Minuudenoppi 2

Minuudenoppi 2

Tässä osiossa

Sakraalichakra,Kohtuhoito, Kundalin energia aktivointi: Olemme saapuneet uuden luomisen keskukseen <3

Aluksi

Olisin voinut kirjoittaa tähän, että en tiedä mistään mitään ja laittaa koneen kiinni, mutta mitä se olisi auttanut. Totta on se osio, että en tiedä mistään mitään. Olen aivan samalla matkalla täällä kuin sinäkin. Joka hetki elämäni avautuu yhä enemmän ja enemmän kaikelle. Olen kuitenkin saanut mahdollisuuden olla kanava, tai minulle on tuotu ohjaus, että voin auttaa teitä tuomalla asioita ja energiaa lävitseni. Kiitän suuresti tästä tehtävästä <3 Toivon, että juurichakran alueelta löytyi sinulle oivalluksia ja hoitoa tiedän sinun saaneenkin, sillä se on tuotu niin, että kun osallistut tähän -niin saat jo hoitoa.

Tänään ja eilen olen heti tähän osioon saapuessani, saanut taas kokea mitä ihmeellisimpiä asioita, joista aion kertoa teille. Uskon, että niistä on varmasti jotain teille myös, sillä olemme samaa virtausta. Olen valtavan kiitollinen tästä kaikesta.

Edellinen osio oli todellakin hieman raskas. Se tuntui, että en saa sitä osiota selkeäksi millään. Tuntui, että se sisältää niin paljon, ja nyt ymmärrän -tietenkin sisältää. Juurichakra on koko energiakanavan tulppa. Sen avauduttua avautuu kundalin. Juurichakrassa on myös kaikki ne uskomukset, ja mallit. Siellä on meidän elämäntarina ja elämä yleensäkin. Ja mitä teemme nykyään, istumme juuren päällä paljon. Onko ihme, että se on tukossa. Nyt siis opettelemme tämän sakraalichakran myötä liikkumaan, hengittämään, tanssimaan. Nauttimaan tästä feminiini energian virtauksesta. Ihanaa matkaa <3

SAKRAALICHAKRA OMIN SANOIN

Sakraalichakra

Toinen chakra johdattaa tunteisiimme

Sakraalichakra eli svadhisthana-chakra tutustuttaa meidät omiin tunteisiimme. Eli myös ilmentää itseään seksuaalisessa halussa ja erilaisien virikkeiden hakemisessa. Tämä chakra vetää auringon eteeristä energiaa ja välittää sitä toisiin eteerisen kehon chakroihin.

Tunteet, avoimuus, ihmissuhteet, aistillisuus, luovuus, herkkyys, itsestä huolehtiminen, nousevat 2. chakran eli Sakraalichakran pääteemoina.

Sakraalichakraa kutsutaan myös joskus nimellä ristiluukeskus ja se sijaitsee navan ja häpykukkulan puolessa välissä.

Chakra avautuu seitsemän ikävuoden jälkeen, jolloin lapsi lähtee kouluun ja alkaa itsenäistyminen. Vanhemmat eivät ole enää maailman napa, vaan ikätoverit ja muut ihmissuhteet tulevat mukaan kuvioihin.

Fyysinen henkiinjääminen liittyy myös olennaisesti toiseen chakraan. Raha, valta, seksi ja ihmissuhteet muovautuvat tämän chakran alaisuudessa ja joudumme miettimään omia pelkojamme muun muassa köyhyyden, yksinäisyyden ja seksuaalisen hyväksikäytön alueella. Luomme omat rajamme moraalin ja etiikan piirissä ja opimme (toivottavasti) sanomaan ei, kun toinen loukkaa meidän tilaamme.

Meillä on myötäsyntyinen tarve ja halu liittyä yhteen muiden kanssa seksuaalisesti, jolloin saamme parhaimmillaan kokea syvän henkisen ja fyysisen kokemuksen kumppanin ja maailmankaikkeuden kanssa. Niinpä seksuaalisuuden laatu, määrä ja asenteet kuuluvat sakraalichakraan.

Tämän chakran ollessa tasapainossa, voit tuntea tyytyväisyyttä itseesi, ihmissuhteisiisi ja seksuaalisuuteesi. Voit ilmaista tunteita vapaasti ja luonnollisesti. Elämänilosi ja luovuuteesi kukoistaa ja hormonitoiminta on tasapainossa. Vaihdevuodetkin sujuvat ongelmitta.

Epätasapainoon johtaa helposti se, että ei anna itsensä tuntea kaikkea. Epätasapaino saa ihmisen suorittamaan elämäänsä, kätkien tunteensa sisälle. Kaikki tuntuu tylsältä ja tasapaksulta, kun luovuus ja itsestään huolehtiminen jää suorittamisen jalkoihin.

Useimmiten naisilla ja erityisesti äideillä tämä chkra menee helposti pikkuhiljaa jumiin, arjen keskityttyä perheestä huolehtimiseen ja velvollisuuksiin. Arjen vaatimukset peittävät alleen tuntevan, on pakko selviytyä, suorittaa ja pitää kaikki hanskassa.

Epätasapaino saattaa saada sinut tuntemaan olevasi heikko, ujo, tai yliherkkä -etäinenkin. Omanarvontunto voi olla huono ja helposti antautuu toisten vietäväksi. Tai vastakohtaisesti saattaa tuoda esille manipuloivan puolen, liiallisen kunninanhimon, ja pakko milteisyyden seksiin.

