Shamaanimatka rumpuhoito

Tämä on energiahoitoa, jossa matkaamme tarinan ja rummun avulla. Rumpuhoito saattaa kuljettaa syvemmälle omiin tunteisiin, ja tarinamatka tukea oivalluksia ja ymmärrystä itseen. Rummun ääni värähtelee kehossa, koska olemme suurelta osin vettä. 

Rumpuhoidolla voi olla ihan tieteellisestikin tutkittuja vaikutuksia. Rumpuhoidon alussa ja lopussa on aina keskustelu.

Hoidon kokonaisaika 60 min


Tieteellisillä tutkimuksilla on vahvistettu, että rummutus vaikuttaa mm. hormonitoimintaan, ja vastustukykyyn, sekä alentaa verenpainetta ja kortisolitasoja ja vakauttaa sydämen lyöntitiheyttä, sekä lisää endorfiinien tuotantoa kivunhallinnassa.

Rummutus tuntuu väreilynä kehon eri osissa ja saattaa laukaista näin myös kipuja ja tukoksia. Värähtely voi myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja avata tunnelukkoja.

Kautta aikojen parantajat ovat käyttäneet rumpua ajatuksella, että jumiutunut energia saataisiin liikkeelle. Jumien vapautuessa on pyritty yhdistämään ihminen elämänvirtaan, että muutos ja paraneminen mahdollistuisi.

Kokeilemalla pääset kokemaan rummun vaikutuksen ja voiman. 

Hoitoon sisältyy myös keskustelu alussa ja lopussa.


Rumpuhoitoa ei tehdä lapsille enkä tee sitä raskaana olevalle pitkänä hoitona. Ryhmähoitoihin voi kuitenkin osallistua myös lapset ja raskaana olevat.