseni juuri uppoammassa, ollessani toisen sylissä. Kuulin laulun sanat, -rakkaus on kuollut, elämä virtaa, pelasta minut, jos se sopii sinun pirtaan, pelasta mut, pelasta.

Silloin toinen sanoo siinä -pelastan. Ja ymmärrän miten vaikeaa minun on ollut nojata, ja luottaa toiseen, kaiken kivun jälkeen. Miten paljon olen kaivannut sitä ihmistä, joka sanoo -pelastan. Mutta samaan aikaan tiedostan, että voin vain itse pelastaa itseni. Mutta ne sanat riittivät siihen, että minussa jokin kohta päätti lopettaa hukkumisen, teki päätöksen.

Olen energiahoitajaa. Minusta hoitojen tulisi olla ensisijaisesti hellintää ja silittelyä. Turpeella on jopa neljä päivää pidempi vaikutus aika kuin hieronnalla, joten sekin kertoo siitä, että myös luonnostakin löytyy apukeinoja kehon hoitamiseen. Kyse on itsestä, miten sinä otat vastaan sen. Lämpöisessä turvepaketissa pötköttely, lämpöinen suihku, lempeä aromahieronta (silittely), energiahoito ja sen sanoittaminen mitä kehosta löytyy, energiakanavien lempeä painelu/koskettaminen, äänenvärähtely kehossa, kaikki jotain niin paljon enemmän, kuin pelkkä hieronta.

Olen meinannut hukkua elämäni aikana kolme kertaa ihan konkreettisesti. Muistan aina miten minua on "lohdutettu". -Ei käynyt mitenkään. Muistat sitten ensi kerralla olla varovainen. Mitäs menit.

Ja kun tämä avautui, niin ymmärsin yht äkkiä, että tämä on tullut niin syvältä, monista elämistä asti ja sen on nyt loputtava -itsensä ohittamisen, koska olen kokenut ohittamista. Minä olen se joka tietää miten minun kuuluu elää elämääni. -Niin sinäkin tiedät <3

Sitä mitä heijastat sitä saat

On erittäin tärkeää ymmärtää, että miten suuri vaikutus on sillä miten sinä voit. Katsele hetki lasta ja huomaa miten hän imuroi joka hetki lähellä olevien tunteet energioissa. Sinä, toimit juuri samoin, kun sydämesi on auki. Et kykene mitenkään olemaan piilossa kaikelta. Siksi tämä matka on mahdollisuutesi harjoitella ymmärtämään sinua.

Minulta usein kysytään, että miten voin hoitaa toisia. Sanon, hoitamalla itseäsi. Kaikki minkä teet, tee itsesi kautta. Kun rakastat hoivata toisia, älä tee sitä siksi, että haluaisit auttaa, vaan tee se siksi, että rakastat olla avuksi. Sillä sävyvivahteella on valtava ero ja vaikutus. Energiahoitajaksi tullaan hoitamalla itseä. Mitä puhtaampi kanava, sitä voimallisempi energia. Tarkoituksemme ei ole oppia koko elämäämme hampaat irvessä, vaan meidän on tarkoitus seikkailla ja nähdä mahdollisuudet niissä synkissäkin hetkissä.

Aina kun uppoat, niin pomppaat lopulta pinnalle kuin mato-ongen korkki. Syvimmissä hetkissä muista aina, että kohta olen siinä palkintojen kohdassa. Ohi tsuippailu ei onnistu monestikaan, sillä saat aina sen suloisen opin uudelleen ja uudelleen, niin kauan, että olet valmis katsomaan sitä silmästä silmään.