Kun toinen chakramme on tukossa tai se ei toimi täydellä teholla, vaikuttaa se suorasti meidän seksielämään. Erilaiset seksuaaliset ennakkoluulot ja asenteet tulevat näkyviin. Häpeä omasta kehosta ja seksuaalisuudesta korostuu, saattaa esiintyä kyvyttömyyttä kokea orgasmia tai halut häviävät. Tunnetasolla tunteet torjutaan tai tukahdutetaan, elämää leimaa tylsä ja tasapaksu olo.

Jos sakraalichakra toimii ylikierroksilla, ihminen käyttäytyy ylitunteellisesti ja teatraalisesti. Hän myös alkaa kontrolloida ympäristöään ja läheisiään.

Fyysisiä oireita voivat olla esimerkiksi alaselän kivut, iskias, gynekologiset ongelmat, anemia, verisuonten kalkkeutuminen, munuais- ja virtsatievaivat.

Sakraalichakraa voi tasasapainottaa

Luovuudella, energiahoidoilla ja itsensä hoivaamisella. Hieronta, jalkahoito, meditointi, kirjanlukeminen, saunahetki, tai mikä vaan sellainen joka on näköisesi ja jonka koet tuottavan sinulle hyvää oloa ja voimaan sinut paremmin. .Musiikki ja tanssi auttavat myös chakran tasapainoituksessa. Mitä enemmän lanteet keinuvat, sen parempi.

Sakraalichakran väri on oranssi, joten oranssiin pukeutuminen, ja kodinsisustus jne. sekä esim. keltaiset ja oranssit hedelmät (appelsiini, persikka, mango, porkkana, tyrni...) nauttiminen ovat hyväksi tälle chakralle. Tuoksuista erityisesti jasmiini, ruusu, salvia ja ylang ylang auttavat tasapainottamaan chakraa.

Sakraalichakraan liittyvät fyysiset osat: Lantio, ristiselkä, alavatsa, kohtu, munasarjat, kivekset, munuaiset, virtsarakko, kehon nesteet

Lähteet:

Shalila Sharamon&Bodo J Baginski, Chakra käsikirja

Asger Lorentsen, Ihmisen sisäiset maailmat

Lehtiartikkeli, Voi hyvin 2/97

www.energiakeskus.com

SAKRAALICHAKRA MUSIIKKI YOUTUBEKuvan linkki lähde https://www.zenzoneyoga.com/chakras/root-chakraKOHTU JA SAKRAALICHAKRA HOITO

Seksiä ja itsensä hyväksyntää

Meidät on hyvin opetettu itsemme vähättelyyn. Onkin hyvin helppoa antaa kehonsa monelle ihmiselle, koska olemme kovasti sitä mieltä, että emmehän ole mitään ilman toista. Kun synnymme sille tasolle uudestaan, että ymmärrämme lopulta miten paljon meidän tulee kokea, että voimme olla taas sitä mitä oikeasti olemme -on aika arvostaa sitä myös. Kaiken tämän synnytyskivun jälkeen tunnemme olevamme valmiita iloon ja rakkauteen. Silti kuitenkin vielä tunnemme sitä kaipuuta toiseen ihmiseen, eikä siinä ole mitään väärää. Olisimme syntyneet tänne yksin, jos niin olisi tarkoitettu. Meidät on kuitenkin tarkoitettu jakamaan rakkauttamme itsemme kautta toisillemme.

On aika kohdata niitä asioita mitkä ovat johtaneet tähän. Kuka meille on opettanut sen, että miten meidän tulee kohdella itseämme. Vain itsemme kohtelun kautta kohtelemme myös toisia arvostavasti. On toista vähättelevää todellakin vähätellä itseään. Haluamme usein nähdä esim. kundalinin nousun ratkaisuna siihen, että voimme taas harrastaa esim seksiä ilman, että meidän tulee itsessämme työstää yhtään mitään. Myös seksi voi olla suorittamista. Seksuaalisuus on niin paljon enemmän kuin se mitä ymmärrämme täällä. Se on valtavan kaunista yhteyttä sielujen välillä. Se on hellyyttä, joka käynnistää kehossamme oksitosiinin virtauksen, mikä tuottaa mielihyvää ja saa kehomme kehräämään. Se hellii meidän mielihyvä keskuksia, avaa energiaa korkeammalle tietoisuudelle ja synnyttää uutta. Meillä on yleensä sisäinen tieto kaikesta kyllä olemassa.

Kun ihminen tulee siihen pisteeseen, ettei seksi enää ole hänelle suorittamista, tarvetta, odottamista, hallitsemista.. Kun seksikin on muuttunut pyhäksi seksuaalisuudeksi ja alamme ymmärtää kehomme arvon, sekä itsemme. Kuinka moni meistä on kokenut sen yhteyden siinä välissä, mitä kundalin mm. synnyttää, ilman, että keskittyisimme vain sukupuolielinten tuntemaan nautintoon, vaan kokisimme kaiken valtavalla räjähtävällä nautinnon tasolla joka virtaa koko kehossa. Upeinta koko kokemuksessa on se, että voimme tämän kundalinin voiman siirtää kaikkeen tekemiseemme ja tuntea suurta intohimoa kaikkea kohtaan elämässämme esim. työtä ja kaikkineen koko elämää.

Koska meissä elää uskomuksia, ettei työstä voi nauttia ja seksiä pitää harrastaa välineillä, ja suorittamalla ja että parisuhteessa pitää yleensäkin harrastaa seksiä, vaikka ei mieli tekisi yms. yms. Näiden uskomusten kautta, emme voi vapauttaa itseämme kokemaan sitä korkeinta räjähtävää voimaa minkä oikeasti pyhä seksuaalienergia voisi meissä sytyttää. Kun opimme aistimaan ja nauttimaan elämästä, vapauttaen kaiken itsestämme -olemme valmiita myös nauttimaan seksuaalienergian käynnistävästä voimasta ja uskallamme luopua tabuista mitä siihen on sidottu.

