Sydämen polku

Ihanaa, että pääsemme vihdoinkin tämän aiheen pariin  ja syksyyn saamme uutta vilskettä ja ilon viikonloppuja jo :) . 

Pieniä retriittejä, hoitoa, iloa, rentoutumista

Kukaan meistä ei voi opettaa sinulle mitään, mutta voin auttaa sinua avautumaan omille lahjoillesi ja näkemään sinussa itsessäsi olevat asiat niin, löytääksei tapasi toimia ja edetä. Siksi mikään päivistä mitä järjestän, ei pohjaudu siihen, että opettaisin sinulle henkisyyttä, tai energiahoitoa tms. Vaan kaikki pohjautuu siihen, että autan sinua oivaltamaan itsesi kautta, mikä on sinulle tärkeintä. 

Edellä mainituista syistä päivät ovat kokemuksellinen ja hoitavia. Jaan mielelläni kanssasi ajatuksiani, tarinoita, sekä tapojani, mutta sinun tehtäväsi on käyttää se kaikki itsesi kautta ja arvioida mikä sinulle resonoi. Me kaikki, olemme täällä matkalla itsenämme ja olemme täällä nauttimassa elämästä omalla tavallamme, oppimassa ja oivaltamassa, sekä ymmärtämässä. Annetaan kaikille tila kasvaa omasta kohdasta käsin juuri sopivanlaiseksi.Minä muutun ja kasvan koko ajan, sinä myös. 

Voin luvata, että osaltani pyrin tekemään päivästäsi kokemuksen, joka saattaa avartaa sinua kaikilla tasoilla ja auttaa näin ollen laajentamaan omaa kokemustasi maailmasta. Olen kiitollinen, että saan järjestää näitä ja kohdata sinut. Päiviin voi osallistua kuka vain, joka kokee, että päivässä on jotain hänelle. Ihanaa nähdä sinut.

Mitä on energiahoito klikkaa tästä

Verkosta löytyy Rakkauden voima aloitus sivusto (viisi viikkoa omaehtoista työskentelyä viiden chakran parissa. Sisältää paljon hoitoa, aktivointia ja tietoa, sekä harjoitteita -matkalla sinuun. Täältä pääset sinne halutessasi klikkaa tästä.


Pidätän oikeuden sisällön, sekä aikataulun muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät päivän materiaalikulut, sekä muut toiminnot. Hinta sisältää alv 24 % . Ryhmä koot on rajattuja.

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa alla olevalla lomakkeella tai puh 0 40 77 551 32. Ota oma eväät mukaan :) tarjoan teetä ja kahvia.

ALUSTAVA OHJELMA :) TARKENNAN AINA LÄHEMPÄNÄ LISÄÄ. Päivitetty 4.9.2022 -päivä ja aikataulu muutoksia. 

SYYSKUU 

Tunnista sisäinen shamaani - Sinä olet parantaja 

La 24.9.2022 Klo 10-17.00  85 e/hlö (tulevassa 139 e)

Tämä päivä on luotu sinulle, että pääsisit kokemaan itsessäsi sen, mikä on sinun tapasi kanavoida energiaa. Pääset kokemaan shamanistisen meditaatiomatkan. Kerron sinulle mitä shamanismi on tässä ajassa, ja miten se liittyy parantajuuteen. Autan sinua ymmärtämään oman värähtelysi ja keskustelemme siitä millaisia energiakanavoinnin tapoja on, ja miten ne eroavat toisistaan. Teemme hoitoja. 

Päivä vastaa energiakurssia, mutta ei suuntaudu yhteen energiaan, vaan käymme läpi aihetta laajemmin.

 


LOKAKUU

Kaakaoseremonia , matkaa henkien kanssa    Su 30.10.2022 klo 11-15.00 (16.00) 65 e 

Tule  kokemaan kaakaoseremonia ja keskustelemaan erilaisista henkitasoista. Kerron mitä on henkiparantaminen, teemme hoitoja. 

Mikä on kaakaoseremonia?

Kaakaoseremonia toteutetaan perinteisesti niin, että siinä juhlistetaan kaakaon parantavia voimia. Kaakaon rauhoittava ja näin ollen myös keskittymistä lisäävä vaikutus auttaa pysähtymään itseen, ja näin ollen edistää luovuuttaa, läsnäoloa ja iloa. 

https://www.satuna.fi/kaakaoseremonia/

MARRASKUU

Lempeä kosketus rentouttava öljyhieronta kurssi Su 27.11.2022 klo 9-16.00 125 e

-Teemme toisillemme lempeää hierontaa, oppien kosketuksen voimasta ja läsnäolosta. Opi lempeä, rentouttava öljyhieronta. Voit käyttää tässä hieronnassa yrttiöljyjä, aromaterapiaa, suklaata. Energiahoitaminen on ihana osa tätä hoitoa.

*************************

Maalaus

TAMMIKUU 2023

Suolaa, suolaa, enemmän suolaa 

   La 28.1.2023 Klo 10-14.00 (15.00) 65 e

Pääset jalkakylpyyn, käymme läpi suolan hoitavia vaikutuksia perinteissä, kerron puhdistuksista miten niitä voi tehdä niin talossa kuin sisäisessä temppelissäsi energeettisesti.  Muiden puhdistus, miten ja mitkä ovat tärkeitä asioita huomioida. Puhdistamme kotisi etänä ja nostamme energioita. Maasäteily, vesisuonet, sähkö.


HELMIKUU

Hunajainen päivä sekä hunajahieronta kurssi

La 25.2.2023   klo 9-15.00  125 e

-Ihana luonnontuote, jolla on monenlaisia vaikutuksia ja jota voi käyttää monintavoin omassa ja muiden hoidossa. Hunajan kitkastuessa iholla, tulee lempeästä hieronnasta yllättäen tehokasta ja hoitavaa.MAALISKUU

Maahisten maassa

La 25.3.2023 klo 12-17.00 (18.00) 65 e

-Luonnonhenget , eläinten hoitaminen

HUHTIKUU

Kristallienergiat 29.4.2023 klo 11-15.00 (16.00) 65 e

-Kivien ja kristallien kanssa työskentely. Eteeriset kivet. Lemuria ja Atlantis.Enkelienergiaa.


TOUKOKUU

Shamanistinen viikonloppu 26.5.-28.5.2023
Rumpukurssi 26.5.2023
Shamaanin polulla 27.5.2023

Yrttisoppa 28.5.2023

-Yrttilääkintää ja yrttien käyttöä hoitamisessa, voidepalat, teet, jalkakylvyt yms.

Kesäpäivän keijukainen

Kukkatippoja, äänihoitoja ja oman äänen käyttöä parannuksessa.

***********************************

Magiaa

-Noitamaisen ihana tapahtuma