Minuudenoppi 4

Tässä osiossa

Sydänchakra, Rakkaushoito, Sydämenkorkeinvoima hoito, kiitollisuus

Hetkessä olemisen taito

Onko kaikki niinkuin tahdot? Sinun tulee olla itsessäsi tyytyväinen itseesi ja elämääsi, ollaksesi tässä hetkessä. Et voi luottaa tähän hetkeen, jos et tunne tyytyväisyyttä ja kiitollisuutta siitä, mitä sinulla on siinä hetkessä. Mikäli olet onneton, niin tee jotain.

Elämäsi ei kuulu olla ainaista kahlaamista, vaikka se sitä osittain olisikin oppiaksesi, niin onneakin kuuluu olla. On suuri onni oppia näkemään kaikki se onni, siinä hetkessä, siinä paikassa missä on. Kaikki se rakkaus ja onni lähtee sinusta itsestäsi, ei materiasta tai muista ihmisistä. Sinun tulee vain kuunnella itseäsi ja tehdä niinkuin sinusta hyvältä tuntuu. Kuulostaa helpolta, eikö totta. Asiat eivät kuitenkaan ole näin mutkattomia ja siksi, tämäkin on oppi.

Minkään ei tarvitse olla täydellistä, vaan ne pienet ilot löytyy juuri siitä hetkestä missä olet. Jos et ole millään tavoin elämääsi tyytyväinen, niin silloin on aika tehdä muutos. Se alkaa siitä, että elät itsesi näköistä elämää, sinulle sopivaa, itseäsi rakastaen ja kaiken elämässäsi hyväksyen. Aseta rajat mikä sinulle sopii, ja pidä kiinni niistä rajoista kaikkien kohdalla.

Pysähdy hetkeen -harjoitus

Kukaan ei voi sinun kengissäsi kulkea, ei kipujasi kantaa ei rakkauttasi antaa kuin sinä vain.

"Kun kiipeän vuorelle, on matka pitkä. Niin pitkä, että välillä minusta tuntuu etten jaksa. Mutta kaiken sen jälkeen, mitä olen kanssani kokenut, tiedän lopulta, mikä on suuntani tämä."

Annan sinun nyt nähdä sen itse miten kuljet polkusi miten olet tähän asti tullut.

Sulje hetketki slmäsi ja ole tässä:

Aseta kätesi sydämesi päälle ja kuuntele miten sydämesi lyö.

pum pum pum pum...

Kuuntele miten se sykkii elämää.

Kuuntele sitten hetki mitä ympärilläsi kuuluu, kaikkia kodin ääniä, tai missä oletkin.

Sitten palaa sydämeesi ja kuuntele taas sen lyöntejä

pum pum pum pum...

MItä havaitset?

Näetkö nyt. Sinä olet tässä. Sinä... sinä... sinä.

Olet tässä maailmassa juuri nyt sinä.

Sinun sydämesi lyö, olet keskellä kaikkea, keskellä ei mitään, sillä millään ei juuri nyt ole merkitystä muulla kuin sillä, että sydämesi lyö.

Nuo äänet ympärilläsi ovat olemassa, niinkuin sinäkin olet olemassa. Mihin yleensä kiinnität enemmän huomiota. Ääniin ympärillä, eikö.

Ja sitten kuuntele hetki hengitystäsi. Kuuntele miten se kulkee, sisäääään ja uloooosss. Sisääään ja ulooooss...

Annan sen kulkea omalla painollaan, sillä niihän se tekee aina. Tunne miten sydämesi lyö, miten hengitys kulkee. Oikeastaan millään muulla ei ole väliä. Sillä ilman sinua, ei ole ääniä ympärilläkään

Olet tässä, olet hengissä, se riittää.

Nyt ymmärrät, että tämä on sinun elämäsi, sinun polkusi, eikö niin. Millään muulla ei ole väliä. Kukaan muu ei voi sinun sydämen sykettä hoitaa, eikä hengittämistä. Me kaikki hengitämme, meidän sydän lyö. Me teemme äänet ympärillä, olemalla, elämällä. Jokainen meistä tekee itse tämän elämän. Luota siis itseesi, sillä kukaan muua, ei voi tehdä sitä -elämääsi."

Muista hengittää

Sinä sanot, -minähän hengitän, muuten en olisi hengissä. Niin mutta HEN-GIT-TÄÄ.

Henkinen kasvu on joskus hyvinkin rankkaa. Se kysyy voimia ja haastaa elämässä. Välillä voi tuntua, että hulluksihan tässä tulee. Silloin eritoten -muista hengittää. Se auttaa stressiin, unettomuuteen, jaksamiseen. Kun hengität oikein, se antaa kehollesi viestin, -kaikki on hyvin. Kun hengittelet kevyesti ja välillä huomaamattasi saatat jopa unohtaa hengittääkin. Aivosi saavat viestin, pakene.