Nautinto, mikä ihana sana. Mutta mitä se on? Niin kauan kun tunnet, että kaikki tulee ulkopuoleltasi, et voi nauttia asioista niinkuin voisit. jos antaisit itsesi tuntea sen kaiken tulevan sisältäsi. On tavattoman tärkeää uskaltaa synnyttää tämä kaikki upea luomisen voima ulos itsestään, ettei se patoudu meihin.

Kerron lapsista miten he toimivat

Syövätkö he koko naamalla, haarukalla vai käsin. He vain nauttivat ruuasta, koska se hoitaa heidän perusnautintoaan ja tarpeitaan. Lapsi tietää, että kun hän on syönyt, hänen vatsassaan tuntuu hyvältä ja olo on hyvä. Sitten me aikuiset menemme siihen. Ei noin, voi kun sinä sotket, voi hyvä luoja sentään nyt kaikki on lattialla. Lapsi tuntee sen energian aikuisessa ja ahdistuu. Siinä meni nautinto. Tämä kaikki nautinnon menetys tapahtuu jatkuvasti kaikessa koko ajan, myös aikuisena, kun yritämme noudattaa toisen kaavoja. Toki on siistimpää syödä haarukalla, mutta voisimmeko ohjata senkin niin, että ruuasta voi silti nauttia suussa -tuntea sen, maistaa sen. Seksi ja ruoka, mikä ihana yhdistelmä ;) Tästäkö se kuvitelma siitä, että kermavaahto iholla on seksikästä on tullut. Haluamme sukeltaa siihen samaan mihin lapset. Nuolla sitä ihanaa vaahtoa iholta ja nauttia siitä. Miksi ei, antaa mennä, kuka estää. Kunhan sitä ei suoriteta siksi, että naapuri kertoi sen olevan ihanaa, tai kun pitää keksiä jotain keinoja nauttia. Nautinto on sinussa, se ei tule ulkopuolelta. Se on tunne, se on kokemus. Lapsi osaa sen, hän kokee. Ole lapsi ;)

OMAVOIMA TARINA JA MAADOITTAVAA HOITOA

Kundalinin ja sakraalichakran avautuminen

Usein kohtaamme elämässämme jossain vaiheessa ihmisen, tai koemme tämän esim. joogassa tms. jos energian on tarkoitettu avautuvan meissä, niin se tapahtuu. Ihminen voi toimia katalyyttina eli avaajana polullasi. Voit tuntea suunnatonta seksuaalista vetoa jotain ihmistä kohtaan, ja ihmetellä, että mitä ihmettä. Ette välttämättä tapaa koskaan, ja teillä voi olla yhteisiä entisiä elämiä tai olette vain molemmat korkeavärähteisiä, tai olette sielunperhettä. Mutta tarkoitus on selkeä, tarvitsette toisenne avataksenne itsessänne Kundalinin. kyse ei ole muista ihmisistä, vaikka energia välissä laajeneekin, vaan se on aina itsessänne. Jaamme kaiken energian itsestämme toisillemme, emme saa sitä toisesta.

Kundalinin avautuminen ei ole vain seksuaalisuuden avautumista, vaikka se monesta tuntuu ensin juuri siltä. Ja voin kertoa, että se tunne on niin raju, että kaikki ympärillä olevatkin luulevat tulleensa hulluksi siitä seksuaalisesta halusta, etkä vain sinä :D

Siksi kerron sinulle nyt miten voit asettaa itseesi tuon energian, ilman että hajottaa.

Kundalin, on aivan upeaa. Se on tuli mikä kulkee läpi kehon ja kun hengität sen itseesi, niin se avaa kaikki aistit. Tuntuu kuin eläisit jälleen. Lakana iholla tuntuu, kuin tuntisit sen joka solulla. Keho hengittää syvemmin. Luovuus ja ilo on ensimmäisinä, päällimmäisenä päivissäsi, hetkissäsi.

Liiallinen energia taas hajottaa, ahdistaa ja tuntuu kuin repeäisit joka paikkaan. Ja liian vähän, että olet väsynyt, mikään ei kiinnosta, eikä mikään tunnu.

Kundalin ei missään nimessä ole vain sakraalichakran energiaa, vaan se on elämän energiaa. Tästä enemmän alla.

Puhutaan myös kundalin psykoosista, joten sen avaamisessa kannattaa olla varovainen. Siksi, opettelemme myös kundalinin tasapainotuksen.

-Kun tunnet valtavaa kundalinin nousua; voit helpottaa sitä jonkin verran seksuaalisella helpotuksella, mutta useimmiten se ei ole tie helpotukseen siinä kohti, kun kundalin on aktiivisimmillaan, vaan lisää vaan virtausta. Sillä seksuaalisuus on korkeinta energiaa (linkitäpä nää yhteen; chakrojen tasapaino, puhtaus ja kundalin).

-voit tehdä jotain luovaa. Anna itsesi tanssia, laulaa, maalata, mitä vain luovaa. Vapauta luomisen voima

-Harrasta rauhallista joogaa, meditaatiota, tai reilumpaa liikuntaa. Joskus olen pomppinut sitä tasapainoon.