Mitä haluat minulle kertoa, on seuraava kysymyksesi, ja näin saat ymmärrystä siihen, miksi olet valinnut kulkea näin. Joskus on vain heilautettava härälle punaista liinaa, että saa sen suorastaan hyökkäämään, että voi kohdata sen mitä karkuun on juossut ymmärtämättäänkin. Iso asia on ollut huomata miten eritavoin voimmekaan huijata itseämme, yrittämällä kiertää ja selitellä esim. pelkoa. Sanomme ehkä, en pelkää, mutta kun aikamme vellomme asiaa, niin pelko sieltä saattaa löytyä lopulta. Ne asiat ovat joskus niin syvässä, ettei voi oikein edes ymmärtää, ennenkuin olemme perillä.

Olen valtavan kiitollinen, että saan olla tällä matkalla tukenasi, ja avaamassa sinulle sitä kuka olet, kanavoimalla energioita ja sanoittaen matkaa sinulle <3

MITÄ AJATUKSIA SINULLE HERÄSI TÄSTÄ VIIKOSTA? Haluatko kertoa tarinasi?

NimiSähköpostiViestiLÄHETÄ

Sydämen lupaus

Olen valmis päästämään irti kaikesta mikä ei palvele minun polkuani, minun korkeimmaksi parhaakseni

Olen valmis ottamaan vastaan, vain ja ainoastaan puhdasta rakkautta ja valoa suoraan lähteestä.

Olen antanut anteeksi, pyytänyt anteeksi, kaiken mitä emme ole polullamme ymmärtäneet, mutta on ollut tarpeellista tapahtua. Pyydän anteeksi kaikilta sieluilta kaikissa olevaisuustasoissa, joita olen loukannut, Annan anteeksi kaikille sieluille joita olen kaikissa olevaisuustasoissa loukannut.

Päästän irti sidoksista kaikilla olevaisuustasoilla kaikissa aikalinjoissa mitä olen sopinut. Vapautan itseni elämän puhtaassa rakkaudessa ja valossa, sielun ohjauksessa.

Olen valmis ottamaan vastaan elämääni puhtainta rakkautta ja valoa, ja sydämeni kautta sitä myös virtaamaan siellä missä sieluni kulkeekaan

Äitimaan maadoituksessa, Pyhän hengen ja krisutvalon siunauksessa ja suojauksessa.

Kiitos, kiitos, kiitos

Seuraavassa osiossa

Sakraalichakra, hoitoina Kohtuhoito, Kundalin energia aktivointi

Rakkauden voima@Satuna.fi 2022Luotu WebnodellaLuo kotisivut ilmaiseksi!


Onko minulla lupa olla enemmän, onko lupa olla minunlainen. Asetanko rajat niin, että kukaan ei voi ymmärtää niitä väärin? Onko ne rajat sellaiset, että ne palvelevat kumpaakin? On tärkeää muistaa, että emme voi mitenkään rajoittaa toista. Voimme kertoa mikä meille sopii, ja mikä ei. Annamme toiselle mahdollisuuden kuulla itsessään, onko tämä hänestä hänelle hyvästä. Ihmissuhteissa ei ole huonoja ja inhottavia ihmisiä, vaan erilaisia. Mikä saa ihmisen käyttytymään toista kohtaan ikävästi, on se kysymys, joka on hyvä esittää itselleen ja joskus toisellekin. Aina emme saa keskustelu yhteyttä suoraan, silloin voimme puhua sielunyhteyden kautta

_Nämä tarinat ovat olleet muistuttumassa sinua siitä kuka olet. Sinä olet kaikkeus. Olet elämäsi päähenkilö, rakkaus. Älä ohita itseäsi, niin sinua ei ohiteta.

Energialla on mieletön vaikutus, se on kaiken pohja. Tässä matkalla, kun olet käynyt mahdollisesti läpi kaikkea. Ehkä kokenut tarpeelliseksi kuunnella nämä videot täältä, tai löytänyt energian avulla vastauksia. Tämä on todellinen juurichakran intensiivihoito ja putsaus.

