Reiki

Reiki, elämän energia on meissä jo syntyessä. Olemme saaneet useita vihkimyksiä jo eri elämissä, eli kaikki on jo meissä.

Kuitenkin tässä elämässä voimme kokea, että tarvitsemme toisen tukea avautuaksemme uudelleen ja tämä on ihana asia. Näin me tuemme täällä toisiamme. Minun ensimmäiset energiamaailman avautumiset uudelleen kiireisen elämän jakson jälkeen, oli juuri Reiki ja Enkelit. Reikikurssien tarjoamat perusopit saivat minut sitoutumaan omaan kasvuuni uudelleen ja irrottivat minut elämänpyörästä. Reikikurssin käytyäni alkoi matka itseeni.

Olen saanut useita erilaisia aktivointeja/vihkimyksiä myös tässä elämässä ja tämä on avannut lisää kanaviani ja auttanut minua omalla polullani. Koen siis esim. Reikikurssit ihanaksi avuksi, jossa on sulle ohjautunut mentori, eli kurssin pitäjä. Tämä "mentori" on sinua varten, että voisit omalla kasvun polullasi löytää vastauksia itsestäsi, jutellen toisen kanssa. Yhteinen keskustelu ja energiahoidot ovatkin ihana tuki täällä. Usein synnymme perheisiin missä olemme yksin tai lähes yksin, ja on ihana löytää oma "perhe" samanhenkisistä ja samoin värähtelevistä. Yhdessä kulkien oivallamme asioita elämässämme ja itsessämme ja saamme jakaa omia oivalluksiamme.

Minun tapani Reikissä ja sen kouluttamisessa on avata laajempaa energia käsitystä. Reiki antaa sinulle työkaluja, kuten meditaaiton tai joogan opetus esim. Kaikki energiat ovat kuitenkin pohjimmiltaan samasta lähteestä. Jos Reiki kiinnostaa sinua, niiin olet juuri oikeassa paikassa ja kohdassa tässä. 

Reiki- ja energiakurssit;

Olen järjestänyt Reiki 1 ja Reiki 2 kurssipäiviä, sekä enkelienergia ja energiakurssipäiviä. Kurssin voi suorittaa paikalla ollen tai skypen kautta teoriat ja etäaktivointina. Kysy lisää, jos kaipaat Reiki kurssia.