-Hengitä syvään sitä kehoosi, meditoi, rakasta energiaa, se rakastaa sinua

-Maadoitu luonnossa, käy suihkussa ja ajattele se maadoittavaksi, kuuntele maadoittavaa meditaatiota

Usein kundalin energiaa tosiaan ajatellaan liiaksi seksuaalisuuden kautta. Silloin kun kundalin paukahtaa auki, niin se virtaus on usein voimallista. Joka uudelleen päivityksessä, mitä tapahtuu ajoittain avautumisen jälkeen, on se voimallisempaa. Siksi on hyvä tiedostaa tämä mitä kerroin, sillä moni ymmärtää väärin ja yhdistää sen siihen ihmiseen, joka on juuri hänen kanssaan, kun energia avautuu ja siksi voi se olla hyvinkin hämäävää ja jopa elämää sotkevaa silloin.

Minulle kundalin energia on pyhä elämän energia, jota tarvitsemme voidaksemme paremmin, luodaksemme uutta elämää ja uusia asioita tänne. Siksi myös kun energiakanavat ovat auki, niin energia myös kulkee niiden läpi kauniisti. Tämä kertoo taas, miten tärkeää on valita itsensä ja pitää itsestään huolta.

Seireeni energia

Olemme joidenkin kanssa miettineet, että mikä siinä on, että monesti tietyillä ihmisillä on taipumus kutsua luokseen mitä intohimoisempia tai sen otteessa olevia ihmisiä, sieluja. Olen ymmärtänyt ajan myötä, että nautinnon haluisuus ja seksuaalisuus on se, jota kohti usein menemme, mutta unohdamme tärkeimmän. Energia on itseisoikeutemme täällä. Nautinto ja seksuaalisuus myös. Mutta ihmisyydessä voimme kunnioittaa toisten rajoja, ja kiittää energian käynnistämisessä. Niinkuin aiemmin sanoin, että energia on itsessä. Mitä enemmän kanavat avautuvat, sitä vahvemmin elämme tässä energiassa. Kun se on tasapainossa, niin se on jatkuvaa sisäistä kehräystä ja näin naisena ainakin koen, että sytyttää minussa sen naisellisen ja äidillsen rakkauden syvemmän muodon. Eli en ole kovinkaan imarreltu pano kommenteista mitä saan, kun ihminen tuntee energian, vaan kiitän häntä ja sanon, että kiitos kun sain käynnistää sinun energiasi -pidä siitä hyvää huolta <3

Tämä taas muistuttaa hyvin siitä, että on meitä, jotka pidämme itsestämme huolta, ja näin ollen saamme itsemme kautta toimia täällä energian uudelleen luotsaajina. Nyt varmaan ymmärrät, että miten valtava merkitys on itsensä huolehtimisella.

Ruusun tuoksu ja hoitavuus

Ruusu liitetään sydämeen, anahata. Ruusun ajatellaan avaavan sydäntä, mutta liitän sen myös erittäin vahvasti kohtuun ja seksuaalisuuteen. Valmistan itse ruusu sage voidetta naisille, voit kysyä sitä jos tulee tunne, että siitä voisi olla apua sinulle. Ajoittain kutsuu ruusutee, sekä ruusuvesi kasvoille. Nämä hoitavat ihanasti meidän sydämen ja seksuaalisuuden keskusta.

KORKEAMMAN TIETOISUUSEN SAKRAALICHAKRA

Ruusuvesi

Kaupasta saa valmiiksi tehtyä ruusuvettä ja ruusun eteeristä öljyä. Ruusu on vaan kalleimpia eteerisiä öljyjä, niin tykkään itse käyttää joko valmisvettä, tai tehdä sitä itse. Mummoni aikoinaan opetti minulle ruusuveden tekemisen, jota voit tehdä ajoittain itsellesi. Yksi helppo vinkki on liottaa ruusuteepussia, ja tehdä siitä vesi, mitä voit suihkia vartalollesi. Säilytä vesi jääkaapissa. Voit lisätä veteen myös esim. suolaa hieman, jolloin säilyvyys paranee, sekä suola hoitaa kuivaa ihoa ja antaa hiuksille rakennetta.

ohje

Keitä puoli litraa ruusun terälehtiä samassa määrässä vettä, kunnes terälehtien väri on liuennut. Aikaa kuluu noin 10 minuuttia. Anna seoksen jäähtyä ja tekeytyä yön yli viileässä.

Siivilöi terälehdet pois ja ota neste talteen. Kaada ruusuvesi suppilon avulla pulloihin. Näin valmistettu ruusuvesi säilyy pari viikkoa jääkaapissa.

Ruusuvettä käytetään myös kasvovetenä.

Ruusu vettä voidaan käyttää myös ruuanvalmistuksessa. Puhtaasti viljellyistä ruusuista tehty ruusuvesi sopii myös mausteeksi leivonnaisiin tai jälkiruokiin Lähi-Idän tapaan, voit halutessasi lisätä siihen hunajaa.Hienoaromisella ruusulla on ruoanvalmistuksessa pitkät perinteet. Jo 900-luvulla ruusuvettä vietiin Persiasta Eurooppaan, Pohjois-Afrikkaan ja Aasiaan. Sitä käytettiin kakkuihin, kekseihin ja muihin leivonnaisiin. 1300-luvulla ruusu oli tärkeä kala- ja riistaruokien maustaja. Kuninkaallisissa keittiöissä valmistettiin kalaa ruusukastikkeessa ja punaista ruusuvanukasta. 1800-luvulla ruusulla maustettiin ja värjättiin teetä, makeisia, leivonnaisia, kastikkeita, öljyjä ja säilykkeitä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Ruokaryhmä: JälkiruuatRuokalaji: JuomatErityisruokavalio: Gluteeniton, Lakto-ovovegetaristinen, Laktoositon, Maidoton, Munaton

Kundaliinienergia tai kundaliini (kundalini)

on tietoinen, elävä ja omalla tavallaan äidillinen voima kaikissa ihmisissä, kuin palanen jumaluutta. Sitä on myös kaikkialla muuallakin, sillä se on voima, joka saa kaiken maailmankaikkeudessa kasvamaan. Ihminen, ihmisen solut, kasvit ja eläimet sisältävät kaikki kundaliinia jo itsessään. Kundaliini tunnetaan myös nimillä ki-energia (esim. reikissä) sekä qi-energia (itämainen nimitys).