Kivut syntyvät siitä, että menemme eri suuntaan mihin kuuluisi. Taistelemme uskomusten kanssa rajusti, emmekä millään tahdo ymmärtää, että meidän onnemme tulee meidän sisältämme. Me tiedämme joka hetki itse mihin suuntaan olemme menossa, meidän tulee vain kuulla se ja luottaa siihen ohjaukseen. Siksi, olemme täällä matkalla itsessämme, tässä hetkessä ja nyt. Kun palaamme omaan keskukseemme säännöllisesti ja teemme työtä sen kanssa, että löydämme itsestämme rauhan sataman, annamme itsellemme ja lähellä oleville -kollektiiville isoimman lahjan.

Uskon, että ihminen voi parantaa itsensä, ei toinen ihminen. Kaikki ulkopuolelta tuleva on ensiapua, hetkellistä kannattelua. Paranemisessa on kyse prosessista, sitoutumisesta omaan itseen ja elämäänsä. Tarvitsemme toisiamme peileiksi, avaamaan meille sitä kaikkea mitä meissä on. Voimme katsella toista ihmistä ja miettiä, mikä minussa on vetänyt hänet puoleeni. Jos triggeröidymme, voimme kysyä mikä kohta minussa on se, joka triggeröityi siitä, että toinen toimii vain niinkuin osaa. Muista silti aina, että sinun rajojen yli ei kävellä, eikä muiden tietenkään. Kaikki mitä näet ulkopuolellasi, on heijastuma sinusta.

Kaikille päätöksille on aikansa, voit siis vapauttaa itsesi syyllistämisestä, ettet ole edennyt, tai että olisit kuhnaillut liikaa asioiden kanssa. Kun tunnet, että on päätöksen aika, niin aika on oikea, juuri siinä kohti. Vastuu omasta elämästä on kaikilla, mutta meillä on myös lupa nojata toisiin. Riippuvuus toisesta ihmisestä tai asiasta on eri asia. Usein emme tunnista niitä riippuvuuksia mitä meissä on erilaisten uskomusten kautta. Kuka määrittelee sen millainen sinun elämä on -sinä -eikö niin <3

Ainut mahdollisuus selvitä hengissä on, lopettaa hukkuminen. Muutoksen pelko voi olla meissä todella syvää luotaava, sillä siihen löytyy pelot rahattomuudesta, yksin jäämisestä yms. Hukkumalla emme voi mennä eteenpäin, vaan meidän tulee uskaltaa kohdata pelot, että voimme mennä eteenpäin

Menneisyyden energia ei luo uutta energiaa, katso siis eteenpäin, luo uutta.

Annan itselleni luvan uskoa unelmiini. Tiedän, että kaikki se mitä luon joka hetki tulee toteutumaan. Siksi kiinnitän huomiota siihen mitä ajattelen ja miten puhun.

Otan vastaan kaiken taloudellisen tuen ja runsauden minkä maailmankaikkeus minulle tarjoaa. Olen kaiken hyvä arvoinen ja vielä enemmän.

Annan anteeksi kaiken mitä muut ovat tehneet minulle, ymmärtämättä tekemäänsä. Annan anteeksi itselleni kaiken, mitä en ole ymmärtänyt tehdessäni.

HOITO: Sinä joka kuuntelet alla olevan ego ja sukulinjat, käynnistyy sukulinjojen puhdistus sen myötä ❤️

Menneisyyteni ei sanele millään tavoin sitä mitä olen nyt. Näen kaikki mahdollisuudet, mitkä saan kaikesta kokemastani.

Minulla on lupa tuntea kaikki. Voin tuoda tunteeni näkyväksi ja asettaa rajat sille mikä minulle sopii, sillä jokainen hetki on minun elämääni.

En ole asiat mitkä ovat ympärilläni, en kaikki ne roolit mitkä minulle on istutettu. Minä olen minä ja juuri sopiva juuri tällaisena.

Olen rakastettu juuri minuna itsenäni. Olen aito ja rakastan sitä.

Kaikki tapahtuu aina ensin energioissa ja jonka jälkeen kaikki mahdollistuu ulkoisessa maailmassasi <3