Minuudenoppi 5

T'ässä osiossa

Kurkkuchakra, Rahan ja runsauden energiahoito, Äänihoito nostamaan energioita

Sitä saa mitä tilaa, manifestiointi ja runsaus

Manifestioinnista puhutaan nykyään paljon. Se sanana kuulostaa jotenkin hienolta ja erikoiselta. Puhtainta manifestiointia on kuitenkin nähdä itsensä elämässä unelmiensa elämää. Luottamalla ohjaukseen ja luomalla ajatuksillaan unelmiaan todeksi, universumi vastaa meidän ajatuksiin kaikesta hyvästä mitä toivomme. Se mitä ajattelemme, sitä tilaamme.

Kun pysymme iloisina ja positiivisina, kiitollisina, niin universumi tarjoaa meille sitä samaa lisää. Tätä kautta elämämme on täynnä runsautta, kaikkia ihania asioita. Usein käy myös niin, että kun ajattelemme hyvää, niin kun kutsumme lisää hyvää, niin myös huomaamme sen kaiken jo olemassa olevan hyvän ympärillämme. On mahdollisuus valita mitä ja miten elämänsä näkee. Näkeekö sen onko kuppi puolillaan täynnä, vai kuppi puolillaan tyhjä. Sinä päätät.

Aina unelmat eivät toteudu juuri sellaisina kuin haluamme, mutta hyvinkin ne voivat toteutua vielä parempana, meille sopivampana.

"Minuuden oppi

Unelmat ovat tärkeitä

Anna unelmien tulla, anna itsesi nauttia siitä tunteesta minkä se tuottaa. Näin luot itsellesi tulevaa. Näin manifestoit huomaamattasi.

Jos olet joskus miettinyt mitä tarkoittaa manifestiointi. Se on juuri sitä, että joka päivä näet sen mikä sinun elämässäsi on hyvin ja minkä haluaisit olevan toisin. Otat pieniä askeleita ja uskot tulevaan, uskot siihen, että unelmasi toteutuvat.

Joskus ne unelmat näyttäytyvät hieman erilaisina kuin olit ajatellut, mutta usko pois aina yhtä ihanana, jos ei jo parempana kuin ikinä uskalsit toivoa.

Sinulla on täysi oikeus unelmiin, oli ne sinulle mitä tahansa. Ne ovat aina yhtä tärkeitä. Muista ladata unelmiisi paljon iloa ja rakkautta. Muista nauttia siitä mitä näet, mitä tunnet. Muista rakastaa elämääsi.

Mikäli et tiedä mistä unelmoida, niin anna itsesi silti uskoa kaikkeen hyvään. Anna itsesi rakastua sinuun joka päivä uudelleen.

Unelmointi ruokkii luovuuttasi, iloasi, voimaasi. Se saa sinun vatsasi perhoset lentämään ja kaikki on hyvin juuri siinä hetkessä. Lapset unelmoivat paljon. Muistatko miten leikin rakenteminen oli kivempaa kuin itse leikki. Uudet unelmat olivat jo heti kohta mielessä, ennenkuin leikki oli edes valmis, suunnittelit uutta. Voi sitä iloa.

Unelmia selvittäessä ja luodessa voit käyttää apunasi vaikka unelmien karttaa. Tee se itseäsi kuunnellen, älä määrittele, älä ajattele, ettei näin voi. Aina voi. Kaikki on elämässä täysin auki sinulle aina. Annan unelmien tulla, anna niiden kantaa <3"


RAHAN JA RUNSAUDEN ENERGIAHOITO ENERGIOIDEN JUMITTAMINEN JA VASTAANOTTO TARINA

Kurkkuchakra tasapainotus ja puhditushoito, ohjaus vastaanottoon

Ajattele; Otan vastaan Sadun kanavoimaa hoitoa suoraan eetteristä kurkkuchakran puhdistukseen ja tasapainotukseen, korkeimmaksi parhaakseni, kiitos, kiitos, kiitos.