Vaikka kundaliinienergiaa on fyysisessä ihmisessä, sen varsinainen lähde ei kuitenkaan ole fyysisessä kehossa, vaan se virtaa ehkä ennemminkin korkeamman minän kautta, joka on yhteydessä sieluumme. Kundaliinienergiaa voi kuvailla tasapainottavaksi, tietoisuutta ja rauhaa kasvattavaksi näkymättömäksi voimaksi, joka on kuitenkin sillä tavalla näkyvä, että sen olemassaolo on yksilön fyysisesti koettavissa. Kundaliinienergiaa tai sen liikettä voidaan nimittää myös oman sielun voimaksi, tahdon energiaksi, tahdonvoimaksi tai tietynlaiseksi seksuaalienergiaksi.

Kundaliinienergiaa voidaan ns. nostattaa, eli laittaa se virtaamaan voimakkaasti esimerkiksi ohjatulla joogaharjoittelulla, mutta se voi myös aktivoitua itsestään tai jonkin järisyttävän tapahtuman seurauksena tai elämääsi voi astu katalyytti ihminen. Vaikka kundaliini liitetään monesti nimenomaan joogaan, kundaliinienergian nousua tapahtuu äkkiarvaamatta myös sellaisilla henkilöillä, jotka eivät ole koskaan olleet missään tekemisissä joogan kanssa.

Kun kundaliinienergia avautuu, se nousee selvästi tunnettavasti kehon keskilinjaa pitkin kohti päälakea. Monet kuvaavat tunnetta kuin olisi yhteydessä kotiin, tai että olisi palannut kotiin. Joka tapauksessa, kundaliinienergian nousu avaa voimakkaasti tietoisuutta. (ja tietoisuuden avautuminen voi aina tuntua myös kammottavalta, jos ei tiedä mistä on kyse). Kundaliini voi tuntua myös sähköiseltä ja aiheuttaa eräänlaisia sätkähdyksiä.

Juurichakra, joka on lähellä häntäluuta, toimii eräänlaisena sisäänkäyntinä kundaliinienergialle. Sieltä energia jatkaa ylöspäin selkärankaa pitkin muiden chakrojen, eli energiakeskusten läpi, tullen ulos kruunuchakrasta. Avautuneella kundaliinilla tarkoitetaan, että energia pääsee liikkumaan vapaasti avautuneiden ja puhdistuneiden chakrojen läpi.

Kundaliinin avaamisella tai nostattamisella tähdätään ennen kaikkea hyvinvointiin. Voidaan sanoa, että myös kiitollisuuteen ja oman tarkoituksen parempaan ymmärtämiseen. Kundaliinienergia voi auttaa esimerkiksi kiireeseen ja stressiin, läsnäolemattomuuteen, oman sisimpänsä löytämiseen, tasapainottomuuteen tai rauhattomuuteen.

"Kundalini on ehdottoman puhdas valo, jossa on tietoa, rakkautta, myötätuntoa ja huomiokykyä. Tunnemme monenlaisia energialajeja, kuten sähköenergian tai valoenergian. Mutta nuo energiat eivät pysty ajattelemaan. Ne eivät pysty toimimaan itsenäisesti, vaan ihmisen pitää käsitellä niitä.

Mutta kundalini-energia on elävä voima, joka tietää, miten toimia. Se ajattelee itsenäisesti. Kun esimerkiksi siemen itää, voidaan siemenestä löytää pieni solu, joka tietää, miten löytää tie maan pinnalle, miten kiertää kivet ja kulkea läpi maaperän pehmeiden kohtien. Voisin sanoa, että tässä solussa on pieni kundalini, joka tietää miten nousta. Mutta ihmisissä on todella suuri varasto tätä kundalini-energiaa." - Shri Mataji Nirmala Devi

Lähteet:
jooga.org/kundalini/
houseoftruth.education/fi/opetus/kaiken-ja-ei-minkaan-teoria/elamanvoiman-eli-kundaliinin-nouseminen
anandaseva.fi/artikkelit/guru-ja-kundaliinivoima
kundaliini.fi/2018/05/07/mita-kundaliinienergia-on/
ongnamo.fi/kundaliinijooga/
beiwe.fi/kundalini-reiki, https://www.kuudesaisti.net/henkisyys/kundaliini-on-elaemaenvoima-joka-vaikuttaa-kaikessa-ja-kaikkialla

satuna.fi

Kundalinreiki aktivointi, vastaanotto ohje

Voit ottaa vastaan tämän aktivoinnin eetteristä. Ajattele, että otan vastaan Sadun kanavoiman kundain reiki aktivoinnin suoraan eetteristä, kaikilla tasoilla, niinkuin se on minun korkeimmaksi parhaaksi. Kiitos, kiitos, kiitos <3

9 Merkkiä joista tiedät olevasi seksuaalisesti tukahdutettu

Seksuaalisuuden tukahduttaminen on yksi niistä tabuista, epämiellyttävistä aiheista, joita emme todellakaan halua miettiä tai josta emme varsinkaan halua puhua. Totuus on, että seksi ja seksuaalienergia eivät ole "hyviä" eivätkä "pahoja" asioita vaikka haluaisimmekin lokeroida ne ihmisten leimattaviksi.