Mitä tapahtuu, kun säikähdät tai jännität, keskityt lujasti? Pidätät hengitystä, eikö vaan? Teet sen tiedostamattasi, niinkuin hengittämisenkin. Mitä enemmän me koemme stressiä, sitä enemmän me unohdamme hengittää syvään ja oikein. Siitä tulee kierre. Hengitys muuttuu ajan myötä pinnalliseksi, aivomme ja kehomme ei saa riittävästi happea, väsyt ja koko kehosi on koko ajan hälytystilassa. Lisäksi se vaikuttaa ihan kaikkeen, uneen, rasva-aineenvaihduntaan, koko kehon sisäelinten ja solujen toimintaan. Olisitko ikinä tullut ajatelleeksi miten paljon pelkkä oikein hengittäminen vaikuttaa kehoon.

Kokeile kaksi viikkoa sellaista, että joka päivä 1-2 kertaa päivässä pysähdyt n. 15 min paikoillesi. Sulje silmät ja keskity hengitykseesi. Miltä se tuntuu sinussa, miten se liikkuu. Sitten tee muutama hengitys harjoitus.

1. Vedä syvään henkeä sisään ja kuulostele miten se täyttää kehosi, keuhkosi. Puhalla hitaasti ulos ja joka puhalluksella, ajattele päästäväsi irti kaikista ajatuksista, kaikesta. Tee tätä muutamia kertoja, mikä sinusta hyvältä tuntuu.

2. Hengitä nenän kautta sisään laskien 10;een hitaasti, hengitä suun kautta ulos laskien 3;een. Tee näin muutaman kerran ja vaihda sen jälkeen hengitys toisin päin. 10;een laskien suunkautta ja sitten nenän kautta 3;een laskien ulos.

Tulet huomaamaan, että olet rentoutuneempi ja vireys tasosi nousee, kun aivot saavat happea ja kehosi pysähtyy vain hengittämiseen, ei muuhun. Miten paljon voi hengittäminen vaikuttaakaan. Käytän näitä tekniikoita itse mm. kaupungissa ajaessa, kun jännitän, tai ollessani menossa jonnekin jännittävään tilaisuuteen. Olen introvertti ja minun on vaikea olla ihmisten edessä, näillä keinoin saan aivoilleni käskyn, ettei mitään pelättävää oikeasti ole.

OMA KASVU AISTIT

Rakkaus on sinussa

Kyse on sinusta, ei muista. Sinä olet yksin yhdessä, eli olet yksi kaikista, mutta sinulla on omat monot, niinkuin kaikilla muillakin. Kukaan teistä ei voi kulkea toistenne polkuja, vaan kaikki te kuljette oman polkunne. Kun sinä löydät itsesstäsi tasapainon, niin näin tuet energeettisesti koko kollektiivia olemalla se mikä olet. Siihen ei tarvita mitään muutakuin se luottamus siihen, että sinua ohjataan juuri sinne kuuluukin ja luotat siihen ohjaukseen.

"Minuuden oppi

Silloin kun minä olin yksin. Näin koko maailman uusin silmin. Tiesin että minun rakkauteni ei ollut ostettavissa, minä antaisin sen ja ottaisin vastaan. Tiesin tämän jo vuosia sitten. Mutta kun näin rakkauden toisen ihmisen kanssa, miten sen voi jakaa niissä hetkissä, kohtaamisissa, niin tiesin ettei mikään ollut niin suurta. Vähempi ei riittäisi.

Miten voikaan ihminen saada sellaisen lahjan, että kaksi ihmistä rakastaa toisiaan ehdoitta, vapaasti. Ei pyytäen, olettaen, odottaen. Toinen tietää sanoitta sen kaiken. tuntee kaiken mitä sinä tunnet. Kehot puhuu toisilleen, sielut kuiskii ja riittää että on. Mikään ei koskaan olisi entisellään. Ikinä ei olisi enää mahdollisuutta itsessään palata maailmaan missä rakkaudesta oli tullut palvontaa tai vaihtokauppaa. Silloin näin sen, uuden ajan, uuden polun. Näin sen miten kaksi ihmistä olivat sieluja, jotka sulautuivat toisiinsa. Ja se rakkaus mitä siinä oli, virtasi maailman kaikille ihmisille ja auttoi heitäkin löytämään aidon pyyteettömän rakkauden. Vähempi ei riitä kuin se kaikki mitä sydämessä on tietona. Rakkaus on suurin ❤️"

