Selvätietoisuus - Mediusmi

ETÄENERGIAHOIDOT JA SELVÄTIETOISET KATSELMUKSET

Etäenergiahoito; .Etäenergiahoito sisältää yleensä tasapainotusta, puhdistusta, maadoitusta. Energiahoito saattaa tuntua rentouttavana ja tasapainottavana. Saatat nukkua paremmin, ja saada selkeyttä elämääsi. Hoito saattaa myös avata sinun omaa polkuasi, ja ymmärrystäsi itseesi.
Etäenergiahoito toteutuu niin, että kun olet maksanut, sovimme ajan. Hoito lähetetään sovittuna aikana ja teen 60 min hoidosta palautteen hoidossa nousseista asioista sähköpostiisi.  30 min hoitoon ei tule palautetta.


Puhelintulkinnat/konsultaatiot/korttikatselmukset; Puhelintulkinta on ns. konsultaatio, jossa saan tuoda energiakentästäsi vahvistusta ja ohjausta. Saat myös energiahoitoa, joka saattaa auttaa sinua eteenpäin tilanteessasi. Tulkinnoissa en luonnollisesti päätä puolestasi, enkä ennusta tulevaa, vaikka joskus näytetään suuntia syklin sisällä. Konsultaatio on sinun tueksesi, selkiyttääksesi ja avataksesi itsessäsi ja elämässäsi asioita ja ohjausta miten voit tässä hetkessä toimia saavuttaaksesi parhaimman tuloksen.
Puhelintulkinta toteutuu niin, että kun maksat hoidon, sovimme ajan. Voit soittaa minulle silloin sovittuna aikana.


Huomaa, että sinä olet itse vastuussa aina elämästäsi ja päätöksistä. Tulkinnan tekijän ja energiahoitajan ei kuulu sanoa sinulle mitä sinun tulee tehdä, eikä hän voi ottaa vastuuta elämästäsi, tai siitä miten tulkitset asioita. Sinä päätät siitä otatko tulkinnan tai energiahoidon vastaan. 

ETÄENERGIAHOITO 60 MIN 45 e   ETÄENERGIAHOITO 30 MIN 25 e

PUHELINKONSULTAATIO 60 MIN 65 e   PUHELINKONSULTAATIO 30 MIN 35 e

Täältä voit ottaa yhteyttä ja lähetän sinulle maksutiedot, sekä sovimme ajan.

Esittely

Kautta syvien, sisäisten tietäjien. Noitien, shamaanien, khrisnojen, enkelten, on kaikki samaa. Jokainen askeleesi kulkee kohdassa sielunpolkusi sanoittamaa kohtaa. Jokainen asia sinussa on sisäinen kompanssin viisari, joka hohtaa joka hetki timantin lailla, auttaen löytämään sinut. Mikään, ei tule ulkopuoleltasi, kaikki on sinussa. Kaikki nuo elämät, parantajan taidot. Anna niiden tulla näkyväksi, olen kanssasi. Autan sinua ottamaan ne käyttöösi, arjessa, elämässäsi. Kulkien rakkaudessa, puhtaassa valossa ja lempeydessä.

Olen saanut aikoinaan Kundalin Reiki, Usui Reiki, Karuna, Imara, Sekhem jne. aktivoinnit, niin tässä kuin muissakin elämissä. Mutta se matka, minkä olen täällä maassa kulkenut, on vasta auttanut ymmärtämään, että kaikki on ollut jo minussa. Tässäkin elämässä, minun on tullut avautua näille kaikille uudelleen, eri tasolle. Kaikkea olen tarvinnut matkalleni ja siksi tarjoan myös itse sinulle mahdollisuuksia avautua omalle polullesi eritavoin, sinulle sopivin.

Niin on timantti hioutunut polkuja kulkiessa, kärsimystä ja itkua kokiessa ja kaikesta oivaltaessa. On ilo hukkunut tapahtumien valtamereen, uupumus löytänyt pohjan, ja rakkaus avautunut sen kautta laajemmaksi, joka kerta enemmän ja enemmän. Vapauttaen, laajentaen, laajentuen.

On avautunut shamanismin yrttitaidot, kuuenergiat, enkelten lempeys ja rakkaus jne. Lopulta kuitenkin, olen palannut itseeni, kera upeiden henkiauttajien ja henkitiimin, sekä enkelten kanssa. Heidän avuillaan saan katsoa sinulle energiakentästäsi -kuka olet, mitä sinulle kuuluu, mihin matka ja miten. Teen etähoitoja viestien kera. Maalaan sielunmuotokuvia ja enkelisikuvia, aurasi värit. Saan nähdä kehosi jumit ja tasapainottaa kaikki kehot, chakrat, aurat ja energiajärjestelmät, sekä puhdistaa monin tavoin. En tee ns. ennustuksia, mutta näen joskus hieman tulevaa, mitä kulloinkin annetaan. Usein näen symbolisesti, ja ne linkitetään ohjaukseksi tähän päivään.

