Ruususen Uni -ihana pysähtymisen hetki


Pääset ihanaan rentouttavaan päähierontaan.

Päähieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, rintakehä, hartiat, käsivarret, niska, päänahka, kasvot ja korvat. Saat jalkasi hieronnan ajaksi lämpöiseen ruusukylpyyn ja hoidon lopussa hieron hetken vielä hartioitasi ruusuvoiteella. Saat voiteen ja jalkakylvyn mukaasi, ja näin pääset jatkamaan ruusuista hoitoa myös kotonasi.

Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen sekä mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon sekä mielen rentoutumiseen. Hieronnalla saattaa olla myös suotuisia vaikutuksia hiusten kasvuun, unen laatuun, stressioireisiin, jännitykseen ja keskittymiskyvyn parantumiseen.

Hoidon kokonaisaika. 60 min 


Intialainen päähieronta ei sovi, kuumeiselle, päihtyneelle, syöpää sairastavalle, akuutista tulehduksesta kärsivälle. Myös päänalueen vammat ja sairaudet ovat este hieronnalle. Akuutti migreeni, hemofilia, valtiomokovettumatauti, korkea- tai liian matala verenpaine, sydämentahdistin, epilepsia sekä aivoverenkiertoon tai päänalueen verenkiertoon vaikuttavat asiat -ovat este hieronnalle.