Rakkaus -pyyteetön rakkaus ja liitot, sielunsopimukset

Ihmiset ovat määritelleet rakkaudenkin, mitä se on, miten silloin pitää toimia ja miltä sen kuuluu tuntua. Jopa niin pitkälle on määritelty, että siihen on liitetty avioliiton kautta erilaisia malleja, kuten ikuisesti sinun. Olemme kulkemassa, oppimassa. Kukaan ei voi sanoa, kuinka kauan toinen sielu kulkee rinnalla, siksi on helppoa elää hetkessä -huomisesta ei tiedä. Koska valitsemme elämäämme ihmiset opettamaan meitä, niin erojakin voi tulla, mutta silti se ei tarkoita mitään lopullisuutta. Lopullisuutta ei ole avioliitossa, eikä sitä ole erossa. Rakkautta ei voi sitoa, eikä sillä voi sitoa, se on vapaata energiaa. Me emme voi päättää siitä, kenen kanssa olemme milloinkin (koska teimme päätöksen siitä jo aikoinaan) ja siksi se miten olet hetkessä kenenkin kanssa, on enemmän kuin se, että sitoudut jollakin mallilla toiseen.

Vapaa rakkaus ei tarkoita sitä että et arvostaisi itseäsi tai muita, niin että voisit kohdella heitä miten tahdot, vaan se tarkoittaa juuri sitä, että arvostat itseäsi ja muita, rakastamalla heitä aidosti juuri siinä hetkessä, koska sinulle on annettu se lahja.

Oletko ikinä ihnmetellyt, miksi joku ihminen vaan tuntuu tutulta. Miten tuon kanssa tuli mentyä yhteen, tai mikä siinä toisessa vetää puoleensa. Kyse ei ole ulkonäöstä, ei mistään ulkoisesta, vaan siitä, että olette sopineet kohtaavanne toisenne.

Joskus ihmettelemme pariskuntia mitkä ovat yhdessä, vaikka heidän yhdessä olonsa tuntuu järjettömältä ulkopuolisista monella tapaa, mutta erossakaan eivät osaa olla. Kertooko tämä sinulle jotain. Niin, sielunsopimus. Sen me teemme toistemme kanssa ja se on olemassa ja se voi päättyä, jolloin niin sanottu ero on väistämätön. Mutta erikoista siinä onkin se, että emme voi ymmärrää sitä usein ja koska meillä on oppimme niin saatamme jopa vihata toisiamme eron jälkeen, joka on erikoista, koska emmehän voi erolle mitään oikeasti. Mutta niin se vaan menee, että se tieto tulee, kun kasvamme ja ymmärrämme.

Kun on kaksi ihmistä ja toinen heistä onkin sitten alkanut herätä toiselta saamiensa oppien kautta, niin se tekee omat haasteensa. Kummallekaan se ei ole helppoa, mutta se joka on herännyt ns, niin hän ymmärtää mistä täällä on kyse ja toinen ei välttämättä näe asioita samoin, koska hän on kiinni vielä malleissa, mitkä häneen on istutettu omassa sukulinjassaan jo mahdollisesti satojen vuosien ajan. Siksi erot eivät yleensä ole helppoja.

Pyyteetön vapaa rakkaus

Rakkaus, kun valtaa sydämen, niin se on niin suuri tunne, että sitä ei voi enää pidätellä. Se antaa mahdollisuuden elää elämäänsä hyvinkin onnellisena, sillä ihminen joka ymmärtää olevansa itse rakkaus, näkee sitä kaikkialla elämässään. Jokainen ihminen, jonka kohtaamme on syntyessään jo samaa rakkautta ja yhteyttä kuin me, ja kaikkialla on rakkautta, koska me kaikki olemme rakkaus. Monesti riittää se, että antaa energian virrata ja on vain siinä missä on. Näin sitä huomaamattaan puhdistaa toisia pyyteettömällä rakkaudellaan ja antaa heille sen rakkauden kokemuksen, joka on pyyteetön ja hyväksyvä. Ja se on niin kaunista <3

Tässä maailmassa ei ole kyse parisuhteista, niinkuin ihmiset ajattelevat. Tässä on kyse rakkaudesta, joka on universaali virtaava voima. Jokainen sielunkumppani, kaksoisliekki tms on tähän meidän tielle tullut oman valinnan kautta. Kaikki on tarkoitettu juuri silloin kun sen aika on. Vaikka päätyisimme eroon jostain, niin jos joku ihmissuhde on tarkoitettu olevaksi, niin se palaa varmasti. Emme koskaa voi menettää sitä mikä meille on tarkoitettu. Voimme siis elää tässä hetkessä ja nauttia siitä.