TOIVEET JA U NELMAT

Unelmien kartta

Unelmien kartta, aarrekartta, energiakartta -rakkaalla lapsella on monia nimiä ja tarkoituksia. Unelmien kartan luominen tapahtuu niin, että pyydät ohjauksen lähellesi ja kerrot mitä haluat luoda siihen. Haluatko selvittää omia toiveitasi, luoda todeksi unelmiasi, oppia tuntemaan itseäsi. Kun tiedät mitä haluat, niin pyydä siihen ohjausta. Sen jälkeen ota iso pino lehtiä, tai vanhoja kirjoja joita voit leikata ja intuitiota kuunnellen leikkaa siitä irti sanoja ja kuvia ihan sen tuntemuksen mukaan, että näin pitää tehdä. Liimaa se paperille siihen kohti mikä tuntuu hyvältä. Lopuksi tutkaile karttaa. Karttaa kannattaa tutkailla säännöllisesti seuraavan 3-6 kk aikan ja huomata yllättäen, että miten hienosti kaikki on toteutunutkaan.

ÄÄNIHOITO NOSTAMAAN ENERGIOITA

Vetovoimanlaki, kuuntele mitä puhut

Elämää hallitsee vetovoiman laki. Kaikki ajatukset, puheemme, tunteemme rakentavat sen mitä tulevaisuudessa elämme. Pelkkä toive, tai pyyntö ei siis toimi, mikäli et elä sitä todeksi mitä tahdot.

Saatamme toistaa samaa ympyrää ymmärtämättämme, juuri siksi, että ajatuksemme eivät ole linjassa sen kanssa mitä tahdomme. Pelko toi voimia blokkina.

Jos toimit pelosta käsin, vedät luonnollisesti lisää pelkoa puoleesi. On normaalia tuntea jonkin verran pelkoa, joka ymmärrettävästi toimii myös meillä ohjurina joissakin tilanteissa. Mutta on hyvä tunnistaa, että mistä pelko tulee ja onko se tässä kohti tarpeeton, mikä on egon ohjausta, mikä sydämen. Egollakin on luonnollsesti paikkansa.

Elämässä olisi hyvä uskaltaa luottaa ja toimia optimisesti. Meidät on jo pienenä opetettu pelkäämään kaikkea, ja on hyvä käydä läpi tämä uskomus itsessä, ettei se turhaan estä etenemistä. Käsittele siis sitä mistä pelko oikeasti kumpuaa ja opi tunnistamaan pelon kohdat. Mielialasi vaikuttaa toimintaasi ja mitä kutsut puoleesi ja toimintasi helpottuu näin ollen.

Murehtiminen ei johda seuraavaan askeleeseen, vaan elät mennessä.

Ajatusten muuttaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Ajattelumme on nopeaa ja se tapahtuu ilman suunnitelmia tai vaivannäköä, joten ajatusten hallitseminen voi joskus olla hieman vaikeaa: Keskellä ongelmaa jää ajatukset helposti kiertämään samaa ympyrää. Kun tunnistat sen, niin tee tietoinen stoppi sille. Ala tietoisesti etsimään elämästäsi kiitollisuuden tuottavia asioita. Ja katso, kaikki on aina menneessäkin järjestynyt jollain tapaa.

Puhumme ongelmistamme liikaa ja olemme keskittyneitä itse ongelmaan, ei siihen, miten sen voisi ratkaista.

Havannoi oletko jäänyt valittamisen kierteeseen, muuta tietoisesti tätä. Tee asioita mitä rakastat ja pyri muuttamaan energian kulkua näin.

Saatamme olla hämmentyneitä suunnasta, emmekä tiedä minne mennä. Pyydämme apua, mutta emme kuitenkaan havannoi merkkejä. Usein myös saamme merkkejä pyytämättämme. Kun emme seuraa ohjausta, niin universumi koventaa "otteitaan" ja merkit ovat ravistelempia. On myös iso istutettu uskomus, itse tai muiden taholta, että pitää olla kurjaa, että elämä ei saa olla ruusuilla tanssimista. Ja usko pois, ei se sitä olekaan, jos et näe kaikkea jo olevaa runsautta ympärilläsi, ja ala nauttia elämästäsi.