Olen selvätietoinen mikä tarkoittaa, että aistin kuulon, näön, tunnon, maun ja hajun kautta asioita. Lisäksi saan kanavoida viestiä myös edesmenneiltä ja mediusmi onkin kaunein laji ikinä, sillä sen lohdullisuus ja rakkaus on valtava.

Järjestän energiakursseja, teen hoitoja, katson korteista, tulen pitämään iltoja luoksesi. Rakastan seremonioita, koska ne ovat kauniita juhlatilaisuuksia, joissa saamme juhlistaa ennenkaikkea aina itseämme ja elämäämme.

Olemme kaikki ansainneet rakastaa tätä elämää tavallamme, ja elää siinä rakkaudessa.

Kaikki on sinussa olemassa jo syntyessä. Olen täällä osaltani auttamassa sinua avautumaan, kulkien peilinä, valotyöntekijänä, rinnalla kulkijana, kiitos että saan tehdä niin, kiitos kun olet <3

Älä usko sitä mitä näet, vaan sitä minkä omaksesi tunn

Hoitopalautteita ja kokemuksia

Hei, en muista milloin oli jokin puhdistus tai hoito, mutta se vaikutti todella hyvällä tavalla, sillä sain sen jälkeen rauhan itselleni. Pelkäsin hulluna sotaa, ja se ahditi jo liikaa mieltäni. Nyt on ollut tuon jälkeen hyvä ja rauhallinen mieli. Kiito sinulle <3

******

Moi! Mun palaute sinun hoidoista: Ainutlaatuinen ja kokonaisvaltaisen ihana, rentouttava kokemus! Energia lähtee virtaamaan kehossa aukaisten niin lihasjumeja kuin henkisestikin. Portit aukeaa omaan sisimpään! ja kosketus on niin lempeä!

::::::::::::::::::::::::::::::

Ihanaa, että löysin sinut elämääni. olen saanut sinulta paljon apua ja ymmärrystä oman polun varrella. Sinun avullasi olen saanut kasvattaa tietoisuuttani pienin askelin. osaat hyvin avata elämän ongelmakohtia. kertoa niistä ymmärrettävästi. hienoa työtä teet, sydämelläsi. Hoidot ovat aina kasvattanut minua ja saanut ymmärrystä itselleni.

:::::::::::::::::::::::::::::

Hei, Vähän hoidon jälkeisen päivän fiiliksiä.. Heräsin tunteeseen kuin olisin jäänyt jyrän alle. Tämmöinen tunne minulla on ollut hoidon jälkeen yleensä ainoastaan ystäväni jäsenkorjauksen jälkeen, ei koskaan energiahoidosta. Siitä voi päätellä, että oli ilmeisen voimallinen hoito. Nukuin todella hyvin, heräämättä, aamuun asti. Aamulla ensimmäisenä ajatus, oliko se eilinen hoito ja se mitä sanoit sen jälkeen, unta. Tuntui niin uskomattomalta. Mutta nyt on todella hyvä, selkeä ja jotenkin voimistunut olo. Se raskas olo ja väsymys, joka minua oli vaivannut jo pitkään, on tipotiessään. Semmoinen olo, että voisi valloittaa maailman Olen jotenkin niin täynnä iloa, että en muista milloin.. Tämä oli ilmeisesti joku sivuoire hoidosta.. Kiitos vielä hoidosta ja ihanaa päivää sinulle,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hei Puhdistus hoidosta ensin vähän. Minulla alkoi heti tuntemukset, pistelyä, kuumotusta ja taas tuntui hampaissa. Koko keho käytiin läpi. Jossain vaiheessa tuntui kuin olisin ihan painoton, irti vuoteesta. Se oli todella jännä tunne. Eilen energiahoidossa, tuntui taas pistelyä ensin käsissä, sitten oli kuin jotain kultaista olisi valunut päälleni, ei pelottavaa mutta tosi rauhallista. Kuin olisi minua rauhoitettu. Tunsin isäni ominaistuoksun, hän on kuollut jokunen vuosi sitten. Olikin pakko avata silmät ja katsoa onko isä siinä vierellä. En tietenkään nähnyt mitään. Olin nukahtanut niin etten edes huomannut, klo 2.30 aikoihin heräsin ja isän tuoksu oli edelleen. Saan kyllä näistä energioista paljon ihanaa energiaa. Jos kaikki kirjoittaisin, viesti olisi tosi pitkä. Aamulla aikaisin tunsin isän tuoksun vielä, myöhemmin se katosi jonnekin. Ei ollut ikkuna auki eikä ilmastointi päällä. Kiitos Jälleen kerran, suuresti.