Tasapainoa ei löydy toisesta, vaan itsestämme, tämä oppi on monelle kitkerin. Kun luotat ja uskot siihen, että rakkaus on sinussa ja että olet aina juuri sillä hetkellä siellä missä kuuluukin, virtaa energia kauniina ja vapaana. Rakkaus on niin kaunista ja upeaa energiaa, ettei ihmisten tulisi pilata sitä määrittelyllään, mutta se on tehty jo kauan sitten.

Moni löytää tänä aikana itselleen suunnitellun kumppanin ja sen kautta rakkaus moninkertaistuu. Mutta, että se olis mahdollista, on molempien ymmärrettävä, että he elävät tässä hetkessä, eivätkä mieti mitä huomenna. Että he voivat nauttia joka solulla siitä mitä heillä on, eivätkä pelkää asettua. Kun antaa sydämen valita vapaasti, niin se valitsee juuri sen mitä pitääkin, juuri silloin kun on aika.

Valheet, niitä ei olekaan. Sillä jokainen ihminen luo itselleen tässä hetkessä sen totuuden juuri niinkuin hän itse sen ymmärtää. Monien ihmisten on vaikea ymmärtää miten paljon on kyse heidän omista valinnoistaan kun ovat syntyneet tänne oppimaan. Luota siis siihen, että rakkaus on sinussa. Kun sinä olet ehjä ja kuuntelet sydämen ääntäsi, niin kaikki on hyvin aina siinä hetkessä.

RAKKAUSHOITO ♥️

Minuudenoppi 4

SYDÄNCHAKRA ELI ANAHATA

Sydänchakra on neljäs seitsemästä kehon energiakeskuksesta eli chakrasta ja se on koko chakrajärjestelmän keskus, koska se yhdistää kolme alempaa ja ylempää chakraa toisiinsa. Sydänchakra sijaitsee rintakehän keskiosassa ja sen väri on koivun vihreä (rakkauden antaminen) ja vaaleanpunainen (rakkauden vastaantottaminen). Sydänchakra on ehdottoman rakkauden ja hyväksymisen keskus ja toimii tunteiden alkuunpanijana. Sydänsurut (isku suoraan sydämeen) ja loukkaukset suistavat sydänchakran helposti epätasapainoon, mikä voi ilmetä emotionaalisina ja fyysisinä häiriötiloina.

SYDÄNCHAKRA ELI ANAHATA PÄHKINÄNKUORESSA

 • Sijainti: rintarangan keskiosa
 • Väri: kirkkaan vihreä ja vaaleanpunainen
 • Tehtävä: ehdoton rakkaus itseä ja muita kohtaan
 • Elimet: keuhkot, verenkierto, sydän, kateenkorva, rinnat, pallea, yläselkä, kädet, olkapäät
 • Fyysiset häiriötilat: sydänsairaudet, astma, keuhkokuume, keuhko- ja rintasyöpä, yläselkä- ja hartiakivut
 • Elementti: ilma
 • Aisti: tunto

Lähteet:

Caroline Myss, 1996

Sharamon & Baginski, 1989

TASAPAINOSSA OLEVA SYDÄNCHAKRA

Ihminen, jonka sydänchakra toimii harmoonisesti säteilee rakkautta, harmoniaa ja hyvää oloa. Kun hän astuu huoneeseen, häntä ei voi olla huomaamatta, sillä hänestä huokuu syvä rauha ja tasapaino. Hän hyväksyy muut ihmiset ja itsensä sellaisena kuin he ovat ja hänen lähellään on hyvä olla. Hänestä säteileva rakkaus parantaa muita pelkällä läsnäololla, edes sanoja ei tarvita.

Hän on jumallisen rakkauden kanava, joka vetää ihmisiä ja eläimiä puoleensa kuin magneetti. Antaessaan rakkautta, hän ei odota vastapalveluksia- hän tietää, että hänellä on kaikki tarvittava omassa itsessään ja hän saa kaiken mitä hänen sydämensä tarvitsee. Hän on vapaa sanan kaikissa positiivissa merkityksissä. Hän tuntee olossaaan heti, mikäli hän hetkeksikin irtautuu ehdottomasta rakkaudesta ja hakeutuu takaisin sydänyhteyteen, koska hän ei voi elää ilman sitä. Se ei ole edes vaihtoehto.

Sydänchakran tasapaino ilmenee myös siten, että omien unelmien tunnistaminen on helppoa. Ihmisen on helppo luottaa täydestä sydämestään siihen, että hänen syvimmät unelmansa toteutuvat juuri oikealla ajalla. Jokainen päivä tuntuu suurelta seikkailulta ja vastoinkäymiset ovat parhaimpia opetuksia ja ohjenuoria, lahjoja. Hän kulkee vääjäämättä kohti omannäköistä elämää eikä mikään unelma on hänelle liian suuri tai tavoittamaton. Hän tietää olevansa kaiken hyvän arvoinen ja hänen seurassaan muutkin tuntevat olevansa arvokkaita ja rakastettuja.

