SunTähden hieronnat/hoidot

Hoito ajatuksenani on aina pohjalla se, että  keho on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoitoja on niin fyysisen kehon käsittelystä, mieltä, tunteita ja energioita hoitavia. Kaikki nämä tasapainottavat kehoa kokonaisvaltaisesti.

On useita syitä mistä johtuen kehoomme saattaa tulla liikerajoitteisuutta, kipua tms vaivaa. Siihen voi olla syynä aika, tapaturma, elämässä tapahtuneet asiat, työ, tuntemukset, sairaudet jne.

Ajan myötä kun kehossa on virheasentoja, alkaa ne kertautua ylöspäin ja tuottaa enemmän ongelmia ja siksi koko kehon tasapainotuksella on merkitystä. Koko ongelma voi lähteä esim. nilkan väärästä asennosta ja näkyä polvessa ja lantiossa ja alaselkä kipuilla ja olkapää. Keho pyrkii korjaamaan virheasentoa omalla tavallaan, joka johtaa lisäjumeihin ja muihin ongelmiin.

Hoidon alussa voimme katsoa mitä sinun kehollesi kuuluu. Onko jalkaterissä asentovirhettä, polvissa, lantiossa, selässä, lavoissa, hartioissa, niskassa ja käymme yhdessäkin läpi sitä, että mistä mahdollisesti johtuu jumit tai kivut -mikä voi vaikuttaa mihinkäkin. Käymme myös läpi asiat mitkä voivat vaikuttaa hoitoon, että tiedän mikä hoito sinulle sopii. Sen jälkeen teemme hoidon, jossa käyn läpi koko fyysisen, energeettisen, tai tunnekehon antaen aikaa lihaksistolle, mielelle ja energioille vapautua jumeistaan.

En tee aina vain yhtä ja samaa hoitoa, vaan pyrimme löytämään sinulle sopivat hoitotavat. Tarkoittaen sitä, että jos tulet hermoratahierontaan, saatan käyttää jäsenkorjaus otteistoa mm lisänä.

Teen Hermoratahierontaa (höystettynä jäsenkorjauksella) ja Joogathai-, hunaja-, suklaa-, aroma-, intialaistapää-, kuumakivi- ja yrttinyyttihierontaa. Lisäksi teen liukukuppausta, haudehoitoja, energiahoitoja, reggressio (entisten elämien) terapiaa, korttikatselmuksia. Myös erilaisia rentoutushoitoja, kuten ihanaa keinutelevaa ja kalvoja samalla avaavaa koko kehon rentoushoitoa. 

Tärkein olet sinä

Sinä tulet hoitoon ja se on sinun aikaasi. Pyrin tekemään hoidot tehokkaasti, mutta kivuttomasti, rentouttaen niin, että autonominen (tahdosta riippumaton) hermosto ehtii myös mukaan hoitoon. Sinun mielipiteelläsi on merkitystä ja voit rohkeasti tuodakin esille tuntemuksia ja näkemyksiä.

Hoidon säännölisyys auttaa pääsemään parempiin tuloksiin hoidollisesti. 

Hoitoa voit ottaa vastaan ihan niinkuin itselle sopii, mutta jos mahdollista, niin suositukseni on käydä vähintään kaksi kertaa parin kolmen viikon välillä varsinkin, jos teeme  hermoratahierontaa tai muuta fyysisen kehon käsittleyä. Tämä suositus tulee siitä, että kun keho oikiaa, niin se alkaa muistuttamaan usein toisesta kohdasta. 

Rentoutushoidoissa voi käydä myös satunnaisesti, kun tarve vaatii. Mutta niidenkin paras teho tulee ilmi muutaman käynti kerran jälkeen, kun hoito siirtyy omaanhoitoon luonnostaan jo.


Koulutan hierojia ja hoitajia, lue lisää kurssit ja koulutukset osiosta.
Mikään tällä sivustolla ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, olen täydentävien ja perinnehoitojen osaaja. Vaikka olen koulutukseltani terveydenhoitoalan ammattilainen (Lähihoitaja), niin nämä ovat täydentäviä/vaihtoehtoishoitoja, jotka kulkevat lääketieteen rinnalla täydentävinä-ei korvaavina.