Isoin juttu on on, kun havannoit toistavasi ympyrää, silloin voit tehdä sille jotain ja muuttaa käytöstäsi, ajattelua, kuuntelua ja puhetta sen mukaiseksi. Ja muista, energia kutsuu energiaa <3

ENKELIT JA PYYTÄMINEN

Minuudenoppi 5

Kurkkuchakra

Kurkkuchakra on 5 chakramme ja sen vaikutus tulee näkyväksi, kommunikoinnissa ja itseilmaisussa, totuuden puhumisessa, kuuntelussa sekä taiteellisessa luovuudessa.

Kurkkuchakra sijaitsee nimensä mukaisesti kurkussa kaulakuopan läheisyydessä.

Chakran ollessa tasapainossa, saat selkeästi ja totuudenmukaisesti ilmaistua itseäsi sekä sanoin ja teoin. Sinulla ei ole tarvetta valehdella, rehennellä tai esittää mitään, voit olla aidosti itsesi. Luovuus kukoistaa ja aineenvaihduntasikin on tasapainossa.

Jos kurkkuchakra on epätasapainossa tai jumissa, kurkussa voi olla palan tunnetta ja tunne, että sanat jäävät kurkkuun. Voi olla myös vaikeuksia sanoa "ei". Esillä oleminen ja itsensä ilmaisu voi olla vaikeaa. Helposti myötäilet toisia ja pelkäät tulla arvostelluksi.

Chakran toimiessa ylikierroksilla, voit puhua liikaa, karkeasti ja kovaan ääneen, etkä ehkä mieti sanojasi. Kurkkuchakran epätasapaino voi aiheuttaa änkytystä, äänen käheyttä. Saatat kärsiä erilaisista kurkun alueen sairauksista tai kilpirauhasen ongelmista.

Chakra voi mennä jumiin esim. jos olet kovin herkkä ja et uskalla tuoda esille omia mielipiteitäsi ja ilmaista itseäsi.

Kurkkuchakraa voi tasapainottaa energiahoitojen lisäksi mm. eukalyptuksen, basilikan, kamomillan, piparmintun ja sypressin tuoksuilla.

Chakran väri on sininen, joten sininen taivas tai luonnon vesi, siniseen pukeutuminen ja sinisellä sisustaminen tasapainottavat chakraa. Myös itselleen sopivilla luovilla toiminnoilla, kuten laulamisella, näyttelemisellä, tanssilla, maalaamisella voi edistä chakran toimintaa.

Chakraan liittyvät fyysiset osat: Kurkku, äänihuulet, henki- ja ruokatorvi, korvat, suu, nenä, niska, kilpirauhanen

RAHA JA RUNSAUS TARINATOIVEET JA UNELMAT TARINASIDOSTEN IRROTTAMINEN HOITO https://youtu.be/zyOZiQVPBjERakkauden voima@Satuna.fi 2022Luotu WebnodellaLuo kotisivut ilmaiseksi!

Anna itsellesi armoa. Anna anteeksi eiliset virheet ja katso ongelmiasi uusin silmin. Ei ole tarkoituskaan tavoitella täydellisyyttä, täydellisyys syntyy siitä, että näet kaiken opin mitä olet saanut lahjana. Teemme parhaamme ja opimme siitä, se riittää. Myöhemmin huomaat, että kaiken pitikin mennä niin. Muista, elämä on matka,ei määränpää.

Parasta, mitä voit tehdä, on yrittää hiljentää ympäröivä maailma esimerkiksi meditaation ja tietoisen läsnäolon avulla.

. Maailmankaikkeus ei toimi vain sen perusteella, mitä ajattelet ja sanot, vaan sen perusteella mitä aiot ja miten etenet aikomusten kohdalla

Kun jatkuvasti pyörität ongelmaasi, puhut siitä ja elät sen kanssa, niin elät menneessä energiassa, mille et voi mitään tehdä