SYDÄNCHAKRAN EPÄTASAPAINO

Sydänchakran epätasapaino voi ilmetä kyvyttömyytenä vastaanottaa ja antaa ehdotonta rakkautta. Sydän voi olla täynnä vihaa, katkeruutta, mustasukkaisuutta tai manipulointia. Mieli voi täyttyä pohjattomasta ja selittämättömästä rakkauden kaipuusta, mutta pelko tulla haavoitetuksi tai loukatuksi estää rakkauden vastaanottamisen ja antamisen. Tunteet ailahtelevat ja niitä on vaikea tunnistaa.

Ajatukset voivat pyöriä sydänsuruissa ja loukkauksissa, sydän on kirjaimellisesti haavoilla. Ajatus rakastumisesta tai itsensä ja muiden rakastamisesta tuntuu mahdottomalta. Rakastamisen sijasta energia meneekin suojamuurien rakentamiseen, toisten ihmisten mielistelyyn ja asioiden manipulointiin ja hallitsemiseen. Ilo ja kiitollisuus on hävinnyt elämästä, omia unelmia on vaikea tunnistaa ja toteuttaa- tilalle on tullut toivottomuus ja katkeruus. Sydänchakran epätasapaino voi aiheuttaa fyysisiä kipuja ja sairauksia rintakehän, keuhkojen, sydämen, pallean, käsien ja olkapäiden alueella.

SYDÄNCHAKRAN TASAPAINOTTAMINEN

 • tunteista puhuminen ja omien tunteiden läpikäyminen
 • terapia ja hieronta
 • halaaminen ja kaikenlainen hellyyden, kosketuksen ja rakkauden vastaanottaminen ja antaminen
 • itsensä silittäminen
 • anteeksiantaminen ja sovun tekeminen riitatilanteissa
 • luonnossa liikkuminen ja oleminen
 • sydänchakraa vahvistavat meditaatioharjoitukset, löydät täältä ja täältä
 • chakrameditaatio
 • joogassa rintakehää avaavat asanat kuten kobra, silta, ylöspäinkatsova koira, kameli, kissa
 • rintakehän avaukset ja kierrot
 • rakastamiseen liittyvät affirmaatiot
 • vihreiden kasvisten syöminen
 • vaalenapunaisten ruusujen ostaminen
 • tunnustuksen antaminen itselle ja itsensä palkitseminen
 • kirkkaan vihreiden ja vaaleanpunaisten vaatteiden käyttäminen
 • klassisen musiikin kuuntelu
 • eteeriset öljyt: bergamotti, jasmiini, ruusu

Sydänchakra on vilpittömän rakkauden keskus

Sydänchakran eli anahatan värinä on vihreä (sekä vaaleanpunainen) ja sen elementti on ilma. Sydänchakraa symboloi kuusisakarainen tähti, joka on lootuskukan ympäröimänä. Tämä chakra, jota myös sielunportiksi nimitetään, sijaitsee sydämen korkeudella keskellä rintaa. Sen teemana on rakkaus.

Sydänchakra on koko chakrajärjestelmän keskus, joka yhdistää kolme alinta ja ylintä keskusta. Kun sydänchakrasi toimii loistavasti, olet täysin avoin ja sinusta tulee jumalaisen rakkauden kanava. Sinusta säteilee luonnollista lämpöä, sydämellisyyttä ja iloa. Sinun on helppo nähdä kauneus ja luovuus ympärilläsi. Sydämesi halajaa kosketusta ja tunnet voimakasta yhteyttä muita ihmisiä kohtaan.

Avoin sydänchakra parantaa spontaanisti muita. Mitä tahansa teetkin, teet sen koko sydämestäsi.

Sydänkeskuksen toimiessa epäharmonisesti olet aina toisten käytettävissä, antamatta kuitenkaan "itsestäsi" mitään oikeasti. Et myöskään halua vastaanottaa rakkautta, hellyys ja lempeys saavat sinut hämillesi. Pärjäät omillasi, et tarvitse muita. Myös kaikenlainen mustasukkaisuus, katkeruus ja kateus liittyy sydänkeskuksen häiriöihin. Jos sydänkeskuksessa on vajaatoimintaa, saatat olla haavoittuvainen ja riippuvainen muiden rakkaudesta, et uskalla antaa rakkaudelle tilaa ja vetäydyt kuoreesi. Jos sydänchakrasi on täysin kiinni, näkyy se kylmyytenä ja jopa sydämettömyytenä.

Miten vahvistamme sydänchakraa?