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Palautetta hoidoista: vuosien ajan hoidot ja tulkinnat, ohjanneet ja antaneet voimaa muutoksiin, haastaviin elämäntilanteisiin,, tuoneet uskallusta pysyä omassa voimassa, avata sydämensä elämälle täydemmin! Lapseni kohdalla, koulukiusaamsilanteessa ja uupumuksesta autoit puhdistuksin, ja puhtainta rakkautta ja valoa kanavoiden, ja pyytäen enkeleitä auttamaan. Lapsessa näkyi kuukausien jälkeen muutos, hän aivan kukn avautui, ja voimaantui!hän muutti asennettaan ikätovereihinsa, ja ei enää elänyt heidän tunteitasi, vaan totesi vastikään, että hän tarjoaa yksinäisille seuraa ja yhdessä tekemistä, mutta jos toiselle ei koskaan mikään yhdessätekeminen käy, hän ei jää sitä suremaan ja vaan pyytää jotain muuta seuraksi. Itsellä energiahoidot - ja opit erityisesti olleet kasvattamassa lempeyttä itseä ja muita kohtaan, mutta myös oman puolen pitämistä, omista rajoista huolehtimista, omaan hiljentymiseen ajan ottamista. Elämän katsomista laajemmin. puhdasta rakkautta ja valoa omalta osaltani kanavoin lähteestä maailmaan, ja pyrin puhdistukset, maadoitukset, suojaukset pyytämään itselle ja lähimmille säännöllisesti. Tämä on ollut vuosien prosessi ja olen niin onnellinen tästä yhteisöstä, jossa saan olla mukana, . Kiitos!!! Tämä kaikki on tehnyt elämästä ja tunteista niin paljon syvempää ja moniulotteisempaa!

Jaa lisään vielä että kun itse olen korkeammassa energiassa se näkyy lähipiirini energioissa positiivisesti sekä yksityiselämässä, kuin työssä

On vielä jatkettava; nämä kaikki on opettaneet myös syvempää anteeksiantoa, itselle ja muille. Huoliin osaa nyt pyytää apua, korkeampia voimia.

Ei kuitenkaan tarkoita että en eläisi tätä arkea. Elän sitä vain syvemmin.

Ja lapsesta vielä, kymmitätinsäkun kysyi, mikä muutos hänelle oikein on tapahtunut, koska itsevarmuus näkyy hänestä nyt niin vahvasti! Ja niin lohduton kuin hän oli vielä viime vuonna, muutos on suuri, ja minäkin olen sen todella selvästi huomannut! Rohkeutta ja itsevarmuutta on, hän nauttii elämästä vahvasti

Ihanaa voimaa mutta aa energiaa. Olen todella saanut apua energia hoidoista

:::::::::::::::::::::::::

Moikka

Hoidot ovat aina olleet lempeitä ja hyvin henkilökohtaisia, sekä kiireettömiä. Olen kokenut, että tulen kuulluksi, kohdatuksi ja hoivatuksi samalla kertaa. Hoidot avaavat syvältäkin juurtuneita tunnelukkoja ja vanhoja karmoja. Lämmin Suositus.

::::::::::::::::::::::::::::

Moi, laitan sulle vähän yleisesti miten hoidot on ollut.

Kanavoinnit ovat aina osuneet juuri nappiin. Yleensä en kysy mistään erikseen, vaan annan vapaat kädet tulkintaan. Tuntuu, kuin olisin jutellut asioista etukäteen, kun aina olleet juuri osuvia. Myös työkuvioon on tullut monta asiaa. Olen jättänyt yritystoimintaa pois, mutta kanavoinnissa tullut monta kertaa esille, että tätä ei saa unohtaa. No nyt yritystoiminta on taas alkanut. Energiahoidoissa tullut ihania tuntemuksia, ja paljon myös itkua joka on puhdistanut. On saanut vastauksia moneen asiaan, myös hoitojen kautta. Rentoushoito on myös aivan ihana. Aina hoidosta lähtiessä on ihanan kevyt olo ja rakkaudellinen Se kestää monta päivää se tunne. Suosittelen mitä vain hoitoja, jos haluat isellesi tietoa sioihin tai haluat saada ihanaa rakkaudellista hitoa. Kiitos, kiitos, kiitos