Sydämen polku luonani

Sydämen polku on kolme osainen energiakurssi, jossa pääset avautumaan omaan energiaasi ja ymmärtämään energioista. Olen saanut lahjan olla täällä auttamassa sinua avautumaan syvälle tiedolle itsessäsi, voidaksesi hoitaa itseäsi energialla ja muita. Autan sinua vahvistamaan tietoa mikä on jo sinussa, ja kerron sinulle kanavoiden sen tiedon, mitä kauttani tuodaan.  


-Voit kasata alueellesi myös ryhmän, ja tulen kutsusta kotiisi näillä teemoilla. Ensimmäinen päivä on jo itsessään hyvin avaava ja parantava. Kaksi muuta vahvistavaa ja syventävää.

-Voit myös tulla yksin tai ystävän, tai ystävien kanssa päivään, erikseen sovittuna ajankohtana. Yksin tullessa päivä on lyhyempi. Kysy hinta yksin tai kaksin tulemiseen :)

 Sisäinen parantaja

Me kaikki olemme parantajia, energia kanavia. Meissä virtaa jo syntyessä Reiki, elämän energia. Voimme käydä useita energiakursseja, mutta kaiken takana on kuitenkin sinun matkasi, juuri sinuna. Sinulla on omat lahjasi, olet menossa kasvun polulla juuri siinä kohti, mikä tuntuu sinusta oikealta ja tämä on tärkeintä.

Usein kuulen, että en osaa tai en tiedä energioista. Olen oman matkani kautta oppinut ymmärtämään, että kaikki on oikeasti helpompaa, kuin osaamme edes ymmärtää. Jokainen meistä kuitenkin tarvitsee usein vahvistusta omille kyvyilleen, oivalluksia siihen, että itse kokee todellakin asiat juuri niinkuin itselle on hyväksi, ja että sinussa on kaikki jo olemassa.

Päivän aikana, vien sinut meditaation -Shamaani matka. Keskustelemme energioista kaikessa laajudessaan, saat erilaisia hoitoja, teemme erilaisia hoitoja. Olemme täällä oppimassa itsemme kautta, ja myös kaikki tapahtuu itsemme kautta. Kanavien avautuminen tapahtuu jokaisen askeleen myötä, mitä kuljet.

Tämä on ns. energiakurssi laajemmin. Autan sinua ymmärtämään energiahoitamista, ja päivän jälkeen voit tehdä hoitoja itsellesi ja muille -jos et niitä jo tee. Kerron sinulle mitä kaikkea hoitamisessa on hyvä huomioida, mistä kanavoimme ja miten. Teemme erilaisia hoitoja. Voit tulla mukaan vaikka olisit jonkun kurssin käynyt, sillä tämä päivä koskettaa kaikkea energiahoitamista ja on samalla mukavaa yhdessä oloa. Tervetuloa viettämään ihanaa päivää kanssani <3

Tämän päivän hinta on 85 e sisältää alv 24 %. Ilmoittaudu 18.9. mennessä :) alla olevalla lomakkeella tai viestillä 04 0 7755 1 32 mukaan.

Seuraava päivä on 29.10.2022 klo 11-15.00 (16.00)

Aiheena kaakaoseremonia, sekä henkien kanssa matkalla 65 e

Marraskuussa 26.11.2022 klo 11-15.00 pääset tutustumaan erilaisiin puhdistuksiin ja nauttimaan jalkakylvystä meditaation myötä. 65 e