Ruoka-aineista sydänchakraa vahvistavat esimerkiksi oliivit, pavut, kurttu- ja kiinankaali, yrtit, salaatti, luonnonjukurtti, tofu, avokado, kurkku, päärynä ja karviainen.

Musiikki joka saa sydämen tanssimaan elämän virran mukana on hyväksi. Esimerkiksi klassinen- ja New Age -musiikki on erinomaista, myös kelttiläinen ja trubaduurimusiikki vahvistavat sydäntä.

Tuoksuista sydänchakraa voimistavat muun muassa ruusu, bergamotti, jasmiini ja kehäkukka.

Metsänvihreä tekee hyvää sydämelle, se saa meidät tuntemaan harmoniaa ja myötätuntoa, samalla virittäen ihmisen sovinnolliseksi. Se uudistaa kehoa, henkeä ja sielua ja antaa uutta energiaa. Kävele siis metsissä, niityillä ja puistoissa, koskettele vaaleanvihreitä lehtiä, haistele ja tunnustele niitä.

Hyviä kiviä ympärilläsi ovat ruusukvartsi, turmaliini, kunziitti, smaragdi sekä jade.

Väri: vihreä, myös vaaleanpunainen

Elementti: ilma

Aisti: tunto

Kehonosat ja elimet: iho, veri ja verenkierto, sydän, selän yläosa, rintakehä, keuhkojen alaosa

Astrologia: härkä, leijona, vaaka

Planeetta: venus, aurinko, saturnus

Eläin: antilooppi, gaselli

Ominaispiirteet: myötäeläminen, eläytyminen, rakastaminen

Lähteet:

Shalila Sharamon & Bodo J. Baginski: Chakra käsikirja

Asger Lorentsen: Ihmisen sisäiset maailmat

www.energiakeskus.com

SYDÄNCHAKRA MUSIIKKI - YOUTUBEKuvan linkki lähde https://www.zenzoneyoga.com/chakras/root-chakraSYDÄMENTIETOISUUS

Olen kiitolllinen siitä kaikesta mitä minulla on, olen valmis vastaanottamaan sen kaiken mikä minulle tarjotaan ja annetaan

Usein meillä on erilaisia uskomuksia siitä, että miten meidän tulee elää ja miten emme voi elää. Esim. itsensä pienentämiseen liittyy mm runsaus ajattelun pienentäminen myös. Meille on opetettu erilaisia köyhyys juttuja ja tarinoita, ja opetettu ajettelemaan niin, että vähättelemme kaikkea.

Jos kerromme universumiin " kyllä tämä riittää", ja "kunhan saan sen, että pärjään", niin samalla vähennämme sitä mahdollisuutta mitä voisimme saada.

Aikoinaan minua vastaan tuli sanat; " Vähempi ei riitä kuin kaikki". Tässä olen saanut kokea sen jopa ihmissuhteita myöten, sillä on ihmisiä, jotka odottavat kaikkea ja ihmisiä, jotka antavat kaikkensa, mutta eivät saa kuin murut.

Niinkauan, kun olemme millään tasolla vähempään tyytymisen tilassa, viestimme myös, että olemme vähempään tyytyväisiä, kuin mitä olemme ansainneet.

Voimme pienin askelin opetella ottamaan vastaan sen kaiken hyvän ja tämä viikko onkin nyt koostunut juuri sellaiseksi, että käymme läpi kiitollisuutta siitä mitä meillä on, jonka kautta kutsumme myös sitä meille on tulossa.

Kun käyt kaupassa, niin ajattele mielessäsi, tämä raha tulee minulle viisinkertaisena takaisin.

Kun syöt, nauti ruuasta ja kiitä siitä, että sinulla on mahdollisuus saada näin hyvää ruokaa ja ajattele, että tätä on minulla tarjolla jatkossakin, puhdasta hyvää ruokaa ja niin paljon kuin tarvitsen.

Kun puet vaatteita päälle, niin kiitä siitä, että saat tuntea tämän vaatteen ihollasi, sen lämmön ja että sinulla on näin hania vaatteita, ja että olet valmis ottamaan vastaan vieläkin ihanempia vaatteita, jotka ovat juuri sopivia sinulle jokaisena vuodenaikana.

Kiitä kodista, perheestä, ihmisistä.

Kun vastaasi tulee ihminen, siunaa häntä mielessäsi. Ajattele, kiitos <3 ja avaa sydämesi hänelle. Näin saat itse myös rakkautta.

Pyri tällä viikolla näkemään siis kaikkea runsautta ympärilläsi. Päätä aamulla mihin kiinnität tänään huomiota. Askel kerrallaan, niin tämä jää käyttöösi ja näin luot itsellesi jatkuvasti enemmän ja parempaa tulevaa.