Seksuaalienergia on lähinnä henkistä energiaa: se on ensinnäkin syy miksi olemme olemassa. Kun opimme irrottautumaan tukahduttavista sortavista uskomuksista, joita meillä on seksistä, opimme näkemään seksuaalisuutemme viattomien silmien kautta. Opimme näkemään että seksuaalienergia on luovuuden, ajattelun ja motivaation lähde. Opimme myös, että kun seksuaalista energiaa tukahdutetaan ja hallitaan liikaa, se muuttuu kieroksi ja jopa vaaralliseksi (ajattele vaikkapa joitain pappeja jotka ovat syyllistyneet pedofiliaan ja lasten hyväksikäyttöön). Onneksi harva meistä on yhtä voimakkaasti tukahdutettu.

Ensimmäinen askel oman seksuaalisuutensa parantamiseen on tukahtuneisuuden myöntäminen. Tässä kuitenkin yleisimpiä merkkejä joista saatat kärsiä, jos seksuaalisuutesi on tukahdutettu.

Krooninen jännitys. Kehon jännitys voi ilmetä kroonisina niska-, olkapää-, lonkka- tai selkäkipuna. Saatat jatkuvan jännityksen takia kärsiä myös väsymyksestä. Miten nämä oireet liittyvät seksuaalisuuden tukahduttamiseen? Kun sakraalialueissamme (alavatsa) virtaa liikaa energiaa, joka ei saa vapautua orgasmin aikana, alamme varastoimaan sitä kehoomme. Tämä energia saattaa tukkeutua mikäli emme anna sille mahdollisuutta päästä ulos (kuten seksin kautta).

Hermostuneisuus ja ärtyneisyys. Ahdistuneisuus ja hermostuneisuus voivat olla myös tukkeutuneen ulos päästämättömän energian tuotteita. Kun seksuaalienergiaa ei kanavoida oikein, saattaa se ylikuormittaa kehoamme joka vaikeuttaa maadoittumista. Keskiaikaiset lääkärit viittasivat tähän hysterialla (epäsäännöllisiä ja liioiteltuja tunteenpurkauksia) joka johtui juurikin seksuaalisesta toimintahäiriöstä.

Unettomuus. Joissain tapauksissa "pullotettu" seksuaalienergia voi aiheuttaa myös unettomuutta.

Aggressiot. Myös viha ja sen epämiellyttävät sisarukset (väkivaltaisuus, raivo ja tappelunhalu) voivat johtua seksuaalisuuden tukahduttamisesta. Voimme nähdä tämän selkeämmin vertaamalla tiukkoja uskonnollisia maita, joissa raiskaukset, murhat ja väkivalta on tavallista (vertaa esim Syyriaa Ruotsiin. Kumpi maa on mielestäsi enemmän tukahdutettu?). Omassa henkilökohtaisessa elämässä aggressiot voivat ilmetä tuomitsemisena, kiistelynhaluisuutena tai sillä että "pinna palaa" helposti.

Eroottiset unet. Näetkö seksuaalisia tai eroottisia unia? Jos näet unia seksin harrastamisesta tai läheisestä kontaktista henkilön kanssa joka ei ole kumppanisi, on hyvin todennäköistä että seksuaalisuutesi on tukahdutettua. Mitä enemmän tukahdutettu olet, sitä "perverssimmiksi" unesi muuttuvat. Tällaisessa tilanteessa on todennäköistä, ettet ole vielä tutkinut tai täysin hyväksynyt seksuaalisuuttasi.

"Seksuaalidemonien" vierailut. Legendan mukaan Incubi ja Succubi ovat olentoja, yleensä demoneja, jotka harrastavat seksiä yön aikana ihmisten kanssa. Henkisestä näkökulmasta Incubuksen tai Succubuksen esiintyminen elämässäsi heijastaa seksuaalisuutesi tukahduttamista. Koska nämä demonit heijastavat kaikkea "pahaa" ja "huonoa" seksissä, yritämme näiden avulla välttää henkilökohtaisen vastuun seksuaalisuutemme harjoittamisesta ja korvata sen uskomuksella "Incubus/Succubus sai minut ajattelemaan niin!". Tällainen kokemus antaa meille mahdollisuuden välttää luonnollisten himojemme häpeän ja syyllisyyden. Ovatko nämä demonit todellisia? Ne ovat niin todellisia kuin annamme niiden olla. Mistä ne tulevat? Olen sitä mieltä, että ne kumpuavat "varjominästämme".

Epävarmuus. Kun olemme kyvyttömiä ilmaisemaan ja täyttämään seksuaaliset tarpeemme, olemme usein myös kyvyttömiä ilmaisemaan itseämme muilla elämän osa-alueilla. Itsevarmuuden puute on sidottuna seksuaalisuuden tukahduttamiseen, koska siitä seuraa usein ajattelua kuten: "Minun on oltava hyvä ihminen", ja hyvä mielletään liian usein paikallaan istumisena, hiljaa olemisena ja sillä että tehdään kuten käsketään.

Syytösten vastaanottaminen. Kun hyväksymme itsemme täysin sellaisina kuin olemme - hyvät ja huonot puolet mukaan lukien - emme pyytele anteeksi sitä kuka olemme. Sen sijaan luotamme itseemme ja käytämme seksuaalienergiaa tavoitteidemme ja unelmiemme saavuttamiseksi. Jos emme kunnioita lahjojamme, emmekä omaksu "varjominäämme", meillä on taipumus ottaa vastaan syytöksiä muilta, koska emme tunne olevamme kelvollisia ihmisiä. Jos otat syytökset aina vastaan, on se yleensä merkki tukahdutetusta seksuaalisuudesta.

