Minuudenoppi 8 Kausaali

Minuudenoppi 8 Kausaali

Kirjoita tekstisi tähän...

10. Kausaalichakra

Sijainti: noin 10 cm pään takaraivon takana
Arkkienkeli: Christiel ja Mallory
Väri: puhtaan valkoinen

Tämä chakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon, edellyttäen, että kykenemme irrottamaan itsemme riittävän tehokkaasti oppimistamme uskomuksista. Tämä merkitsee sitä, että meidän tulee avata oikea aivopuoliskomme ja oppia näkemään kokonaiskuva asioista ja etsimään laajempia käsityksiä. Saamme kausaalichakran kautta viestejä tai uusia näkemyksiä korkeammilta henkisiltä tasoilta. Tämä chakra avautuu vasta kun mielenhallinta on vakaata. Mielenrauha ja mentaalinen hiljaisuus ovat olennaisen tärkeitä, että kausaalichakra voi täyttää todellisen tarkoituksensa. Vasta kun nämä ehdot täyttyvät, voit alkaa saamaan viestejä korkeammilta ulottuvuuksilta ajatteluusi.

Jos käytät sinistä kyaniittia mietiskellessäsi, saat rauhaa ja tyyneyttä. Silloin voit olla tyyni keskellä kaaosta niin, että kykenet nousemaan kaikkien maallisen elämän koettelemusten ja kärsimysten yläpuolelle ja pysymään rauhallisena. Kausaalichakran kautta saamme viestejä, ideoita ja informaatiota korkeammista henkisistä ulottuvuuksista. Kun informaatio tulee tähän chakraan, se lähetetään alas alempiin energiakeskuksiin, jotta se voisi levitä sitä kautta koko kehoon. Kuten sielutähtikin, kausaalichakra sijaitsi ennen atlantislaisten kallon sisäpuolella.

Lähde; https://www.valonpolku.com/12-chakraa/

TUMMAT HENGET JA ENERGIA KORKEAMMAN TIETOISUUDEN KAUSAALICHAKRA Rakkauden voima@Satuna.fi 2022Luotu WebnodellaLuo kotisivut ilmaiseksi!