Tänään minä kiitän siitä, että minulla on lämmin koti ja kiitän, siitä että jatkossakin saan sen kokea.

Tänään kiitän siitä, että minulla on ympärilläni rakastavia ihmisiä ja kiitos, että jatkossakin heitä on. Kiitos, että saan rakkautta ja saan jakaa sen heidän kanssaan.

Tänäään kiitän siitä, että minulla on mahdollisuus ostaa ruokaa ja kiitän siitä, että jatkossakin minulla on mahdollisuus ostaa aina vain hyvää ja puhdasta ruokaa niin paljon kuin tarvitsen ja enemmänkin, että voin jakaa omastani muille.

Kiitos, kiitos, kiitos <3

Kiitos kun olet siinä <3 kokemassa ja matkaamassa kanssani, kiitos sinusta <3

Kosminen timanttiviolettiliekki puhdistaa monella tasolla

Violettiliekki omassa käytössäni

En edes muista milloin Violettiliekki on tullut käyttööni, ja välillä olen sen unohtanutkin, sillä on tullut niin monia muita tapoja puhdistaa. Ajattelin ottaa kuitenkin tämän esille tähän, koska itselle tämä on ollut erittäin ihana alkuaikojen apuri ja todella suuri puhdistaja ja herättäjä. Violettiliekki on sinänsä hyvin helppo käyttää, sillä se perustuu samaan ajatukseen, kuin muukin hoitaminen eli pyytämiseen ja visualisointiin. Voit myös käyttää dekreetä halutessasi. Itselleni kaikki on aina ohjautunut sisäisen tiedon kautta, ja käytän liekkiä pyytäen yleensä. Pyyntöjä voi laittaa eri asioiden päälle, kodin, oman energian, fyysisen kehon, asioiden päälle jne.

Kasasin teille kuitenkin pätkiä vekosta, että pääsette tutustumaan tähän oivalliseen apuun <3 Erityiseti enkelityöskentelyssä tämä tullut hyvin lähelle, sekä Kundalinreikiä käyttäessä <3 Suosittelen käyttämään liekkiä nyt tässä kohdassa matkaa säännöllisesti intuition ohjaamana.

Violettiliekki historia

Violettiliekki on ollut hyvin voimallinen työväline jo Kultaisen Atlanteiksen aikaan. Violettiliekki muuntaa alempi värähteisiä energioita puhtaammiksi värähtelyiksi ja nostaa enrgioita näin ollen. Kerrotaan, että Atlantiksen luhistuessa ihmiset olisivat alkaneet kuitenkin käyttää Violetettialiekkiä väärin, jolloin se olisi otettu pois meidän käytöstämme. Tässä kohti haluan muistuttaa, että kaikki täällä on energiaa.

Violettiliekki palasi meidän käyttöömme vuonna 1987, kun suuri ihmisjoukko meditoi ja rukoili Harmonic Convergence -tapahtumassa ihmiskunnan nousevan tietoisuuden puolesta. Tämä kyseinen tapahtuma loi maailmaan hyvin runsaasti valoa, minkä johdosta ylösnoussut mestari St. Germain pyysi Alkulähteeltä helpotusta ihmiskunnalle. Näiden tapahtumien ansiosta violettiliekki palasikin jälleen meidän käytettäväksemme. Violettiliekki esiteltiin jälleen suurelle ihmisjoukolle ja saimme mahdollisuuden käyttää tätä voimallista työkalua. Violettiliekki on muuntunut voimallisemmaksi ja ensimmäiseksi siihen liittyi hopeista energiaa - ja liekki muuttui hopeanviolettiliekiksi. Sen jälkeen energia koki vielä kohoamistaan ja violettiliekkiin tuli kultainen energia mukaan - jolloin työkalu muuttui kultahopeaksi violettiliekiksi.

Viimeisin päivitys violettiliekkiin on tapahtunut arkkienkeli Zadkielin ja St. Germainin avustuksella, sillä he ovat jälleen päivittäneet violettiliekkiä ja tuoneet siihen lisää voimallisia taajuuksia. Uusin versio violettiliekistä on Kosminen Timanttiviolettiliekki. Arkkienkeli Gabriel on tuonut tähän myös oman energiansa mukaan ja hän muodostaakin nyt arkkienkeli Zadkielin kanssa yhteistyössä tämän hyvin voimallisen työkalun - Kosmisen Timanttiviolettiliekin. Tämän sivun tieto Kosmisesta Timanttiviolettikielistä on peräisin Diana Cooperin ja Tim Whildin kirjasta "The Archangel Guide to Ascension".

