Shamanismi ja rummut


RUMPU JA ÄÄNIHOIDOT

Kun kaipaat ihanaa pysähtymisen hetkeä ja hoitoa, niin oletko kokeillut Rumpuhoitoa. Rumpuhoidon lisänä käytän usein myös koshia ja sointumaljoja, sekä muita erilaisia soittimia.

RUMPUKURSSIT, OMAN RUMMUN SYNNYTYSPÄIVÄT

Tai tule synnyttämään oma rumpusi.. Rumpu sidotaan navajon sidonnalla valmiin koivuisen 45 cm kehikon päälle poronnahasta. 

VOIT TILATA MYÖS RUMMUN SYNNYTYSPÄIVÄN, JOS SAAT MUKAASI PARI KAVERIA

Teen myös tilauksesta rummun sinulle tai lahjaksi. 

Rumpu on ihanan maadoittava ja sen rytmi upottaa syvälle matkalle, jos uskallat antautua sen kutsuun. Rumpumatkat (tarina meditaaito mukana), äänihoidot, rummun kutsu (energiahoito mukana), ovat rentouttavia mieltä avaavia ja läsnäoloon kutsuvia. Rummun värähtely tuntuu kehossa värinänä ja ääni saa mielen uppoamaan läsnäolon tilaan.

Kokemuksen kautta ovat asiakkaat saaneet kehostaan purettua tunnelukkoja ja jotkut kertoneet, että kipu ja jännitykset lauenneet. Värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa, avaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia. Rummun tasainen rytmi rauhoittaa kehon toimintoja sekä mieltä, ja näin voi vaikuttaa stressiä ja hermostuneisuutta vähentävästi ja tämä taas osaltaan saattaa kohottaa vastustuskykyä sairauksillekin.

Alkuperäiskansojen parantajat, ovat käyttäneet tuhansia vuosia rumpua apunaan parantamiseen. Rummuttelulla on herätelty elämänvirtaa ja energioita virtaamaan paremmin.

Rumpuhoito on kokemus, joka on jokaiselle yksilöllinen. Yksilöhoitoon sisältyy aina keskustelu hoidosta ja siinä nousseista asioista.

Rumpuhoitoa en itse suosittelisi ääniyliherkille, enkä raskaana oleville. Raskaana olevien kohdalla yksilöhoito ja hiljaisempi rummuttelu ja äänihoito lisänä on todella hyvä


Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet tämän parantajien viisauden toimivuuden, sillä on todettu, että rummutus vaikuttaa mm. hormonitoimintaan ja vastustuskykyyn, alentaa verenpainetta ja kortisolitasoja, vakauttaa sydämen lyöntitiheyttä ja veren virtausta sekä lisää endorfiinien tuotantoa kivunhallinnassa.