Ylenpalttinen kiinnostus seksiin. Kavahditpa tai tunsit olosi epämukavaksi television seksikohtausten aikana, tai kuumennuit ja punastelit lukiessasi 50 Shades of Grey-romaania, liiallinen merkitys ja seksin "nostaminen jalustalle" on usein merkki seksuaalisuuden tukahduttamisesta (tai toiselta puolelta ajateltuna: nymfomaniasta).

Miltä seksuualinen vapaus näyttää?

Juuri nyt on aika kysyä "miltä seksuaalinen vapaus sitten näyttää?". Ennakkoluulot, väärät käsitykset ja päähän jääneet uskomukset estävät sinua kokeilemasta todellista vapautta. Muista että seksi on maailman luonnollisin asia. Se on yhtä luonnollista kuin vessassa käyminen, nukkuminen, syöminen ja nauraminen ja miksi se olisikaan mitään muuta?

Lähde: Aletheia Luna

https://lonerwolf.com/sexual-repression/

Maskuliini ja feminiini energia on meissä kaikissa

Maskuliini ja feminiini energia on meissä kaikissa, eikä se käsitä sukupuolia. Molemmat energiat sisältävät myös samat asiat erikantilta.

Maskuliini ja feminiini voima - toistensa parhaat vastakkaisuudet

Feminiini on se villlivoima, intuitio, ajattelu, rajattomuus.

Maskuliini on jämäkkyys, toiminta, rajat.

Ei ole ying energiaa ilman jang enrgiaa. Vastaenergiat ovat syystä, ne heiluvat edestakas ja etsivät tasapainoa. Toinen energioista on aina enemmän pinnalla ja sekin on tasapainoa. Tasapainottomuuteen johtaa mm. uskomukset millaisia miesten tai naisten tulee olla.

Usein meidän kipukohtamme löytyvät juuri sieltä mistä emme osaa niitä ajatella. Maskuliinilla on feminiini kohta rikki -lempeys, pehmeys, intuitio ja feminiinillä maksuliini kohta rikki - vahvuus, voima, luottamus, rajat.

En tekisi mistään ongelmaa, en yritystä tätä jotenin väkiste korjata. Minusta tärkeintä on matkata ja oivaltaa. Työ itsessä tarkoittaa itsensä kohtaamista sellaisena kuin on, ja niiden kohtien muuttamista mikä ei tunnu hyvältä. Mutta kaikki, ihan kaikki menee aina ensin energiassa ja sen jälkeen, vasta konkreettisesti.

Olen kanavoinut sinulle eetteriin maskuliini ja feminiini energian tasapainotus hoidon. Voit ottaa sen vastaan seuraavilla sanoilla

Otan kiitollisena vastaan Sadun kanavoiman tasapainotus hoidon suoraan eetteristä, jossa kaikki olemuspuoleni, sekä energiani puhdistetaan ja tasapainotetaan, minun korkeimmaksi parhaakseni, juuri sopivana, kiitos, kiitos, kiitos.

IHMISSUHTEET, ENERGIA

Nainen tuo universumin, pohdintaa

Aikoinaan halusin oppia ymmärtämään maskuulini energiaa ja elämääni tuotiinkin monenlaisia maskuleeneja, niin naisia kuin miehiä, joilla maskuliini energia oli hallitsevin. Sain käynnistää kundalinin näissä maskuleeneissa, mutta he ymmärsivät sen heti seksiksi. Olen kiitollinen tästä opista, sillä ymmärsin tämän suurena lahjana, että he käynnistyvät ja ajattelin, että miten huikeaa on se, että olemisen tilasta käsin olin heille olemassa se katalyytti. Toki näiden maskuliinien oli vaikeaa ymmärtää, että mitä tarkoitan, kun onnittelin heitä, että he ovat alkaneet avautua matkalleen. Kiitin, että sain avata heidän energiansa ja selitin, että eivät he minua halua, vaan he liittävät sen energian minuun, koska olin sen käynnistäjä. Ja voin kertoa, että samoin olen itse aikoinaan kokenut kuin he. Olen liittänyt tämän toiseen ihmiseen, enkä ole ymmärtänyt, että kyse on energioista, ei meistä ihmisinä. Silloin ymmärsin myös sen, miksi olen monessa elämässä ollut se, joka on ollut hyvin seksuaalinen ja ollut useissa suhteissa ja pettänyt -niinkuin silloin on ajateltu yms. En usko pettämiseen, uskon että sekin on elämän oppikoulua, että oppisi ymmärtämään oman ja muiden arvon, sekä energian liikkeen. Rakastellessa, kun feminiini nousee korkeisiin ulottuvuuksiin, niin maskuliini monesti on se vastaanottaja, vaikka oletamme, että feminiini on sen otettava. Kun yhteys toimii kahden ihmisen välissä, niin feminniini tuo sen energian maskuliinille yleensä. Oli kumpi sitten hallitsevampi meissä niin energioiden tasapainottuessa, molemmissa löytyy lempeys ja rakkaus eri tasolla. Olemme toisiamme tukevia, kannustavia, joka päivä uudelleen sytyttävisä. Intohimo liikkuu kaikilla tasoilla, luomisen, seksuaalisuuden, arjen. Kun molemmat värähtelevät samalla tasalla, voi energia koskettaa todellakin vahvasti jotain niin valtavaa hyvää oloa, ettei sitä voi sanoin kuvata -se tulee kokea <3

Naisellista energiaa talveen - herätä sakraalichakrasi

Liian moni meistä keskittyy liikaa työhönsä, toimii vain järjen varassa ja tekee automaattiohjauksella yksitoikkoisia päivittäisiä rutiinejaan. Työnteko on tietysti välttämätöntä ja järjen käyttö on hyvä asia, mutta joskus olisi myös aika tehdä päätöksiä inspiraation ja luovien impulssien varassa. Ei ole epäilystäkään siitä, että suurin osa meistä tarvitsee elämäänsä (varsinkin näin kaamosaikaan) enemmän iloa ja leikkimielisyyttä. Sakraalichakran avaaminen auttaa meitä löytämään naisellisen energiamme ja sen voi vieläpä tehdä hauskalla tavalla!