Tämä uudistettu versio violettiliekistä on niin voimakas, että se muuntaa vanhan aivan täysin puhtaaksi, hohtavaksi Alkulähteen valoksi. Voit asettaa tämän Kosmisen Timanttiviolettiliekin minkä tahansa asian, ihmisen tai tilanteen ympärille, jolloin arkkienkeli Gabrielin puhdas valo - sekä Zadkielin violetti energia vievät vanhan energian suoraan Alkulähteeseen puhdistumista varten. Tämä vanha energia ei siis ainoastaan muunnu, vaan se katkaisee kaiken vanhan Timantin terävällä ja voimakkaalla energialla ja tämän jälkeen nostaa energian viidenteen ulottuvuuteen ja jopa ylemmäs! Kyseessä on siis hyvin voimallinen väline. Violettiliekin vanhempien versioiden energiat ovat silti vielä mukana tässä työkalussa - hopea energia tuo siihen armoa ja harmoniaa sekä kultainen energia lisää siihen viisautta, rakkautta ja parannusta.

Violettiliekki käyttö

Violettiliekki on meidän kaikkien käytettävissä oleva työkalu, joka puhdistaa voimakkaasti alempia energioita. Tätä työkalua käyttämällä voit esimerkiksi muuntaa negatiivisia tunteita positiivisiksi, parantaa fyysistä kehoasi, käsitellä ihmissuhteitasi, puhdistaa auraasi, nostaa värähtelyäsi, suojata itsesi ja lähettää sitä johonkin tiettyyn tilanteeseen muuntamaan sitä positiivisemmaksi. Violettiliekki on muuttunut vuosien varrella entistä voimakkaammaksi ja tällä hetkellä se onkin todella voimallinen työkalu, jota me kaikki voimme hyödyntää omassa elämässämme.

Dekree

Voit käyttää Kosmista Timanttiviolettialiekkiä myös tämän dekreen avulla.

Minä olen Kosminen Timanttiviolettiliekki
Minä olen Armon liekki
Minä olen Ilon liekki
Minä olen Ykseyden liekki
Minä olen Mestari St. Germain
Minä olen Arkkienkeli Zadkiel

Lähde, https://www.valonpolku.com/violettiliekki/

Sydämen korkeinvoima hoito vastaanotto ohjeistus, puhdistaa ja tasapainottaa sydämen korkeampaan värähtelyyn

Voit ottaa tämän hoidon vastaan tämän videonlinkin kautta. Hoito käynnistyy linkin myötä ja sen jälkeen jatkuu ainakin tunnin vielä <3

RAKKAUDEN LAAJENTAMINEN

Ruusuvoide sagella

Kauttani voit saada ruusuvoidetta, joka sisältää karitea, ruusuöljyä (auringonkukkaöljyyn uutettu ruusun terälehtiä), mehiläisvahaa. Eteerisistä öljyistä Palmarosaa, Ruusupuuta ja Sagea

Voide on ihana niin kasvovoiteena, mutta myös kuukautisten ja hormonie juttujen aikaan yleensäkin. Voide tukee niin mielen tasapainotusta tuoksunsa vuoksi, mutta myös ihan hoitavana öljynä iholle, keholle.

Seuraavassa osiossa

Kurkkuchakra, Rahan ja runsauden energiahoito, Äänihoito nostamaan energioita

Rakkauden voima@Satuna.fi 2022Luotu WebnodellaLuo kotisivut ilmaiseksi!

Anteeksianto johtaa kiitollisuuteen, kiitollisuus rakkauteen ja läsnäoloon

"Kun valo peitti maan ja tuli rakkaus, ei ihmiset ymmärtäneet miten arvokkaan lahjan he olivat saaneet. He tuhlasivat tätä lahjaa täydellä voimalla ja se lahja alkoi muuttua. Valo ja rakkaus muuttuivat pinnalliseksi koska ihminen teki ne mielellään, ei sydämellään.

Aito valo ja Rakkaus painuivat syvälle sisälle ja jäivät sinne, ei iäksi, vain siksi aikaa, kun pinnallisuus ajoi ihmisen omaan loukkuunsa. Tuli hetki jolloin tuli ilmentää rakkautta todeksi, se ei ollutkaan helppoa. Rakkaus oli suurempi kuin ihminen ymmärsi. Sen voima olisi parantanut kaiken, mutta ihminen kiisti sen ja siksi sairastui. Kun ihminen piilotti tunteet, tuli pimeys.

Onneksi kuitenkaan tämä pimeys ei koskaan ole turhaa. Se joka on siellä, osaa rakastaa toista ja itseään enemmän, kuin se joka ei koskaan pimeyttä ole kohdannut. Toinen voi olla toisen voima, muttei ikuisesti. Jokaisen tulee löytää se valo itsetään, ettei voima katoa. Ikinä ei koskaan se ole myöhäistä. Kaikella on tarkoitus myös tällä. "