Syntymättömän lapsen siunaus

Tämä voi olla raskasta luettavaa, mutta jaan kokemukseni tähän. Voit myös ohittaa tämän ja mennä suoraan hoito-osioon.

Oman sydämentyöni kautta, saan kertoa, että olen kokenus myös synnytyksen, jossa lapsi oli kuollut viidennellä kuukaudella vatsaan. Tällä lapsella oli 13 trisomia, ja koin, että luonto sojasi lasta.

Koin kuolleen lapsen synnytyksen, sekä kaavinnan sen jälkeen. Tapahtumasta ei jäänyt hyvä olo monellakaan tapaa, kuten hoitohenkilökunnan käytös minua kohtaan, ei ollut hyvä. Mutta surutyössäni, sain jonkin ajan kuluttua kokea unen, jossa sain hoitaa tätä lasta ja se toi minulle valtavaa lohtua. Myös tämä sielu, joka oli tullut herättelemään perhettäni, joka ei ollut uudelle elämälle valmis, teki valtavan työn. Tämä sielu ilmaantui minulle kerran jälkeenpäin. Näin autokolarin, jossa lapsi kuoli. Perhe riiteli ja lapsi oli toissijainen heidän elämässään. Kun lapsi kuoli, oli perheessä kohdattava monia asioita ja heidän elämänsä muuttui. Tämä sielu oli tullut kertomaan, että hän ei koskaan syntyisi maailmaan olemaan pitkäksi aikaa, vaan hänen tehtävänsä oli toimia herättelijänä. 


Minulle tämä raskaus ja kokemus oli todella raskas, mutta ymmärsin hyvinkin, ettei hän olisi voinut syntyä tähän maailmaan siinä kohti. Aika ei ollut oikea. 


Toivota sielu tervetulleeksi

Tämän jälkeen, sain mahdollisuuden hyvin pian raskautua uudelleen. Lapsi oli erittäin toivottu kaikille. Mutta hän meinasi kuolla synnytyksessä. Vuosia, tämä poika ajatteli, että hänen kuuluu kuolla. Hän uhaksi tappaa itsensä. Hän syntyi napanuora tiukasti kaulan ympäri kiertyneenä ja uhkasi hirttää itsensä. Minun oli hyvin vaikea ymmärtää tätä, että niin kaunis sielu, niin suuri valonlapsi halusi poistua. Elämä tuntui hänestä aina raskaalta, ja ihmettelin, että miksi näin. Kunnes ymmärsin, että näin suuri valo, ei tunne kuuluvansa tänne ja että häntä seuraa suvun karmat. Tähän on myös oma hoitonsa ja siitä toisessa tekstissä.
Syntymättömän lapsen siunaus

Joskus joistakin syistä johtuen joudumme keskeyttämään raskauden, tai se keskeytyy. Jokaisessa raskaudessa on tietenkin sielu käynyt kehossamme. Sielun käymisellä kehossamme on aina tarkoitus, oli keskeytymisen syy mikä tahansa. Itse koen, että sielulla on aina tarkoitus, kun hän käy luonamme.

Hoito tapahtuu etähoitona pääasiallisesti (joskus voimme sopia lähihoidon). Kanavoin sinulle energiaa, jossa on läsnä äiti Maria ja oppaat puhtaasta rakkaudesta ja valosta. Hoito kanavoituu suoraan lähteestä ja saan olla viestin tuojana ja välittäjänä. Sanat tukevat ymmärrystäsi siihen, miksi raskauduit juuri nyt ja miksi tämä meni näin. Saat mahdollisesti myös lohtua siitä, että ymmärrät tämän laajemman merkityksen.

Lapsen siunaus ja hoito

Autamme myös sitten lapsen sielun eteenpäin, siunaamalla häntä ja ohjaamalla hänet valoon. Yhteys lapsen sieluun ei katkea koskaan. Kaikki jotka ovat elämässämme, ovat siellä aina, olemmehan yhtä.

Hoito on myös tueksi äidille ja perheelle

Hoito kohdentuu myös nostamaan äidin energioita, sekä perheelle tuomaan tasapainoa.


Tiedoksi hoidoista

-Jokainen hoito on täydentäviin hoitoihn kuuluvaa. Kun otat yhteyttä, annat luvan hoidolle käynnistyä. Hoidot eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa, eikä niitä ole tieteellisesti todistettu. Hoidot eivät myös ole valviran valvomaa hoitoa.

 Jokaisella on vastuu omasta elämästään, eikä hoidon kuulu antaa ohjata elämääsi tai tuoda vastauksia, jotka olisivat ratkaisuja elämässäsi. Sinä päätät aina elämäsi suunnan ja koet asiat sinun tavallasi. Vastuu elämästäsi on aina sinulla itselläsi, hoidot ovat tukenasi.-