1. Tanssi ja liiku. Aistilliset lanteita keinuttavat rytmit ovat parhaita - kokeile salsaa, zumbaa tai vatsatanssia. Jos tanssiminen ei ole sinun juttusi, voit kokeilla vaikka hula-vanteen pyörittämistä. Tärkeintä on että annat kehosi liikkua spontaanisti (sponttaanius on suuri osa sakraalichakraa).

2. Hengitä ja maadoita lantiosi ja vatsalihaksesi. Kuvittele että keuhkosi ovat lantiosi tasolla ja hengität maailmankaikkeutta itseesi, uloshengityksessä puhallat ilman äiti maahan. Tämä keino saa sinut samanaikaisesti keräämään itseesi aistillista energiaa ja yhtymään äiti maan kanssa - erinomainen yhdistelmä.

3. Muuta jokin vanha tapa päivittäin. Sakraalichakran vastakkainen chakra on maskuliinisuutta edustava juurichakra, joka vastaa tavoista ja rutiineista kun taas sakraalissa on kyse muutoksista ja vaihtelusta. Tämän takia on tärkeää tehdä muutoksia elämässään eikä jäädä junnaamaan vanhoihin rutiineihin.

4. Juhlista ja tunne tunteesi. En käyttänyt sanaa ilmaise tunteitasi. Tunteiden ilmaisussa ei ole mitään väärää, päinvastoin se on tärkeässä asemassa suuren kuvan kannalta, mutta niiden hallinta voi joskus olla vaikeaa: joskus tunteita ei ilmaise tarpeeksi ja joskus niitä ilmaistaan liikaa (toisille). Tunteiden ilmaisussa itselleen ei voi mennä mönkään, joten sitä kannattaa harjoittaa. Voit kirjoittaa päiväkirjaa, laulaa tunteita herättäviä kappaleita, puhua itsellesi ja olla niin tunteellinen kuin haluat. Tunteiden ilmaiseminen on aina positiivista, kunhan hyväksyt niiden koko kirjon. Tämän harjoituksen tarkoituksena on saada parempi suhde omiin tunteisiisi ja saada ne virtaamaan.

Lähde:

https://consciouslifenews.com/4-ways-open-sacral-chakra-joy-sensuality/11143446/

Yoni egg, hoitamaan seksuaallisuutta, sekä hyvinvointiin yleensä

Kivestä valmistettuja "kuulia" on käytetty naisten keskuudessa jo yli 5000 vuoden ajan naiseuden vahvistamiseksi. Yoni egg on lähtöisin taolaisesta ja tantrisesta perinteestä. Sanotaan, että ennen ei tunnetta kuivia limakalvoja, tai vaihdevuosia, sillä yoni egg stimuloi naisen vaginaa. Luonnollisesti, jos kuulaa tuottaa liikettä alueella, olettaisi sen vaikuttavan myös verenkiertoon alueella.

Yoni tarkoittaa pyhää aluetta ja sillä viitataan vaginaan.

Yoni egg voi toimia myös oman feminiinisen yinenergian ja seksuaalisuuden yhteyden vahvistajana. Yoni eggejä on useita eri kivilajeja, kuten ruusukvartsi, musta obsidiaani, kristalli, valkoinen jade jne.

Yoni eggin käyttöön liitetään yleensä hyvin kaunis seremonia naiseudelle. Itselläni on ollut myös myynnissä näitä kiviä ja käytän itse ajoittain. Kuulalla on tarkoitus saada myös lihaksia reagoimaan ja ns. pitämään kiinni ja liikuttamaan kuulaa vaginassa, joka vahvistaa luonnollisesti lihaksistoa. Itse koen yoni eggin hyvin miellyttävänä ja pidän enemmän ajatuksesta, että sisälläni on parantavan energian omaava kivi, kuin joku metalli tai muovikuula. Suosittelen siis omalta osaltani tutustumaan enemmän tähän aiheeseen :) Kuvassa erilaisia kiviä ja sauvoja.

Seuraavassa osiossa

Solarplexus, Soulbodyfusion aktivointi, Heimomatka hoito

Rakkauden voima@Satuna.fi 2022Luotu WebnodellaLuo kotisivut ilmaiseksi!

Elämme aikaa jossa naisellinen energia ei ole aina "pehmeää" (kuten Dalai Lama sanoi, me naiset olemme tulevaisuudessa muutoksen tekijöitä), mutta se on voimakasta ja virtaa suoraan lantiosta. Tunne siis lantiosi ja astu aitoon olemukseesi!

Liiallinen feminiini, floppaa toiminnan ja liiallinen maskuliini suorittaa.

-Seksuaalienergia on meidän perusvoimamme joka synnyttää uutta, se on luovuutta, ja nautintoa. Kanna vastuusi siitä, mutta älä niin, että rajoitat nautintoa. Kunnioita kehoasi ja energiaasi, tiedä, että olet ansainnut vain kaikkein parhainta ja rakkaudella tunnettua kosketusta-